Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bülbülüm altın kafeste öter aheste aheste.
ötme bülbül yarim hasta aman aman :)

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
[MENTION=81135]Ahbârî[/MENTION] aynı şekilde yola çıktım derken ben de Apple a karşıydım ama olaylar bu şekilde gelişti ben de iPad aldım.

Hızından, stabilliğinden memnunum, iki aydan fazla oldu alalı, daha program kapanmadı kendiliğinden. Kullanımına da zaten çok kolay alışılıyo.

note8 yeni çıkmıştı ben alırken fiyatı 999tl ydi. Fiyatı biraz daha uygun olsa android olduğu için note alırdım. (İPad mini 16gb wifi modelini 680e almıştım vatandan)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Yeni Nexus 7'de micro sd olsa direk alırım da koymadılar. Ya apple kapalı kutu, kendi ekosistemi içinde. bir de hep apple hep ipad deniyor. farklı olalım :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Stabilite, şıklık, marketin büyüklüğü vs vs konuları bir kenara sadece kullanırkenki rahatlık bakımından ioslu cihaz alabilecek durumun varsa bence android çekilecek çile değil.
not: Android kullanıyorum.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Bizde aynı şeyleri dedik ama adam inatçı :D
:) Abi ben steve'i de sevmezdim :D Bana oynak sistem lazım. Varsın takılsın :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Stabilite, şıklık, marketin büyüklüğü vs vs konuları bir kenara sadece kullanırkenki rahatlık bakımından ioslu cihaz alabilecek durumun varsa bence android çekilecek çile değil.
not: Android kullanıyorum.
Bende s2 kullanıyorum 2 seneyi aşkındır. Memnunum hem telden hem sistemden. Rom root vs işi ekstrası. AOSP bile yeter. Arkadaşlarımda apple var. Adam üst model çıktı mı atlıyor hemen. Ben buna karşıyım. Bu yüzden s3 s4 almadım. Samsung almam da pek. Gider htc sony vs alırım.

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar tablet almak niyetindeyim. Ne önerirsiniz? Apple'a alerjim var. İpad demeyin. Yeni Nexus 7, Note 8 ve xperia z tablet. Ne dersiniz?
Apple sevmiyor olabilirsin ama, en iyi tablet Apple'da. Herkesin sevdiği ve sevmediği şeyler olabilir fakat önemli olan ön yargıları yenebilmek. İyi bir yanı var ki herkes tablette iPad diyor değil mi? Hadi telefonda Android iyi diyebiliriz, ama tablette kesinlikle iPad. Uygulama bolluğundan anlayabilirsin kalitesini. Ben de Apple'ı hiç sevmezdim. 8 ay önce iPod touch aldım, memnun kaldım ve yaklaşık 1-2 ay önce iPod touch'ımı sattım, Eylül'de iPad alacağım. iPad'i dene, memnun kalmazsan alma. Ama dene!
Fikrin değişmezse neden sevmediğini açıkla da Apple'a olan ön yargının ne olduğunu anlayalım.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Apple sevmiyor olabilirsin ama, en iyi tablet Apple'da. Herkesin sevdiği ve sevmediği şeyler olabilir fakat önemli olan ön yargıları yenebilmek. İyi bir yanı var ki herkes tablette iPad diyor değil mi? Hadi telefonda Android iyi diyebiliriz, ama tablette kesinlikle iPad. Uygulama bolluğundan anlayabilirsin kalitesini. Ben de Apple'ı hiç sevmezdim. 8 ay önce iPod touch aldım, memnun kaldım ve yaklaşık 1-2 ay önce iPod touch'ımı sattım, Eylül'de iPad alacağım. iPad'i dene, memnun kalmazsan alma. Ama dene!
Fikrin değişmezse neden sevmediğini açıkla da Apple'a olan ön yargının ne olduğunu anlayalım.
normalini de minisini de aldım denedim. uygulama olarak ihtiyacım olanı ki baya program meraklısıyımdır. hemen hepsini androidde buldum.

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Acıktım yahu...
Biri Çiğköfte Yapsada Yesek:laugh:

Bu arada SDN de benden başka Urfalı yok:laugh:

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
normalini de minisini de aldım denedim. uygulama olarak ihtiyacım olanı ki baya program meraklısıyımdır. hemen hepsini androidde buldum.
Hepsini bulabilirsin ama iOS'da daha fazlasını bulursun. Hem sadece uygulamadan dolayı Apple al demiyorum. Daha birçok neden var.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Hepsini bulabilirsin ama iOS'da daha fazlasını bulursun. Hem sadece uygulamadan dolayı Apple al demiyorum. Daha birçok neden var.
mesela :) ya ben elime iphone aldım zil sesini değiştiremedim :D ama s2'mde kaç tane rom kurdum bilmiyorum. 3'lü rakamlara ulaşmıştır. Esnek bir sistem. Oynayabiliyorsun. Güvenlik desen şimdiye kadar vrüs girmedi. Arada kapanma takılma oluyor. Onlarda root, kernel ayarları vs yüzünden. Mesela Pc'mde itunes olması gerekmiyor :)

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
mesela :) ya ben elime iphone aldım zil sesini değiştiremedim :D ama s2'mde kaç tane rom kurdum bilmiyorum. 3'lü rakamlara ulaşmıştır. Esnek bir sistem. Oynayabiliyorsun. Güvenlik desen şimdiye kadar vrüs girmedi. Arada kapanma takılma oluyor. Onlarda root, kernel ayarları vs yüzünden. Mesela Pc'mde itunes olması gerekmiyor :)
iPhone'da zil sesini değiştirebiliyorsun artık. Apple almak için birkaç tane neden yazayım.

