Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Hayatımın acemiliğini yaptım sonunda.
Gece gece hastaneye gidiyoruz ve ben parklarla yola devam etmişim.
Rampada araçla karşılaşınca adamın gözünü almasın diye farı kapattığımı hastane otoparkında hatırladım...

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Hayatımın acemiliğini yaptım sonunda.
Gece gece hastaneye gidiyoruz ve ben parklarla yola devam etmişim.
Rampada araçla karşılaşınca adamın gözünü almasın diye farı kapattığımı hastane otoparkında hatırladım...

Allah korumuş.Hastaneye acil sebepten gittiyseniz aklını o almıştır.

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Kesilen parçayı bulamıyorum diğer yolu denedim ama beceremedim bir türlü
Takmaya çalıştığın telefonun sim kart yuvası ittirip takılan cinstense yapman imkansız.Üstüne koyulan cinstense sim kartta çizgilerin arasındaki 6 boşluğu telefondaki 6 sarı demire denk getireceksin.Ben 3 denemede yapmıştım :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Takmaya çalıştığın telefonun sim kart yuvası ittirip takılan cinstense yapman imkansız.Üstüne koyulan cinstense sim kartta çizgilerin arasındaki 6 boşluğu telefondaki 6 sarı demire denk getireceksin.Ben 3 denemede yapmıştım :)

Tamam becerdim takmayı 2005 de aldıgım telefon var su an elimde :D

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Güle güle arkandan su dökmek isterdim ama gülücüklerde bu varmış bu da olur :P:drool:
Nik intihar etmiş:DMadem gidiyorsun ban ye de öyle git,karizman olsun :P

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Mübarek ne yağdı yav, yağmurun sesine 04:00 den beri ayaktayım. :)

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Valla garip. Hakkaten enteresan. Netler nasıl geliyor ki? Ben tmciyim fenci arkadaşlar 100 civarı net çıkarıyorlar darlanıyorum. 80 civarı oluyor benimkiler
ya o 100 neti görünce kalbi sıkışanlar sınavda 90 yapıyor ki :)
bende 100-110 civarı yapıyorum. sadece fende sıkıntı var :)

bizim sınıfta da var biri. kız hafta da 3000 soru çözüyorum diyor. ben le arasında 5 net var yok. ben haftada 1000 soru anca. o kız ygs de 115 yapacak gibi.

kız bu kadar çalışkan ama matematikçi türev anlatıyo bön bön bakıyor affedersin.
kıza okulda ki tüm hocalar özel veriyor sırayla teneffüslerde. ben soru götürüyom bakmıyolar bile.
bi zahmet 120 130 net yapsınlar yani.
beni kırk yılda bir dershaneye yazdırdılar sağolsunlar oda olmadı. :( neyse. yani öyle değilde böyle oldu ama yine de her şey yolunda yani :)

PatavatsiZ

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Sen nerelerdesin bilader, bi geliyorsun coşuyorsun sonra ara ki bulasın..
Özletme kendini fazla.. :)

Özleyen , özlenen insanlardan olunca özletmek büyük ayıp oluyor sende haklısın abim... Fabrikada durumlar sıkıntılı biraz, bölümde 2 kişi kaldık. Yük çok arttı. Bizim bölümde Ar-Ge sürekli bir telaş var. İnan fırsat bulamıyorum. Haftada 4 gün dil eğitiminin master'ını yapmak için kursa gidiyorum. Hafta sonu çizim programları için ( NX , CATIA , SOLID ) ders veriyorum sınıfım var. Bide düğün hazırlıkları malum nonstop. Arada böyle ayak üstü birkaç dk oda maneviyattan, yaşıyoruz ölmedik izlenimi için yani :) Sen nasılsın , afiyettesindir inşallah ?

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Özleyen , özlenen insanlardan olunca özletmek büyük ayıp oluyor sende haklısın abim... Fabrikada durumlar sıkıntılı biraz, bölümde 2 kişi kaldık. Yük çok arttı. Bizim bölümde Ar-Ge sürekli bir telaş var. İnan fırsat bulamıyorum. Haftada 4 gün dil eğitiminin master'ını yapmak için kursa gidiyorum. Hafta sonu çizim programları için ( NX , CATIA , SOLID ) ders veriyorum sınıfım var. Bide düğün hazırlıkları malum nonstop. Arada böyle ayak üstü birkaç dk oda maneviyattan, yaşıyoruz ölmedik izlenimi için yani :) Sen nasılsın , afiyettesindir inşallah ?

Çok şükür dostum ya nolsun bizde rutin dünya telaşesi devam ediyor, ne uzadık ne de kısaldık..
Arada bir hatırlat kendini o da yeter.. :rolleyes:

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Belleklerim sonunda geldi :clap:

wvrbDv.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...