Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Öncelikle okuma işleri için. Makale tez kitap pdf vs vs. İçine kaynak eserler pdfler atacam bol bol. Ekranı ve şarjı önemli oluyor. Bir de kapasitesi. Kalemi için note önde.

okumak için her iki türden da faydalanabilirsin... ekran olarak samsung eski uygulamalarını geride bıraktı.. eski tabletler söz konusu olsaydı direkt o kadar para vermeye değmez sen Ipad al diyebilirdim fakat yeni çıkan tabletlerle samsung daha iyi ve güzel işler yapmaya başladı...

ekran olarak yeni nesil tabletlerde kullandığı LCD ekranlar gerçekten çok iyi performans veriyorlar... ki ben gerçekten memnunum...
forumda samsung tablet kullanan sayısı oldukça fazla ama ben ona sor buna sor diyemem nedenine gelirsek objektif yorum sayısı çok az olucaktır... genel olarak bu cihazları satışını yaptığımızdan benim önerim şöyle olucaktır;

büyük ekran olsun istiyorsan note 10.1'i önerebilirim... 7000 mAh lik bir bataryaya sahip 10.1 inch TFT kapasitif ekranı var ve 149 ppi değeri var... 16/32/64 GB dahili hafıza seçeneği 2GB ram kullanılıyor... Spen seçeneği ile oldukça faydalı bir cihaz olabiliyor :) (gsm özelliği de açılır :P ) bu cihaz için eleştiri noktası 600 gram ağırlığı ve TFT kapasitif ekrana sahip olması...

Ortalama bir tablet olsun dersen; kendi kullandığım note 8.0 ı önerebilirim :) ekranı yeni nesil LCD ekrandır.. 2gb ram kullanılıyor 16/32 gb dahili hafıza var tabi SDkart ile yükseltilebilir... 340 gram ağırlığı var 189 ppi değeri var :D

daha fazla yazarım ama incelemeye girer :P

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
okumak için her iki türden da faydalanabilirsin... ekran olarak samsung eski uygulamalarını geride bıraktı.. eski tabletler söz konusu olsaydı direkt o kadar para vermeye değmez sen Ipad al diyebilirdim fakat yeni çıkan tabletlerle samsung daha iyi ve güzel işler yapmaya başladı...

ekran olarak yeni nesil tabletlerde kullandığı LCD ekranlar gerçekten çok iyi performans veriyorlar... ki ben gerçekten memnunum...
forumda samsung tablet kullanan sayısı oldukça fazla ama ben ona sor buna sor diyemem nedenine gelirsek objektif yorum sayısı çok az olucaktır... genel olarak bu cihazları satışını yaptığımızdan benim önerim şöyle olucaktır;

büyük ekran olsun istiyorsan note 10.1'i önerebilirim... 7000 mAh lik bir bataryaya sahip 10.1 inch TFT kapasitif ekranı var ve 149 ppi değeri var... 16/32/64 GB dahili hafıza seçeneği 2GB ram kullanılıyor... Spen seçeneği ile oldukça faydalı bir cihaz olabiliyor :) (gsm özelliği de açılır :P ) bu cihaz için eleştiri noktası 600 gram ağırlığı ve TFT kapasitif ekrana sahip olması...

Ortalama bir tablet olsun dersen; kendi kullandığım note 8.0 ı önerebilirim :) ekranı yeni nesil LCD ekrandır.. 2gb ram kullanılıyor 16/32 gb dahili hafıza var tabi SDkart ile yükseltilebilir... 340 gram ağırlığı var 189 ppi değeri var :D

daha fazla yazarım ama incelemeye girer :P
taksimetre sandım bir an :D
330 du galiba ekran yeni nexusta. ah bir micro sd koysalardı. Ya çantaya kılıfıyla atayım diyorum. Bunlarda gorilla glas var mıydı?

dgarkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Sırayla şeftalili,vişneli meyve suyu ardından limon ve şeftalili ice tea ile sigarayı denedim kararım limondan yana. (tabi demli çay yoksa)

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
önerilere açığım :) bir süre inceleme sonra karar aşaması. Yurt dışından getiren olsa keşke :D
Hesaplamalarıma göre pek farketmiyor yurtdışından getirince. Telefonda uçuk bir fark oluşuyor yalnızca. Allah izin verirse ne zaman alıyorsun? Acelen yoksa iPad 5'i bekle bence. iPhonedo'nun incelemelerine bir göz at ayrıca.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sırayla şeftalili,vişneli meyve suyu ardından limon ve şeftalili ice tea ile sigarayı denedim kararım limondan yana. (tabi demli çay yoksa)
DiDi daha güzel :D Tam 20 milyon sattı :)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Hesaplamalarıma göre pek farketmiyor yurtdışından getirince. Telefonda uçuk bir fark oluşuyor yalnızca. Allah izin verirse ne zaman alıyorsun? Acelen yoksa iPad 5'i bekle bence. iPhonedo'nun incelemelerine bir göz at ayrıca.

