ByTheEfsane
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
WarZ 3 tl idi isteyenlerin dikkatine
Telefonsuz kaldık ya iyi mi mikro simli telde yok evde
Telefonsuz kaldık ya iyi mi mikro simli telde yok evde
Hayatımın acemiliğini yaptım sonunda.
Gece gece hastaneye gidiyoruz ve ben parklarla yola devam etmişim.
Rampada araçla karşılaşınca adamın gözünü almasın diye farı kapattığımı hastane otoparkında hatırladım...
Biraz ugrasirsan eski simlilere de takarsin 3 4 tele taktim
hatta varsa eski kesilen kismi onu koy icinj karala ona gore yerlestir
Mesajı yazdıktan sonra gördüm. İnşallah para iadesi alırsınBozuldu satmadım son açtığım konuya bak![]()
Aynen. MR çektirmeye gidiyorduk. Aslında hiç de hissetmedim yokluğunuAllah korumuş.Hastaneye acil sebepten gittiyseniz aklını o almıştır.
Takmaya çalıştığın telefonun sim kart yuvası ittirip takılan cinstense yapman imkansız.Üstüne koyulan cinstense sim kartta çizgilerin arasındaki 6 boşluğu telefondaki 6 sarı demire denk getireceksin.Ben 3 denemede yapmıştımKesilen parçayı bulamıyorum diğer yolu denedim ama beceremedim bir türlü
Takmaya çalıştığın telefonun sim kart yuvası ittirip takılan cinstense yapman imkansız.Üstüne koyulan cinstense sim kartta çizgilerin arasındaki 6 boşluğu telefondaki 6 sarı demire denk getireceksin.Ben 3 denemede yapmıştım![]()
ya o 100 neti görünce kalbi sıkışanlar sınavda 90 yapıyor kiValla garip. Hakkaten enteresan. Netler nasıl geliyor ki? Ben tmciyim fenci arkadaşlar 100 civarı net çıkarıyorlar darlanıyorum. 80 civarı oluyor benimkiler
adres gönderirim her zamanGönderirim tabi![]()
Mübarek ne yağdı yav, yağmurun sesine 04:00 den beri ayaktayım.![]()
Günaydın millet.
Abi sen o saatte zaten ayakta olurdun genelde.![]()
Gunaydın beyler![]()
Günaydın , arada bi uyuyorum dün erkenden yattıydım..![]()
Ohayoo Jiraiya Sensei![]()
Sen nerelerdesin bilader, bi geliyorsun coşuyorsun sonra ara ki bulasın..
Özletme kendini fazla..![]()
Ohayo gozaimasu patavatsız-sanOhayoo Jiraiya Sensei
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Abi günaydın ..
Özleyen , özlenen insanlardan olunca özletmek büyük ayıp oluyor sende haklısın abim... Fabrikada durumlar sıkıntılı biraz, bölümde 2 kişi kaldık. Yük çok arttı. Bizim bölümde Ar-Ge sürekli bir telaş var. İnan fırsat bulamıyorum. Haftada 4 gün dil eğitiminin master'ını yapmak için kursa gidiyorum. Hafta sonu çizim programları için ( NX , CATIA , SOLID ) ders veriyorum sınıfım var. Bide düğün hazırlıkları malum nonstop. Arada böyle ayak üstü birkaç dk oda maneviyattan, yaşıyoruz ölmedik izlenimi için yaniSen nasılsın , afiyettesindir inşallah ?
Ohayo gozaimasu patavatsız-san![]()