friendly
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 671
Ortadoğu ve Balkanların en hızlı silah çeken Mavi Gezeni. 
Sabah havaalanında FIFA dan gelenleri karşılama, sonrasında takımı antremana görüp getirme.
ilk gün yorucu oldu ama alışırız heralde. Yarın da üç takım gelecek, yoğun bi gün olacak. Merak edenler için olay U20 Dünya Kupasında geçiyo.
Merak etme değilsin soruların çözümlerine baktın mı?Biraz bencillik yapmış olucam ama inşallah yalnız değilimdirTek tesellim bu çünkü, herkese zor gelmiş olması. Umarım seninde birçok kişiden iyi geçmiştir sınavın.
Merak etme değilsin soruların çözümlerine baktın mı?
Kokoreç yemeğe gideceğiz
Sende Gel Fatihim.Afiyet bal şeker olsun abi... :crying:
Merak etme değilsin soruların çözümlerine baktın mı?
Usta'nın Konuşması Bitti.
Bu görevi SDN mi verdi Spor bölümünün Moderatörü olman sebebiyle ?![]()
Şakası bir tarafa farklı bir organizasyonda filan görevli misin ?![]()
U20 Dünya Kupasında görevliyim. Görevi aldığım mod olmadan önce belliydi zaten.
Kayseride Küba, Portekiz, Gana ve Güney Kore var. Maçlara beklerim. Açılış maçımız cuma günü
Televizondan görmeye çalışalım seni..![]()
El salla bize..
Güzel maçlar olacak takibini yapalım..
Televizyon işi zor, takımların karşılama, otelle ilgili işlerinde yardımcı oluyorum.
Maç çıkışı otellerine götürüp paydos edicez gece 1:00 den sonra.
Bugün Güney Kore'nin antremanını izledim de gruptan çıkamazlar gibime geldi
Ayın 27sinde kayserideki maçlar kaçmaz, benden söylemesi
U20 Dünya Kupasında görevliyim. Görevi aldığım mod olmadan önce belliydi zaten.
Kayseride Küba, Portekiz, Gana ve Güney Kore var. Maçlara beklerim. Açılış maçımız cuma günü
Uzun bir süreliğine tatile çıkıyorum bu süre zarfında büyük ihtimalle çok uğrayamayacağım forma biraz üzülüyorum gerçekten sıcak bi havası var buranın umarım bu süre zafında unutulmam![]()
bi aksilik olmazsa 7temmuz a kadar Kayserideyim.Hangi tarihlerde Kayseri'de olacaksın ? Gelme durumum varda Kayseri'ye, belki bi gül yüzünü görmeye gelirim![]()
Abi İnternet'e çok kısıtlı zamanlarda girebiliyorum. Yanımda bilgisayar da yok, tablet veya telefondan giriyorum. Artık güncel tutma işi size kalıyoNacizane önerim ;
Maç konularını güncel tutalım,
İzleyelim, izlettirelim bu güzel maçları.
Sende bir takımla çekilmiş fotonu koyarsın turnuva sonunda tanımış oluruz seni..![]()
Şurada maç tarihleri, saatleri de var. Şehirlerden Kayseri'yi seçip bakabilirsin. 27 Haziran daki maçları özellikle tavsiye ediyorum.bilet fiyatları da uygun
http://www.biletix.com/u20/anasayfa/tr
Forma işini bilmem de buradan yazıyım, güzel bi yemek yeriz beraberSınavlarımdan sonra Kayseri'ye gelicem, Yahyalıya. Merkezden fazlasıyla uzak ama hem seni görmek için hemde turnuva için gelirim merkeze. 7 Temmuzdaki tarih olarakta uygun gibi, bi ayar çekebilirsem gelirimBu arada milli takımdan bi forma ayarlarsın dimi ? Bi kıyak geçersin artık
ehehe
![]()
Forma işini bilmem de buradan yazıyım, güzel bi yemek yeriz beraberGelecek olursan özelden mesaj at, telefon numaramı vereyim
![]()
maç mıEn başından beri izliyordum..![]()
Ama şimdi ufak ufak Trt 1'e kaçıcam..![]()