Ahbârî
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 346
bende öğrenciyim de onu yeni duydum. nasıl ki güne bir? napıyon ki o aradaki gecede?
bende öğrenciyim de onu yeni duydum. nasıl ki güne bir? napıyon ki o aradaki gecede?
Gece bizde 01.00 de başlar.Sabah namazından sonra biter bizde.Şu anda bile Daha akşam ha [MENTION=297971]OoO[/MENTION] [MENTION=340617]Artvincenter[/MENTION] nerelerdesin bak dünde yoktun bugün kaçış yok.Değil mi [MENTION=63117]friendly[/MENTION] Kardeşim.gece dediğiniz kaç abi sizin yasaat 23.20- - - Mesaj Güncellendi - - -psikolog var mı forumda
biraz yardım iyi olur.
Grafiker olmak istiyorum abi o yüzden kendimi geliştirmeye çalışıyorum 2 gün uykusuz 7 8 saat sonra uyku.bende öğrenciyim de onu yeni duydum. nasıl ki güne bir? napıyon ki o aradaki gecede?
Gece bizde 01.00 de başlar.Sabah namazından sonra biter bizde.Şu anda bile Daha akşam ha @OoO @Artvincenter nerelerdesin bak dünde yoktun bugün kaçış yok.Değil mi @friendly Kardeşim.
İnş güzel şeyler çıkar. bir ara bu sayfa için bişeyler yapGrafiker olmak istiyorum abi o yüzden kendimi geliştirmeye çalışıyorum 2 gün uykusuz 7 8 saat sonra uyku.
yav abi şu zekadan bana da ver birazYok abi uyur o birazdan..
Sabahda nerdeydin diye sorduğumuzda modem ısındı arıza yapmasın diye kapatmıştım der gene![]()
yav abi şu zekadan bana da ver birazöğret bize de
valla hayranım yorumlarına. hüccav olacak adammışssın
![]()
tetikteyim abi artık sana sözlerime dikkat edecemZeka değil yahu..
Tek sermayem karşımdakinin söylemlerini unutmamak..![]()
Hayırlı Geceler.RABBİM Zihin açıklığı versin.Her şey zamanında güzeldir.Uyumakta öyle.ben kaçar. Allah rahatlık versin. geceniz hayr olsun.
ben kaçar. Allah rahatlık versin. geceniz hayr olsun.
Ben gidiyorum yahu.İyice saçma sapan muhabbetler döner oldu Forumda.Bu işide pohpohlayanda Mod yani.Bize ve Foruma ne verecek bu konular anlamadım.Hayırlı Geceler.
ederim abisağolasın kardeşim. sanada kolay gelsin. @friendly abiye dikkat![]()
@Sâ'fî
neden hep fenerbahçe alehine paylaşımlar yapıyorsun anlamıyorum bir moderatör için fazla taraflısın.....
Nedense bana öyle geliyor şakalaşıyormuşuz pardon gözlüklerimi unuttumuşum.Ben taraflı değilim..
O an forumda ilgi çekebilecek ne varsa onu paylaşmak görevim.
Alper olayını da ilk açandım konu olarak..
Müsade edin de şakalaşabilelim..
Nedense bana öyle geliyor şakalaşıyormuşuz pardon gözlüklerimi unuttumuşum.
Eskilerden pek farkımı göremiyorum mesajlarmı ? 5 sene önceki üyelerin yazıdgı mesajı 1 ayda yazdım onlinelikmi 24 saat ?Sen yenisin, ondandır.
Eskilerden pek farkımı göremiyorum mesajlarmı ? 5 sene önceki üyelerin yazıdgı mesajı 1 ayda yazdım onlinelikmi 24 saat ?
bi şaka olayını anlamamışım sanırım sürekli bir taraf tutup karşıyı sinirlendirip alevlendirmek şaka'dır doğrudur.
Taraflı tarafsız oldugunu görmem için 10 sene bu forumda üye olmama gerek yok bence.Eskilerle bizim geçirdiğimiz zaman daha fazladır.
Onlar kim taraflı kim tarafsız daha iyi bilir.
1 ayda 1700 mesaj yazmak senin eski olduğunu göstermez.
5 yıldır buradayım ben, sadece moderatörlük değil süper moderatörlükte yaptım ve kendi isteğimle ayrıldım mavilikten..![]()
Taraflı tarafsız oldugunu görmem için 10 sene bu forumda üye olmama gerek yok bence.
1 ayda 1400 mesaj yazmak demek 1 ay da burda sabahlamak demek.
5 yıldır burdaymışşın doğrudur.süper moderatörlükte yapmışşın ama kanımca fazla tarafsın
eleştiriler iyileştirmek içindir eğer profesyonel davranmazsan moderatörlügünde gidebilir.
sistem nasıl işler bilmem ama benim bildigime göre yöneticiler tarafsız olur.
Haklısın ben yanlışım iyi geceler....Senin gözlükleri bir an önce bul.
Benim süperliğim gitmedi ben kendim bıraktım.
Tarafsızlık, karar verirken belli olur.
Konu açamayacaksam, takım tutamayacaksam ne işim var buralarda..
Benim verdiğim karardan dolayı bir üye şikayetçi değildir, sen bilmezsin tabii.
Neyse.