Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
ya Allah Allah. ösym neymiş sınav sorularını vermeyecekmiş. :cursing:
yani bi soru yanlış olsa, hata olsa, sorularda bi şey olsa itiraz edemeyeceğiz. neyi yanlış yaptığımızı göremeyeceğiz :hammer:

Geçen sınavlardan beri var. Son ales yds vs yok. Böyle bir karar almışlar.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Itoolsdan anime atmaya calisiyorum mediaya surukluyorum resimdeki yazi cikiyor yardim lutfen bir de bilgisayara usb ile baglayinca sarj etmiyor diyor nedir bunun nedeni?
3aqe7yve.jpg

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Telefonu rootsuz ve stock kullanıyorum artık :unsure:

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
okula giden tek 12. sınıf psikopat benim :D tek başıma :) hoca geliyor oğlum kaç kişisiniz sınıfı say diye espri yapıyor :D

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Al-wali mustafa sayed'li avatarım hayırlı olsun.

Ygs soruları mı sızdırılmış?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

okula giden tek 12. sınıf psikopat benim :D tek başıma :) hoca geliyor oğlum kaç kişisiniz sınıfı say diye espri yapıyor :D
dersanede deneme sınavları olmuyor mu?

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Şu an sevincimden deliriyorum. :P Kalp teklememin sorununu buldum. Kulakçıkmış. :D

Şimdi sıra bunu doktora söylemekte. Pek fazla önemli bir şey de değilmiş açıkçası.

Boş yere ölüm korkuları yapıyordum.. :)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
şalgamı özlemişim yav, hazırına bile eyvallah diyorum :D

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Twitter hesabımı kapatıp buraya yerleşmeyi düşünüyorum. Çok laçka muhabbetler dönmeye başladı sıkıldım.

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
dersanede deneme sınavları olmuyor mu?
benim dershane durumu karışık.
gitmiyorum ki dershaneye. normalde de gitmiyordum. okul beni ücretsiz yazdırdı. ama dershanede ayrım vs vardı işte bende daha uygun olduğunu düşünüp gitmedim.
kendi denememi kendim oluyorum yani. okulda yardım ederse bi hocalar işte sorularıma bakıyolar. oda çok fazla sorum olmuyo konu eksiğim pek yok. fizik te sorunlar ama diğerleri sorunsuz diyebilirim.

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kaç gündür bu ülkeye borçlu hissediyorum kendimi nedense...
Ülkemin haline bakıp bakıp üzülüyorum.Müslümanların türklerin haline bakıp bakıp üzülüyorum..

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ipadi usb ile bilgisayara baglayinca niye sarj etmiyor yaziyor bilen var mi?

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Çünkü ipad düşük amper (akım şiddeti) ile şarj olur,usp portları ise yüksek amperli elektrik verir :) Boşuna uğraşma yani.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

tambjk ban yemiş,andik gundik her mesaja muhalefetinden belliydi zaten :D

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
benim dershane durumu karışık.
gitmiyorum ki dershaneye. normalde de gitmiyordum. okul beni ücretsiz yazdırdı. ama dershanede ayrım vs vardı işte bende daha uygun olduğunu düşünüp gitmedim.
kendi denememi kendim oluyorum yani. okulda yardım ederse bi hocalar işte sorularıma bakıyolar. oda çok fazla sorum olmuyo konu eksiğim pek yok. fizik te sorunlar ama diğerleri sorunsuz diyebilirim.

hangi dersane? nasıl bi ayrım?

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
hangi dersane? nasıl bi ayrım?
öyle uç bi ayrım değil. yani ben yeniyim. ben anlamadım deyince evde çalış anlarsın diyorlar. biri anlamadım deyince anlatıyor. derste 5 konu geçen hoca var. yine derste 3 soruyu çözüp anlatamayan hoca var.
soru kampında sorulara bakmıyorlar vs işte.

dershanedeki tüm öğrenciler sbs den beri ordalar yani o konuları en az 4 kez gördüler. ben görmedim üstelik çok geç yazıldım üstelik öğrencilerden 100 neti geçenin havasından durulmuyo :P
hatta sen gece kampını haketmiyorsun diye düşünen zihniyetler var. niye ondan 5 net az yapıyorum diye. havalı şeyler işte. hayatımda ilk defa dershaneye gittim. keşke gitmeseydim :) kendim iyiydim ben tek başıma ki :)

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
öyle uç bi ayrım değil. yani ben yeniyim. ben anlamadım deyince evde çalış anlarsın diyorlar. biri anlamadım deyince anlatıyor. derste 5 konu geçen hoca var. yine derste 3 soruyu çözüp anlatamayan hoca var.
soru kampında sorulara bakmıyorlar vs işte.

dershanedeki tüm öğrenciler sbs den beri ordalar yani o konuları en az 4 kez gördüler. ben görmedim üstelik çok geç yazıldım üstelik öğrencilerden 100 neti geçenin havasından durulmuyo :P
hatta sen gece kampını haketmiyorsun diye düşünen zihniyetler var. niye ondan 5 net az yapıyorum diye. havalı şeyler işte. hayatımda ilk defa dershaneye gittim. keşke gitmeseydim :) kendim iyiydim ben tek başıma ki :)

Valla garip. Hakkaten enteresan. Netler nasıl geliyor ki? Ben tmciyim fenci arkadaşlar 100 civarı net çıkarıyorlar darlanıyorum. 80 civarı oluyor benimkiler

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Valla garip. Hakkaten enteresan. Netler nasıl geliyor ki? Ben tmciyim fenci arkadaşlar 100 civarı net çıkarıyorlar darlanıyorum. 80 civarı oluyor benimkiler

Kardeşim o konuda tmciler ve ts ciler çok kötü kaldı.Şöyle ki,fenci bir adam Matematik ve Fen çözdükten sonra arta kalan sürede Türkçe çözebilir,çünkü çoğu sorusu yorumla çözülüyor,40 sorunun 30 u yorumsa fazladan 30 soru,bir de Sosyal sorularının da en azından 4 te 1 i yorum.40 soru fazladan geldi gibi.Ama işte tmciler Fen sorularında o başarıyı gösteremiyor,hele tsciler Matematik de çözmediği için iyice düşüyor puanları.

Tabii fenciye Türkçe puan getirisi Mat.Fen kadar olmuyor ama getirisi var,aynı getiriyi tmciler Fenden alamıyorlar maalesef.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Telefonsuz kaldık ya iyi mi mikro simli telde yok evde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...