Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Allah yardımcımız olsun, dualarını bekliyorum, yarın sınavım var. Herkese iyi geceler :)

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Canım bol kaymaklı manda yoğurdu üzerine bal , fındık-ceviz kırıntısı ekleyerek ve muz dilimleyip üstüne de bitter çikolata sosu gezdirdirip, biraz tarçın ekledikten sonra buzlukta 40 dk bekletip yemeyi çekti.. :crying:

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Canım bol kaymaklı manda yoğurdu üzerine bal , fındık-ceviz kırıntısı ekleyerek ve muz dilimleyip üstüne de bitter çikolata sosu gezdirdirip, biraz tarçın ekledikten sonra buzlukta 40 dk bekletip yemeyi çekti.. :crying:
maşallah ne can var abi sende. yav bendeki daha kundakta galiba, çekse çekse normal kornet filan çekiyor.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Facebook'tan doğru virüs bulaştı chrome'a. Flash player virüsü diye geçiyor internette. Birkaç şey denedim, çözümü sistem geri yüklemede buldum
Evet bunun çözümü bu forumda internet tarayıcıları kategorisinde vardı diye hatırlıyorum ama neyse sorunu çözmüşsün..

Bu virüs sadece Facebook'ta değil dizi film izleme sitelerindede var dikkatli olun. Mesela bi film sitesine girdiğinizde hemen üstte yan uygulamayı kurun diye çıkıyor hiç sakın ola bulaşmayın öyle şeylere tarayıcılarda flash playerda dahil olmak üzere bütün yan uygulamaları herşeyi kendi resmi sitelerinden kurun..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sen bu rejimi bırak bak yoksa yakında bizide yemeye kalkacan.:D

Az önce tv de ben bilmem kim bilir yarışmasında iğrenç iğrenç çikolotamı yiyorlardı neydi ben izlemem o programı tv açıktı karşıan gördüm sen onu görsen onuda çekerdi canın Allah bilir..

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Az önce tv de ben bilmem kim bilir yarışmasında iğrenç iğrenç çikolotamı yiyorlardı neydi ben izlemem o programı tv açıktı karşıan gördüm sen onu görsen onuda çekerdi canın Allah bilir..

Sen o yarışmadaki çikolatayı görünce iğrenç dedin..
Ben orayı görünce canım çekmesin diye kanal değiştirdim.. :)

Dayanacam abi yok başka yolu.. :(

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=63117]friendly[/MENTION] hocam sen rejimi bitirene kadar biz burda epeyi bir kilo alacagız heralde senin her söyledigini canımız istiyor sonra bende ortalık karışıyor :D

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Sen o yarışmadaki çikolatayı görünce iğrenç dedin..
Ben orayı görünce canım çekmesin diye kanal değiştirdim.. :)

Dayanacam abi yok başka yolu.. :(
Geçen gün bi film izledim falcı filmin ismi orijinal ismini hatırlamıyorum. Orada avukat var şişman bu arabasıyla giderkene çingenelerden birisinin karısınaçarpıyor ve ölümüne sebebp oluyor.. Bu kadının kocasıda bu avukatı lanetliyor yani büyü yapıyor diyelim. Avukat şişman yaa sürekli rejim yapıyor ama içngene bunu büyülediği için sürekli kilo veriyor adam sürekli yiyor ama sürekli hergün kilo veriyor.

Yanii sanada böyle bi rejim metodu bulalım sürekli yiyeceksin ama kilo almayacaksın.:D

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Çikolata çikolata dediniz kalktım dolaptaki kırıntıyı hallettim, bizim de bir nefsimiz var ama olmuyor :D

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Kan rengimizin mavi olduğunu az önce öğrendim şaşrtıcı ?

O zaman kana kırmızı rengini veren oksijen oluyor ? :D :D

O zaman kana kırmızı rengini veren oksijen oluyor ? :D :D

Ya yalan bilgi paylaşıyorlar deli ediyorlar ? Al yuvarlar ne işe yarıyor o zaman .D

yine de güncelleyebilirim sayın [MENTION=47793]evowinds[/MENTION]

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Dur yorum yapayım da @Empatik mesajını güncelleyemesin :mrgreen:

Ne o sayın felan? Bu ne resmiyet abi de yeter...

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Dur yorum yapayım da @Empatik mesajını güncelleyemesin :mrgreen:

Ne o sayın felan? Bu ne resmiyet abi de yeter...

Ya işte gel gör Leman hocam :D Smiley kullanmayınca karşı taraf ciddileştiğimizi sanıyor.. :D Artık smileylere bağımlıyız :/ :D :D Sonuna bir gülücük koysam bu ne resmiyet demezdin herhalde abi :D

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Ya işte gel gör Leman hocam :D Smiley kullanmayınca karşı taraf ciddileştiğimizi sanıyor.. :D Artık smileylere bağımlıyız :/ :D :D Sonuna bir gülücük koysam bu ne resmiyet demezdin herhalde abi :D

Pşşt bu ne biçim bir iletidir öyle?
Başı Leman'la başlar, sonu abi ile biter? [MENTION=120282]Alnair Alsad[/MENTION]'la karıştırırsın herhalde?

Tez mesaj düzeltile :D

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Açlıktanmıdır nedir ben mevzunuzu çözemedim. :)
Canım mantarlı tavuklu üzerine karabiber serpilmiş pilav çekti. :P

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Açlıktanmıdır nedir ben mevzunuzu çözemedim. :)
Canım mantarlı tavuklu üzerine karabiber serpilmiş pilav çekti. :P

Bak hocam benim niyeti de bozduracaksın:D
Midem gurulduyor zaten evde bir çorba var o da ısıtılacak...
Kafama eserse giderim bu saatte Çiftliğe dadanırım sonra resimleri de atar sana işkence ederim bilmiş ol :P

Valla ne diyim şimdi tekrar baktım açlıktan mıdır nedir üstteki mesaj farklı göründü gözüme...::P

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Bak hocam benim niyeti de bozduracaksın:D
Midem gurulduyor zaten evde bir çorba var o da ısıtılacak...
Kafama eserse giderim bu saatte Çiftliğe dadanırım sonra resimleri de atar sana işkence ederim bilmiş ol :P

:D Abi yeterki ye, doy, elhamdulillah de..
Tek tesellim senin doyman olur.. :)

Çiftlik dedinde canım mangalda üzerine kekik serpilmiş sucuk çekti.. :(

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
vay arkadaş ya sitede gezi konusu en popüler konu oldu. valla sıktı artık. tövbe edip edip giriyorum konuya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...