• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bildiğiniz güzel bir mmorpg oyun var mı?
Silkroad,Knight,Metin2 gibi herkesçe bilinenler hariç.
-Tera oynadım fakat lwl 30 dan sonra parti ile oynamak gerekiyor ama oyunda türk bulamadığım için bir parti de bulamadım. :)

Yani tek başına oynanabilecek bir oyun arıyorum.

Sahi merak ettim bende bakayım.. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Muratımın mesajlarını beğenmesek nolur, hocamın aldığı repler forumun % 70'ini eziyor.. :)

Uçurtmayın birbirinizi. :)

[MENTION=48671]muratflash[/MENTION]'ın mesajlarını da beğenmeyin. Hiç gerek yok. :D

Bakın ben hiç beğeniyor muyum? :D

Birisinin mesajını beğenme karşılığında 1 Milyon Euro istiyorum. :D

Ortalığı da sildim, süpürdüm. :P Bir dahakine artı şeyler de yaparım. :P

@AliA teşekkürler,

Lakin bu arkadaşa biraz dikkat etmemiz lazım,
İkidir gezi parkı konusunda vatandaşı muhatap alıp bişi diyemiyor geliyor "Söyle Rahatla" bölümünde mesnetsizce ortaya sallıyor lafı..

Dün bir kere daha yaptı aynısını, [MENTION=105290]erenberk[/MENTION] müdahele etti..
Sonra bilinçli olarak tekrar yaptı..

Ben de üslubuna dayanamıyorum yazıyorum..

Ben ortalığa uyarımı yaptım. Herkes ona göre davransın. :)

Gezi parkında isteyen, istediği gibi yazsın..
Zaten o gereksiz konu yüzünden forum ikiye bölündü..

Ama bu bölümde muhatap almadan oradaki konuyla ilgili kaçak köçek yazmasına asla izin vermeyeceğim.
Bedeli ceza almak dahi olsa, cevabını veririm.

Gezi parkı konusunun ilk günlerinde, ilgili konuda hiçbir şey yazmayıp, söyle rahatla ve fb bölümlerimde, provokatörler, hainler diye atan tutanları, arkadan konuşanları da unutmadık hani :)

Bırakın şimdi o konuyu. Burada bir soru sordum önceki sayfada, güzel bir online oyun öneriniz var mı? MMORPG türünde. :D

Bırakın şimdi o konuyu. Burada bir soru sordum önceki sayfada, güzel bir online oyun öneriniz var mı? MMORPG türünde. :D

Wow,
Star wars the old republic,
LoL(mmorpg olmasada),
Guild Wars 2

Diğer 5 para etmez oyunlarla vakit kaybetme :) Gerçi hertürlü vakit kaybetmiş olacaksın da bari kaybettiğine değsin.

Wow,
Star wars the old republic,
LoL(mmorpg olmasada),
Guild Wars 2

Diğer 5 para etmez oyunlarla vakit kaybetme :) Gerçi hertürlü vakit kaybetmiş olacaksın da bari kaybettiğine değsin.

GW2 ücretliymiş. Wow ve lol oynadım ama beğenmedim. Swtor deneyeyim bi. :)

Evet öğrenciyim. Sürekli oynamak için istemiyorum zaten boş zamanlarda sıkılmamak için. :)

GW2 ücretliymiş. Wow ve lol oynadım ama beğenmedim. Swtor deneyeyim bi. :)

Evet öğrenciyim. Sürekli oynamak için istemiyorum zaten boş zamanlarda sıkılmamak için. :)
bunlar çok vakit almıyor mu? vaktin çok galiba :)

normal spor ayakkabıyla koşu nasıl olur? [MENTION=63117]friendly[/MENTION] abi bilgin var mı?

normal spor ayakkabıyla koşu nasıl olur? @friendly abi bilgin var mı?

Sürekli koşacaksan eğer, senin için sorun olmazda ayakkabın kısa zamanda perte çıkar. :)
Bir de ne yaparsan yap normal spor ayakkabı ile koku oluyor eninde sonunda.. :)

Nike markasının özel koşu ayakkabıları var.. benimki mesela 2 yıllık özel koşu ayakkabısı kendi özel çorabı var koku filan yapmıyor.. Belli bir mesafeden sonra ayağında bile hissetmiyorsun.. :)

seninki biraz tuzlu galiba abi :)
düşünmen yeter abi. sağolasın.
o zaman sipariş vereyim ben.

Benim kullandığım modeli şimdilik unut :)
2 yıl önce o parayı verirken bile düşünmüştüm bir yerde hata mı yapıyorum diye.. :)
Ama kendisini çoktan amorti etti sanırım.

Biraz daha araştır istersen..
Kullanıcı yorumlarına filan bak.
Ben şahsen bir şey satın almaktan ziyade onu araştırmasını daha çok seviyorum.. :)

Hem kızdırıyoz, hem yoruyoz. ne çektin be [MENTION=19025]AliA[/MENTION] . Kusura bakma. Hayırlı işlerin olsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...