Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Konu muratflash tarafından (Bugün Saat 23:55 ) değiştirilmiştir.

Ohoo mesajı değiştirdin, bu hileye girer :P

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Konu muratflash tarafından (Bugün Saat 23:55 ) değiştirilmiştir.

Ohoo mesajı değiştirdin, bu hileye girer :P
Bazen değiştirmek gerek futbolda bile üç oyuncu değişikliği var.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Adam online gözüküyor ama gezi parkı konusunda takıldı kaldı herhalde.. Çapulcular bırakmadı mı yoksa..:D

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Belkide videoyu çoktan indirdi ve izliyor şu anda.. :)
Nasıl bir videoysa artık :P

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Benden bir arkadaşım istedi. Link :http://www.aljazeera.net/programs/pages/f336da0a-31d8-4a2e-8b1f-338b214db2eb

Bu videoyu indirmem lazım yani. [MENTION=63117]friendly[/MENTION], [MENTION=48671]muratflash[/MENTION].

Birazcık meşguldum. 13 ancak tamamlanıyor :)

Bazen değiştirmek gerek futbolda bile üç oyuncu değişikliği var.

Adam online gözüküyor ama gezi parkı konusunda takıldı kaldı herhalde.. Çapulcular bırakmadı mı yoksa..:D
nerdeyse helva muhabbetine gireceksiniz :D

Belkide videoyu çoktan indirdi ve izliyor şu anda.. :)
Nasıl bir videoysa artık :P
vay be abi :P sende mi :D
yav tarayıcı arkada açık durur benim. Sekmeler açık. Kitleyecem neredeyse :D

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Bu programla siteye giriyorum programda hata oluşuyor ve kapanıyor.. Başka bi önerin var mı Ali?.
çok makbule geçer bir yolunu bulursanız. Şu da olabilir ama çok zahmetli olur. Videoyu açarım. Programla ses kaydı yaparım ama bu videolar 40 dk lık. baya indirmem gerekebilir. Mümkünse kolay yoldan :)

Chrome de gizli sekme özelliği var :P
:) abi sen beni tuzağa mı çekiyorsun :D

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Sabah 8-gece 11 düzenine biraz erken mı başladım ki? U20 Dünya Kupası sağolsun, bu yaşta ağır koşulları da görmüş oldum. Şikayetçi değilim, aksine mutluyum, ülkem için bi şeyler yaptığını hissediyorum.

Çalışmamın karşılığında maddi bi beklentim yok, belki de o yüzden ne iş olsa zevk alarak koşturuyorum. İnsan sevdiği işi yapmalı diyolar ya, böyle bisey heralde. Eve girdim ama bi gıdım yorgunluk hissetmedim.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
O zaman senin derdine şu program çözüm olabilir.. Ücretli ama deneme sürümü işini görür.. Çalışma mantığı şöyle sadece youtube için değil ben daha önce livestream videoları bile bununla kaydetmiştim.. Bunu dene..

http://www.riptiger.com/

Çalışma mantığıda şöyle.

[video=youtube;88pEk_7F4hk]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=88pEk_7F4hk[/video]

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Bugün [MENTION=142972]tambjk[/MENTION] benim profilime girmiş l*n.:D Niye girdi acaba??.. Arkadaşlık teklifi filan mı yapacaktı?.:D

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
O zaman senin derdine şu program çözüm olabilir.. Ücretli ama deneme sürümü işini görür.. Çalışma mantığı şöyle sadece youtube için değil ben daha önce livestream videoları bile bununla kaydetmiştim.. Bunu dene..

http://www.riptiger.com/

Çalışma mantığıda şöyle.

[video=youtube;88pEk_7F4hk]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=88pEk_7F4hk[/video]
inanır mısın yakalıyor videoyu aniden kayboluyor.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
inanır mısın yakalıyor videoyu aniden kayboluyor.
Hımm anladım bu durum o zaman sitenin kodlamasıyla alakalı.. Deminki Ali arkadaşın önerdiği programlada hata veriyordu demekki bu hata programlardan değil sitenin kendi kodlamasıyla alakalı.. O halde bu tip programların hiçbiri bu site için işe yaramaz.

Ben biraz daha araştırayım bakalım.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Hımm anladım bu durum o zaman sitenin kodlamasıyla alakalı.. Deminki Ali arkadaşın önerdiği programlada hata veriyordu demekki bu hata programlardan değil sitenin kendi kodlamasıyla alakalı.. O halde bu tip programların hiçbiri bu site için işe yaramaz.

Ben biraz daha araştırayım bakalım.
burada göremeyebilirim pm atarsan sevinirim.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
nörüyonuz yau :D hemen karışmış gene ortalık :) hem bugünü iyi değerlendirin güneş dünyaya torpil geçecek :mrgreen:

uuuuv call of MW3 te elemana ardarda 12 headshot yapınca delirdi böğürüyor şu anda :D hakkımda iyi şeyler söylediğini sanmıyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...