Sevgilimin muhatap olduğu erkek yok.
Facede beni ekledi onu değil ama ona da arkadaş olmadığı halde mesajlar geliyor. Arkadaş dışı kişiler mesaj atabiliyor.
Sesi kesildi şimdi.
Numarasını yüz kere istedim vermedi, benden adres istedi ben vermedim ama numaramı verdim.
Ya ara ya da numaranı ver diye. Benden adres isteyecek kadar yürekli adam çıkarıp numarasını da verirdi.
Büyük ihtimalle kızın teki benle sevgilimi işletiyor. Ama onun da hesabını soracam.
Numarasını vermediğinden kız olduğu anlaşılıyor. Zaten dedim sesini çok merak ediyorum içinde korku var heralde veremiyon numarayı. Verse aradığımda kız olduğu anlaşılacak tabi.
Şaka felan der anlamam hiç öyle şaka, yazdığı şeyler burda yazılacak cinsten değil. Gerçek olsa zaten gebertirim büyük ihtimalle o dediklerini yapsa.
Çok fena sinirimi bozdu ama kız olmasının ihtimali sinirimi yatıştırıyor.
Her ne kadar kızsan da, o yazıları yazan kişinin kız olduğunu ve kendini ifşa ettikten sonra içindeki rahatlamayı tahmin edebiliyorum.Gece sinirimi bir güzel bozan kız bugün sevgilime kendisi olduğunu itiraf etmiş.
Ulan devreyle felan uğraşıyordum 1 saatimi yedi
Aynen sinir stres den uzak kal yeter usta gerisi tefarruatUyumazsam da migrenim tutuyor daha fena oluyorum... Ben en iyisi kendimi fazla yormamaya bakıyım.![]()
Her ne kadar kızsan da, o yazıları yazan kişinin kız olduğunu ve kendini ifşa ettikten sonra içindeki rahatlamayı tahmin edebiliyorum.![]()
Hemen başlamayın yav. 01,00 den sonra Forum bize kalıyor.hadi başlasın muhabbet![]()
Hemen başlamayın yav. 01,00 den sonra Forum bize kalıyor.
Ne dediğimizi kimse bilmiyor.:sneaky2::laugh:
Değil mi @friendly Kardeşim.:flowers:
Ooo Süper Bu sana 48 değil 1 Hafta gider şimdi.Abi ben 17:00 de eve geldim..
Öyle bi içim geçmiş 3,5-4 saat uyumuşum..
Bu enerjiyle en az 48 saat giderim..![]()
abi ne içtin o ne enerji ) sınav haftası geliyor lazım olabilirAbi ben 17:00 de eve geldim..
Öyle bi içim geçmiş 3,5-4 saat uyumuşum..
Bu enerjiyle en az 48 saat giderim..![]()
Haftaya 01,00 den sonra yokum ben ha.:mrgreen::laugh:
abi ne içtin o ne enerji ) sınav haftası geliyor lazım olabilir![]()
tüh. bende çay sevmem kiAbi nöbeti @Artvincenter e devredeceksen eğer vah halimize.. .D
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bol demli az şekerli çay![]()
tüh. bende çay sevmem kialternatif lazım
![]()
kahve dokunmuyor abi yaO zaman kahve...
Sütsüz... mümkünse şekersiz..![]()
aslında geç kalındı kapatılmakta..Şu alkol yasağı konusundaki kendi mesajımdan sonraki uzun uzun tartışmalara karşılıklı cevap olarak yazılmış mesajları okuyordum.. Paragraflarca..
Sonra son sayfaya geldim, okumaya devam ediyorum, en altta "Konu Kapatılmıştır" yazısını görünce, yüzümdeki gülümseme kendini ortaya çıkarıyor yine. :mrgreen:
Sırf o uzun yazılmış paragraflarca mesajların, boşuna yazıldığını hissettirmek için moderatör olup, o konuları büyük zevkle kapatabilirim.![]()
![]()
O şimdiden yok yav.Abi nöbeti @Artvincenter e devredeceksen eğer vah halimize.. .D
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bol demli az şekerli çay![]()
O şimdiden yok yav.
Yoksa geceyemi hazırlanıyor dersin.:laugh:
Moderatör işini biliyor, millet uzun uzun düşünüp yazdıktan sonra kapatıyor galiba daha zevkli olsun diye.aslında geç kalındı kapatılmakta..