friendly
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 671
Olmadı gene hehehe 
[MENTION=81135]Ahbârî[/MENTION] diyeceksin bak nasıl geliyorDirek nick ismini yazıncada etiketliyordu ama bu defa etiketlemedi. Bidaha deneyeyim. @Ahbâri
E hani nerde?.@Ahbârî diyeceksin bak nasıl geliyor![]()
Bazen değiştirmek gerek futbolda bile üç oyuncu değişikliği var.Konu muratflash tarafından (Bugün Saat 23:55 ) değiştirilmiştir.
Ohoo mesajı değiştirdin, bu hileye girer![]()
nerdeyse helva muhabbetine gireceksinizBazen değiştirmek gerek futbolda bile üç oyuncu değişikliği var.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Adam online gözüküyor ama gezi parkı konusunda takıldı kaldı herhalde.. Çapulcular bırakmadı mı yoksa..![]()
vay be abiBelkide videoyu çoktan indirdi ve izliyor şu anda..
Nasıl bir videoysa artık![]()
vay be abisende mi
yav tarayıcı arkada açık durur benim. Sekmeler açık. Kitleyecem neredeyse![]()
Bu programla siteye giriyorum programda hata oluşuyor ve kapanıyor.. Başka bi önerin var mı Ali?.Bazı sitelerden imkansız oluyor ama steam stansport bi dene.
çok makbule geçer bir yolunu bulursanız. Şu da olabilir ama çok zahmetli olur. Videoyu açarım. Programla ses kaydı yaparım ama bu videolar 40 dk lık. baya indirmem gerekebilir. Mümkünse kolay yoldanBu programla siteye giriyorum programda hata oluşuyor ve kapanıyor.. Başka bi önerin var mı Ali?.
Chrome de gizli sekme özelliği var![]()
Bu programla siteye giriyorum programda hata oluşuyor ve kapanıyor.. Başka bi önerin var mı Ali?.
Canım buzzz gibi naneli, fesleğenli Limonata
çekti..
Şimdi Bende Allah seni İnandırsın Limonata içiyordum Fatih.:laugh:Canım buzzz gibi naneli, fesleğenli Limonata çekti..
Şimdi Bende Allah seni İnandırsın Limonata içiyordum Fatih.:laugh:
Sadece Benimkisi Uludağ limonata.
Gönderemmi içenmi?![]()
inanır mısın yakalıyor videoyu aniden kayboluyor.O zaman senin derdine şu program çözüm olabilir.. Ücretli ama deneme sürümü işini görür.. Çalışma mantığı şöyle sadece youtube için değil ben daha önce livestream videoları bile bununla kaydetmiştim.. Bunu dene..
http://www.riptiger.com/
Çalışma mantığıda şöyle.
[video=youtube;88pEk_7F4hk]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=88pEk_7F4hk[/video]
Hımm anladım bu durum o zaman sitenin kodlamasıyla alakalı.. Deminki Ali arkadaşın önerdiği programlada hata veriyordu demekki bu hata programlardan değil sitenin kendi kodlamasıyla alakalı.. O halde bu tip programların hiçbiri bu site için işe yaramaz.inanır mısın yakalıyor videoyu aniden kayboluyor.
burada göremeyebilirim pm atarsan sevinirim.Hımm anladım bu durum o zaman sitenin kodlamasıyla alakalı.. Deminki Ali arkadaşın önerdiği programlada hata veriyordu demekki bu hata programlardan değil sitenin kendi kodlamasıyla alakalı.. O halde bu tip programların hiçbiri bu site için işe yaramaz.
Ben biraz daha araştırayım bakalım.