Eve tıka basa tok gelip akşam yemekte ne var diye soran benden başka yurdum insanı var mı acaba...![]()
Bazen selam bile vermeden sorarım
Eve tıka basa tok gelip akşam yemekte ne var diye soran benden başka yurdum insanı var mı acaba...![]()
Solidwork'luk işin ne anlamadım da iyi bir programdırŞükürler Olsun Bitti![]()
![]()
Böyle işlere çok meraklıyım Visual Studio,Soidwork,C++ gibi programlara biraz biraz yapabiliyorum eğitim videolarını izleyerek.Solidwork'luk işin ne anlamadım da iyi bir programdır![]()
Konu ms1907 tarafından (Bugün Saat 18:40 ) değiştirilmiştir. Sebep: bu arada az önce bir tavuk döner üstüne de bir patso
- @desperado64 kare ası bulduk gözün aydın
![]()
o kare as ben miyimKonu ms1907 tarafından (Bugün Saat 18:40 ) değiştirilmiştir. Sebep: bu arada az önce bir tavuk döner üstüne de bir patso
- @desperado64 kare ası bulduk gözün aydın
artistik olsun diye pelikanı pelican filan yapmış olmasın? remziye ramsey demek gibiBizim zamanımızda böyle bir şey yoktu diyeceğim de sanki 50 yaşındayım ....
![]()
Avcılar - Pelican
O alışveriş merkezinin adını hangi MALL sahibi koyduysa selam olsun pelican'a.
Geliştirmeye çalış o zaman diyim sadece çünkü solidworks'u bilsen bile 2.3 milyardan bir meslek sahibi olursun 2 sene üniversite okuyarak düşün yani geliştirmen dilegiyleBöyle işlere çok meraklıyım Visual Studio,Soidwork,C++ gibi programlara biraz biraz yapabiliyorum eğitim videolarını izleyerek.![]()
İngilizce sarkı dinlemek ingilizce kelime ögrenmemizde yardımcı oluyorsa türkçe şarkı dinlemek gelişim eksikliginde yararı oluyor.
Abi ingilizce şarkı en azından bir film gibi 4 dakika izliyorsun dinliyorsun türkçe müzikte pek anlam yok,sözler basit, müzik sıradan ,bi süperstar iyi. Gerisi boş Türkçe müzik (derken pop'dan kastım yoksa türkü türk sanat müzigi candır )dinlemedigin için gelişim eksikligini yaşamamışsın abiDinlediğim İngilizce şarkılar İngilizce kelime öğrenmeme yardımcı olmadı.
Türkçe şarkı dinlemediğim içinde gelişimim eksik kaldı.![]()
dinlemedigin için gelişim eksikligini yaşamamışsın abi![]()
Abi reenkarnasyon olmamı be ama sıra vardır bize kim bilir ne zaman gelir şaka bi yana inanmam ben öyle şeylere (-) ingilizce candır abiReenkarnasyon varsa eğer, bir dahaki sefere artık![]()