şok şok şok
teknosada yaklaşık 1300 kişi torpilli çalışıyor ( yönetici kadrosunun tanıdıkları)
doğuş çay grubu (genel müdürün lise terk bi arkadaşı bölüm şefi
bimex bazı satış danışmanları torpilli aralarında ilk okul mezunları dahi var
gold bahçelievler mağaza müdürü orta 2 terk
araştırmalar devam edecektir kamuoyuna duyrulur
şu ryse ne oyunmuş amma pc çıkarmamışlar
[video=youtube;GhtyGvw0nwU]http://www.youtube.com/watch?v=GhtyGvw0nwU&feature=player_embedded[/video]
Hocam o oyuna da baktım hemen de pek benzetemedimHocam MOH: Allied Assault Normandiya Çıkartması gibi olmuş.
hocam konsept derkenİşin içinde Microsoft var, çıkabilir.
Aşağıdaki videoyu izle, konsept olarak çok benziyor.
[video=youtube;XHscQgzkMKg]http://www.youtube.com/watch?v=XHscQgzkMKg[/video]
İkisinde de denizden karaya gemilerle bir çıkarma var.
İkisinde de konuşma yapılıyor ve hücum ediliyor.
İkisinde de kulenin ele geçirilmesi ve imha edilmesi söz konusu.
İkisinde de üzerlerine ateş açılması vs. var.
Yani demek istediğim esinlenmişler, 1944 yılı Normandiya çıkarması neyse Romalı askerlerin o devirde yaptığı çıkarma da aynısı...
evet o bakımdan öyle. ama denizden bir kale işgali. benim aklıma 300 spartalı geldiydi izlerkenİkisinde de denizden karaya gemilerle bir çıkarma var.
İkisinde de konuşma yapılıyor ve hücum ediliyor.
İkisinde de kulenin ele geçirilmesi ve imha edilmesi söz konusu.
İkisinde de üzerlerine ateş açılması vs. var.
Yani demek istediğim esinlenmişler, 1944 yılı Normandiya çıkarması neyse Romalı askerlerin o devirde yaptığı çıkarma da aynısı...
nasıldı sınav?Durum vahim
nasıldı sınav?
sonuçları bekle yine de.Her zaman yaptığımdan bi hayli düşük yaptım
sonuçları bekle yine de.
yapamadım derken? zaman mı yetmedi? yanlış mı yaptığını düşünüyorsun?Üzülüyorum ya, o kadar çalıştım, türev-integralden bi soru bankası bitirdim, yinede yapamadım soruları. Canımı sıkan nokta o
yapamadım derken? zaman mı yetmedi? yanlış mı yaptığını düşünüyorsun?
hayırlısı diyip bekleyelim.Yok, bildiğin yapamadım, soruyu okuyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum, soru hakkında en ufak bi fikrim yoktu, birçok soru için bu şekildeydi.
Yalnız değilsin bende öyleyim tamam matematiğim çok iyi değildir fakat en azından türevi polinomu falan yaparım ama bugün full atmasyon yaptım yoksa kağıt boş gitcekti insan 1 tane doğru düzgün soru yapamaz mı ya...Yok, bildiğin yapamadım, soruyu okuyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum, soru hakkında en ufak bi fikrim yoktu, birçok soru için bu şekildeydi.
hayırlısı diyip bekleyelim.
Yalnız değilsin bende öyleyim tamam matematiğim çok iyi değildir fakat en azından türevi polinomu falan yaparım ama bugün full atmasyon yaptım yoksa kağıt boş gitcekti insan 1 tane doğru düzgün soru yapamaz mı ya...
Ve sorular çok belirsizdi neyi istediği belli değil sorulan soru belli değil.
Herşey olacağına varır biraz farklı. Hayırlısı olsun demek ayrısen hakkında hayırlısını iste.