azen63
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 24
Bülbülüm altın kafeste öter aheste aheste.
ötme bülbül yarim hasta aman aman
ötme bülbül yarim hasta aman aman
Bizde aynı şeyleri dedik ama adam inatçı![]()
Bende s2 kullanıyorum 2 seneyi aşkındır. Memnunum hem telden hem sistemden. Rom root vs işi ekstrası. AOSP bile yeter. Arkadaşlarımda apple var. Adam üst model çıktı mı atlıyor hemen. Ben buna karşıyım. Bu yüzden s3 s4 almadım. Samsung almam da pek. Gider htc sony vs alırım.Stabilite, şıklık, marketin büyüklüğü vs vs konuları bir kenara sadece kullanırkenki rahatlık bakımından ioslu cihaz alabilecek durumun varsa bence android çekilecek çile değil.
not: Android kullanıyorum.
Apple sevmiyor olabilirsin ama, en iyi tablet Apple'da. Herkesin sevdiği ve sevmediği şeyler olabilir fakat önemli olan ön yargıları yenebilmek. İyi bir yanı var ki herkes tablette iPad diyor değil mi? Hadi telefonda Android iyi diyebiliriz, ama tablette kesinlikle iPad. Uygulama bolluğundan anlayabilirsin kalitesini. Ben de Apple'ı hiç sevmezdim. 8 ay önce iPod touch aldım, memnun kaldım ve yaklaşık 1-2 ay önce iPod touch'ımı sattım, Eylül'de iPad alacağım. iPad'i dene, memnun kalmazsan alma. Ama dene!Arkadaşlar tablet almak niyetindeyim. Ne önerirsiniz? Apple'a alerjim var. İpad demeyin. Yeni Nexus 7, Note 8 ve xperia z tablet. Ne dersiniz?
normalini de minisini de aldım denedim. uygulama olarak ihtiyacım olanı ki baya program meraklısıyımdır. hemen hepsini androidde buldum.Apple sevmiyor olabilirsin ama, en iyi tablet Apple'da. Herkesin sevdiği ve sevmediği şeyler olabilir fakat önemli olan ön yargıları yenebilmek. İyi bir yanı var ki herkes tablette iPad diyor değil mi? Hadi telefonda Android iyi diyebiliriz, ama tablette kesinlikle iPad. Uygulama bolluğundan anlayabilirsin kalitesini. Ben de Apple'ı hiç sevmezdim. 8 ay önce iPod touch aldım, memnun kaldım ve yaklaşık 1-2 ay önce iPod touch'ımı sattım, Eylül'de iPad alacağım. iPad'i dene, memnun kalmazsan alma. Ama dene!
Fikrin değişmezse neden sevmediğini açıkla da Apple'a olan ön yargının ne olduğunu anlayalım.
Hepsini bulabilirsin ama iOS'da daha fazlasını bulursun. Hem sadece uygulamadan dolayı Apple al demiyorum. Daha birçok neden var.normalini de minisini de aldım denedim. uygulama olarak ihtiyacım olanı ki baya program meraklısıyımdır. hemen hepsini androidde buldum.
meselaHepsini bulabilirsin ama iOS'da daha fazlasını bulursun. Hem sadece uygulamadan dolayı Apple al demiyorum. Daha birçok neden var.
iPhone'da zil sesini değiştirebiliyorsun artık. Apple almak için birkaç tane neden yazayım.meselaya ben elime iphone aldım zil sesini değiştiremedim
ama s2'mde kaç tane rom kurdum bilmiyorum. 3'lü rakamlara ulaşmıştır. Esnek bir sistem. Oynayabiliyorsun. Güvenlik desen şimdiye kadar vrüs girmedi. Arada kapanma takılma oluyor. Onlarda root, kernel ayarları vs yüzünden. Mesela Pc'mde itunes olması gerekmiyor
![]()
1. tasarım olarak düz bişey. htc one, xperia z tercihe şayan.iPhone'da zil sesini değiştirebiliyorsun artık. Bayağı uzun olur ama başlıca birkaç tane yazayım.
1-Tasarım
2-Stabilite
3-Apple uygulamaları (Garage Band, **** My iPad, **** My Friends...)
4-Aksesuar bolluğu
5-Güncelleme
6-Uzun kullanım süresi
Sayayım mı daha?
