Ahbârî
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 346
nayır, nolamaz, o fiyata nalmış olamazsınGalaxy S4ü 150 dolara aldim desem inanan olur mu?
Not: Nereden aldigimi söylemeyecegim![]()
nayır, nolamaz, o fiyata nalmış olamazsınGalaxy S4ü 150 dolara aldim desem inanan olur mu?
Not: Nereden aldigimi söylemeyecegim![]()
öyle . sen bana da bir tane getirttir. 50 dolar fazla verim
Biri sevgilimle ilgili okulun itiraf sayfasına onu sahiplenir şekilde yazı yazmış. O lafı diyen ağzını yamulturum felan dedim.
Bence sen adamı bırak, sevgilinle konuş, durumdan haberi var mı kendisinin?Biri sevgilimle ilgili okulun itiraf sayfasına onu sahiplenir şekilde yazı yazmış. O lafı diyen ağzını yamulturum felan dedim.
Biri eklemiş beni konuşuyom, elinden alacam seni hüngür hüngür ağlatacam diye bir sürü tehdit.
Büyük ihtimalle benimkinin arkadaşlarından biri şaka yapıyor, benzer şekilde onu da şakalamışlar heralde.
Ha eğer şaka değilse gider onu gömerim, adresini biliyor bişey hatırlatıyor mu sana diyo.
Ondan sonra elimden gitti diye ağlatacam seni diyo.
Eğer bu şakaysa o şakayı yapana da bayağı bişeyler diyecem heralde....
gel bide onu bana sorŞu gündüz kestirmelerini bırakmam lazım. Uyku düzenim alt üst oldu aga.
Uyku tatlıdır candır@Artvincenter ama öyle bir de uyuyorum ki gırtlağımı kesseler uyanmam...
Uyku tatlıdır candırama seninki baya bir uykuseverlikmiş uyku düzenin bozulur usta dengele bence.
Sevgilimin muhatap olduğu erkek yok.Bence sen adamı bırak, sevgilinle konuş, durumdan haberi var mı kendisinin?
Ayrıca profilinden hemen engellemeli o kişiyi şimdiden. Hiç muhabbeti bile açılmaz, ayrıca arkadaşı olmayan kişiler tarafından mesaj atılmasını da engellerse hiçbir şekilde kendisine ulaşamaz.
Karşısına çıkacak kadar cesareti varsa bile bu yine senin işine gelir, sonuçta kim olacağını göreceğinizden dolayı gidip itinayla çenesini kırabileceksindir.
Mesut Yar ın cnn türk teki konukları. Serhat Ulueren, Erman Toroğlu ve Gökmen Özdenak. İzlemek isteyenler için.![]()
Afiyet olsin.Kolay gelsin.Bu gün benim mesai 12.00ye kadar devam.Kahvaltıyı yapıp yavaş yavaş yola revan olalım...![]()