1-Tasarım
2-Stabilite
3-Apple uygulamaları (Garage Band, **** My iPad, **** My Friends...)
4-Aksesuar bolluğu
5-Güncelleme
6-Uzun kullanım süresi

Sayayım mı daha?

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
iPhone'da zil sesini değiştirebiliyorsun artık. Bayağı uzun olur ama başlıca birkaç tane yazayım.

1-Tasarım
2-Stabilite
3-Apple uygulamaları (Garage Band, **** My iPad, **** My Friends...)
4-Aksesuar bolluğu
5-Güncelleme
6-Uzun kullanım süresi

Sayayım mı daha?
1. tasarım olarak düz bişey. htc one, xperia z tercihe şayan.
2.stabilite konusunda stock romlar gayet stabiller.
3.play store uygulamaları appstore'u geçtiydi. Kafa kafaya uygulamalar vardır eminim.
4.aksesuar olarak bir iki model olduğu için haklsın :)
5.Güncellemeleri androidde elle de kuruyorsun. sayaç sıfırlayabiliyorsun. cyanogen gibi avantajları da var. kerneller cabası :)
6.valla amcaoğlumla aynı zamanlarda aldık. o 4 aldı ben s2. onun ki pert. Benimkinde bir iki darbe izi var sadece. ki neler geldi başına.

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
1. tasarım olarak düz bişey. htc one, xperia z tercihe şayan.
2.stabilite konusunda stock romlar gayet stabiller.
3.play store uygulamaları appstore'u geçtiydi. Kafa kafaya uygulamalar vardır eminim.
4.aksesuar olarak bir iki model olduğu için haklsın :)
5.Güncellemeleri androidde elle de kuruyorsun. sayaç sıfırlayabiliyorsun. cyanogen gibi avantajları da var. kerneller cabası :)
6.valla amcaoğlumla aynı zamanlarda aldık. o 4 aldı ben s2. onun ki pert. Benimkinde bir iki darbe izi var sadece. ki neler geldi başına.
HTC One'ın tablet versiyonu ne zaman çıktı? XPERIA Tablet Z'ye o kadar para vermeye gerek yok.
Play Store uygulamaları App Store'a yaklaşabilir ama App Store'un kalitesinin yanına yaklaşamaz. Çöplükten ibaret. Aksesuar çok var, o yönden gayet iyi dediğin gibi. Güncellemeler Android'de az geliyor. Ama Apple aldığında 3-5 sene rahat götürür güncellemeler. Dikkatli kullanırsan hiçbir sorun olmayacaktır. Bunları aklının bir yerine yaz, eğer Apple alırsan (düşük ihtimal), bana da dua edeceksin.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
HTC One'ın tablet versiyonu ne zaman çıktı? XPERIA Tablet Z'ye o kadar para vermeye gerek yok.
Play Store uygulamaları App Store'a yaklaşabilir ama App Store'un kalitesinin yanına yaklaşamaz. Çöplükten ibaret. Aksesuar çok var, o yönden gayet iyi dediğin gibi. Güncellemeler Android'de az geliyor. Ama Apple aldığında 3-5 sene rahat götürür güncellemeler. Dikkatli kullanırsan hiçbir sorun olmayacaktır. Bunları aklının bir yerine yaz, eğer Apple alırsan (düşük ihtimal), bana da dua edeceksin.
bakalım bir ihtimal :)

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
paMAzMe.png

@desperado64 sefam olsun :P

illa bana da indirtecen dimi :P

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bakalım bir ihtimal :)
Sen al, ben de Eylül'de alacağım Allah nasip ederse. Oyun öneririm, beraber multi oynarız. Hatta bildiğim birkaç kaliteli oyunlarda Voice Chat özelliği var. Onları yüklersen beraber sesli sohbet edebiliriz oyun oynarken. Hadi bakalım, inşaallah. Bunu bir düşün, sevmezsen bir daha asla Apple kullanmazsın, bu da garantisi! :)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Sen al, ben de Eylül'de alacağım Allah nasip ederse. Oyun öneririm, beraber multi oynarız. Hatta bildiğim birkaç kaliteli oyunlarda Voice Chat özelliği var. Onları yüklersen beraber sesli sohbet edebiliriz oyun oynarken. Hadi bakalım, inşaallah. Bunu bir düşün, sevmezsen bir daha asla Apple kullanmazsın, bu da garantisi! :)
Anladım ben seni :D Rise of'a gelmeyince apple gel diyorsun :D :P

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
[MENTION=81135]Ahbârî[/MENTION] ne yapıcaksın tabletle ne tür beklentilerin var?

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4

Jonathan45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
itiraf ediyorum ekran dağ,ibrahim üzülmez ve uğur inceman ile konuştum

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...