Yakın zamanda çıkarsa olabilir.

ama çıktı mı 2000den aşağı olmayacağı için yatar :D

dgarkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0

Mideme biraz ağır geldi didi Lipton iyidir para yoksa BİM den :)

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Biri beni mi andı... Yurtdışı felan...
Tablet olsada oynasak mı?

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
fiyat? bir kere micr sd imkanı yok ipadlerde. adamlar hafıza arttıkça kitliyor. 64 gb alırım o da tahminim 2000den aşağı olmaz ilk zamanlarında.
Fiyat ilk çıktığında biraz tuzlu olur. Micro SD'yi salla. 64GB'ye hiç gerek yok, 32GB fazlasıyla yeterli bence. Olmadı buluta falan atarsın. Zaten tabletten çok müzik dinleyip fotoğraf çekeceğini sanmıyorum. Sana tavsiyem 16GB Wi-Fi + 4G veya 32GB Wi-Fi + 4G olur. İnternet olmadıktan sonra tadı olmaz iPad'in.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Fiyat ilk çıktığında biraz tuzlu olur. Micro SD'yi salla. 64GB'ye hiç gerek yok, 32GB fazlasıyla yeterli bence. Olmadı buluta falan atarsın. Zaten tabletten çok müzik dinleyip fotoğraf çekeceğini sanmıyorum. Sana tavsiyem 16GB Wi-Fi + 4G veya 32GB Wi-Fi + 4G olur. İnternet olmadıktan sonra tadı olmaz iPad'in.
sen beni bilmiyorsun. 64 olsun 64 daha takarım :D

Biri beni mi andı... Yurtdışı felan...
Tablet olsada oynasak mı?
he ya valla sen unuttum abi. Orada tabletler nasıl? :) xperia z tablet mesela ne kadar?

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
fiyat? bir kere micr sd imkanı yok ipadlerde. adamlar hafıza arttıkça kitliyor. 64 gb alırım o da tahminim 2000den aşağı olmaz ilk zamanlarında.
Ben sonradan giriyorum muhabbete kusura bakmayın ama bence pdf ve okuma eksenli alacağınız tablet 10 inç civarı olmasın. Ben benzer sebeplerle tab 2 10.1 aldım ama kullanışlı olmuyor yani kitap gibi elde tutmak. Note 8 iyi bu anlamda birde okuma modu var muhakkak bilirsiniz ekran daha yumuşak oluyor. Veya ipad mini düşünülebilir. En güzeli yakınlarınızda kullanan varsa 1-2 günlüğüne alın deneyimleyin. Nacizane ben böyle düşünüyorum. İstanbulda iseniz note 8 i verebilirim birkaç günlüğüne kullanır denersiniz.

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ha birde retina ekrana bakmanın keyfi de bir başka tabi yazı okurken. Bir teknoloji marketinde yanyana duran ipad 2 ile ipad 3 te aynı kitabı açtım ikisinin içinde olan. Belki optimizasyonda vardı bilemiyorum ama 3 harfli birkaç kelime çıktı ağzımdan: yuh, oha, çüş vb. :)

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
pdf arşivi atacağım. iki tane ansiklopedi 10 küsür gb. Başka pdfler programlar olacak. Film atmam oyunda kurmam büyük boyutta.
O zaman iPad almaya hiç gerek yok. Bir tane Kindle Fire al yeterli olur. Onların panelleri daha değişik olduğundan kitap okurken gözü yormuyor.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Ha birde retina ekrana bakmanın keyfi de bir başka tabi yazı okurken. Bir teknoloji marketinde yanyana duran ipad 2 ile ipad 3 te aynı kitabı açtım ikisinin içinde olan. Belki optimizasyonda vardı bilemiyorum ama 3 harfli birkaç kelime çıktı ağzımdan: yuh, oha, çüş vb. :)
hocam bir bak ne dersin?

[video=youtube;h5QWbURNEpA]http://www.youtube.com/watch?v=h5QWbURNEpA[/video]

[video=youtube;a2h9Ocrkmp0]http://www.youtube.com/watch?v=a2h9Ocrkmp0[/video]

http://www.sonymobile.com/tr/products/tablets/xperia-tablet-z/

Pili kötüymüş ya...

O zaman iPad almaya hiç gerek yok. Bir tane Kindle Fire al yeterli olur. Onların panelleri daha değişik olduğundan kitap okurken gözü yormuyor.
program vs konusunda kindle nasıl ki? sistemi filan.

hocam note8 de şarj nasıl okumada filan?

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Note 8 in şarjını yarın deneyeyim pdf lerim var onlardan 1 saat kadar ders çalışayım. Haber ederim. Bugünde oyunlarda ısınıyor mu diye bakacaktım aklıma geldi o da yarına kaldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...