HTC One'ın tablet versiyonu ne zaman çıktı? XPERIA Tablet Z'ye o kadar para vermeye gerek yok.1. tasarım olarak düz bişey. htc one, xperia z tercihe şayan.
2.stabilite konusunda stock romlar gayet stabiller.
3.play store uygulamaları appstore'u geçtiydi. Kafa kafaya uygulamalar vardır eminim.
4.aksesuar olarak bir iki model olduğu için haklsın
5.Güncellemeleri androidde elle de kuruyorsun. sayaç sıfırlayabiliyorsun. cyanogen gibi avantajları da var. kerneller cabası
6.valla amcaoğlumla aynı zamanlarda aldık. o 4 aldı ben s2. onun ki pert. Benimkinde bir iki darbe izi var sadece. ki neler geldi başına.
bakalım bir ihtimalHTC One'ın tablet versiyonu ne zaman çıktı? XPERIA Tablet Z'ye o kadar para vermeye gerek yok.
Play Store uygulamaları App Store'a yaklaşabilir ama App Store'un kalitesinin yanına yaklaşamaz. Çöplükten ibaret. Aksesuar çok var, o yönden gayet iyi dediğin gibi. Güncellemeler Android'de az geliyor. Ama Apple aldığında 3-5 sene rahat götürür güncellemeler. Dikkatli kullanırsan hiçbir sorun olmayacaktır. Bunları aklının bir yerine yaz, eğer Apple alırsan (düşük ihtimal), bana da dua edeceksin.
Sen al, ben de Eylül'de alacağım Allah nasip ederse. Oyun öneririm, beraber multi oynarız. Hatta bildiğim birkaç kaliteli oyunlarda Voice Chat özelliği var. Onları yüklersen beraber sesli sohbet edebiliriz oyun oynarken. Hadi bakalım, inşaallah. Bunu bir düşün, sevmezsen bir daha asla Apple kullanmazsın, bu da garantisi!bakalım bir ihtimal![]()
Anladım ben seniSen al, ben de Eylül'de alacağım Allah nasip ederse. Oyun öneririm, beraber multi oynarız. Hatta bildiğim birkaç kaliteli oyunlarda Voice Chat özelliği var. Onları yüklersen beraber sesli sohbet edebiliriz oyun oynarken. Hadi bakalım, inşaallah. Bunu bir düşün, sevmezsen bir daha asla Apple kullanmazsın, bu da garantisi!![]()
Hahaha, şakacı çocuk. Her türlü yeneriz biz.Anladım ben seniRise of'a gelmeyince apple gel diyorsun
![]()
![]()
Cs gelHahaha, şakacı çocuk. Her türlü yeneriz biz.![]()
Öncelikle okuma işleri için. Makale tez kitap pdf vs vs. İçine kaynak eserler pdfler atacam bol bol. Ekranı ve şarjı önemli oluyor. Bir de kapasitesi. Kalemi için note önde.@Ahbârî ne yapıcaksın tabletle ne tür beklentilerin var?
CS sarmıyor hep yenilinceCs gel
- - - Mesaj Güncellendi - - -
hem yaşın kaç delikanlı![]()
CS sarmıyor hep yenilince![]()
Takılıyorum sana alınma
Akıl yaşta değil baştadır, ne oldu?
12, bir sorun mu var?Kaçamak cevaplar bunlar. Yaz bakim yaşını profile.
şu an film var12, bir sorun mu var?
Gelebilirim şuan ama 2vs2 olursa.
Kalemi dert etme sen. iPad için kalemler var, 35TL'ye birçok yerde bulabilirsin. Çeşit,çeşit. Apple foreverÖncelikle okuma işleri için. Makale tez kitap pdf vs vs. İçine kaynak eserler pdfler atacam bol bol. Ekranı ve şarjı önemli oluyor. Bir de kapasitesi. Kalemi için note önde.
Film?şu an film var![]()
There will be blood / Kan çıkacakKalemi dert etme sen. iPad için kalemler var, 35TL'ye birçok yerde bulabilirsin. Çeşit,çeşit. Apple forever
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Film?
Ne alaka şimdi?There will be blood / Kan çıkacakKorku filmi değil. Petrok anlatıyor
Ama kesin tavsiye benden. İzleyin.