Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Cinli arkadas avantaji diyelim :)

Adamin öyle baglantilari varki acayip birsey.

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=81135]ms1907[/MENTION]

Söz verdim hocam kimseye söylemeyecegime.

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Hem sevgilimle ilgili şeyler yazıyor hem de gelmiş bana atar yapıyor. Ulan seni aleme ibret olsun diye elimden geldiğince sövecem o itiraf sayfasında da fotoğrafını yayınlayacam!!!!

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=81135]ms1907[/MENTION]

Usta bize 1200-2000Tl ye kakaladiklari telefonlarin degeri 250 dolar bile degil.

[MENTION=63117]friendly[/MENTION]

Sagolasin abi. Basta sahte oldugundan süphelendim, ama kullandiktan sonra önyargilari mi yendim. Dövme, dayak isi hosuma gitmedi pek :P

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
@ms1907

Usta bize 1200-2000Tl ye kakaladiklari telefonlarin degeri 250 dolar bile degil.

@friendly

Sagolasin abi. Basta sahte oldugundan süphelendim, ama kullandiktan sonra önyargilari mi yendim. Dövme, dayak isi hosuma gitmedi pek :P
öyle . sen bana da bir tane getirttir. 50 dolar fazla verim :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Biraz kullanalim telefonu hocam, ondan sonra kendi dükkanimi acip satmaya baslarim :D

Öyle seyler var ki adamda.. ps3, tvler, tabletler, laptoplar... gecen almis oldugum galaxy tab 10.1 adamda 105 dolar, ben aldim 350 franka.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Akşamüstü uyuya kalmışım, 10dk önce uyandım.

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
@pcwolf
Abi sakin.
Ne oluyor?
Biri sevgilimle ilgili okulun itiraf sayfasına onu sahiplenir şekilde yazı yazmış. O lafı diyen ağzını yamulturum felan dedim.
Biri eklemiş beni konuşuyom, elinden alacam seni hüngür hüngür ağlatacam diye bir sürü tehdit.
Büyük ihtimalle benimkinin arkadaşlarından biri şaka yapıyor, benzer şekilde onu da şakalamışlar heralde.
Ha eğer şaka değilse gider onu gömerim, adresini biliyor bişey hatırlatıyor mu sana diyo.
Ondan sonra elimden gitti diye ağlatacam seni diyo.
Eğer bu şakaysa o şakayı yapana da bayağı bişeyler diyecem heralde....

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Biri sevgilimle ilgili okulun itiraf sayfasına onu sahiplenir şekilde yazı yazmış. O lafı diyen ağzını yamulturum felan dedim.
Biri eklemiş beni konuşuyom, elinden alacam seni hüngür hüngür ağlatacam diye bir sürü tehdit.
Büyük ihtimalle benimkinin arkadaşlarından biri şaka yapıyor, benzer şekilde onu da şakalamışlar heralde.
Ha eğer şaka değilse gider onu gömerim, adresini biliyor bişey hatırlatıyor mu sana diyo.
Ondan sonra elimden gitti diye ağlatacam seni diyo.
Eğer bu şakaysa o şakayı yapana da bayağı bişeyler diyecem heralde....
Bence sen adamı bırak, sevgilinle konuş, durumdan haberi var mı kendisinin?
Ayrıca profilinden hemen engellemeli o kişiyi şimdiden. Hiç muhabbeti bile açılmaz, ayrıca arkadaşı olmayan kişiler tarafından mesaj atılmasını da engellerse hiçbir şekilde kendisine ulaşamaz.

Karşısına çıkacak kadar cesareti varsa bile bu yine senin işine gelir, sonuçta kim olacağını göreceğinizden dolayı gidip itinayla çenesini kırabileceksindir.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
uleyynn tam kodu alıp windows u etkinleştircem derken lanet kadın son kodu söylemeden telefonu yüzüme kapattı iyi mi :cursing:

ndbh8.png

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Şu gündüz kestirmelerini bırakmam lazım. Uyku düzenim alt üst oldu aga.

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=340617]Artvincenter[/MENTION] ama öyle bir de uyuyorum ki gırtlağımı kesseler uyanmam...

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Bence sen adamı bırak, sevgilinle konuş, durumdan haberi var mı kendisinin?
Ayrıca profilinden hemen engellemeli o kişiyi şimdiden. Hiç muhabbeti bile açılmaz, ayrıca arkadaşı olmayan kişiler tarafından mesaj atılmasını da engellerse hiçbir şekilde kendisine ulaşamaz.

Karşısına çıkacak kadar cesareti varsa bile bu yine senin işine gelir, sonuçta kim olacağını göreceğinizden dolayı gidip itinayla çenesini kırabileceksindir.
Sevgilimin muhatap olduğu erkek yok.
Facede beni ekledi onu değil ama ona da arkadaş olmadığı halde mesajlar geliyor. Arkadaş dışı kişiler mesaj atabiliyor.
Sesi kesildi şimdi.
Numarasını yüz kere istedim vermedi, benden adres istedi ben vermedim ama numaramı verdim.
Ya ara ya da numaranı ver diye. Benden adres isteyecek kadar yürekli adam çıkarıp numarasını da verirdi.
Büyük ihtimalle kızın teki benle sevgilimi işletiyor. Ama onun da hesabını soracam.
Numarasını vermediğinden kız olduğu anlaşılıyor. Zaten dedim sesini çok merak ediyorum içinde korku var heralde veremiyon numarayı. Verse aradığımda kız olduğu anlaşılacak tabi.
Şaka felan der anlamam hiç öyle şaka, yazdığı şeyler burda yazılacak cinsten değil. Gerçek olsa zaten gebertirim büyük ihtimalle o dediklerini yapsa.
Çok fena sinirimi bozdu ama kız olmasının ihtimali sinirimi yatıştırıyor.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Mesut Yar ın cnn türk teki konukları. Serhat Ulueren, Erman Toroğlu ve Gökmen Özdenak. İzlemek isteyenler için.:D

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Mesut Yar ın cnn türk teki konukları. Serhat Ulueren, Erman Toroğlu ve Gökmen Özdenak. İzlemek isteyenler için.:D

En başından beri izliyorum.
Güzel program oluyor.
Yanlız şu Tuğçenin kim olduğunu bir türlü çıkaramamıştım sonradan dedi de hatırladım İşler Güçler'in Serpili olduğunu.. :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Güneşin doğmasına 32 dakika kaldı.Hatırlatayım dedim.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Kahvaltıyı yapıp yavaş yavaş yola revan olalım... :)

sahanda-k%C4%B1ymal%C4%B1-yumurta.jpg

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Piyasaya çıkayım biraz bayilerimize kıllık yapayım... :)
Akşama ancak dönerim..
Bensizliğin tadını çıkarın.. :P

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Hayırlı işler :)

Söylemeyi unuttum [MENTION=19025]AliA[/MENTION] dün bende Konu taşıma paneli vardı şimdi gitmiş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...