O zaman bugun listeyi es geçceksin malesef abiBak sen
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Senin uyumanı bekliyorum gece online listesi çıkarmak için![]()
O zaman bugun listeyi es geçceksin malesef abiyada uyuyabilirsin
![]()
Abi o modemi senin tabirinle bir dinlendirirsem aradan 1 gün geçer gene dalga konusu oluruzÇok sıcak istesem de uyuyamam ki...![]()
Ama senin modemin ısınmış olabilir, bozulma ihtimaline karşı birazdan dinlendirirsin modemini gibime geliyor...![]()
Abi o modemi senin tabirinle bir dinlendirirsem aradan 1 gün geçer gene dalga konusu oluruz![]()
Abi yani gene abb elektirikleri keserse uyurumHiç bir şeyin garantisini veremem...![]()
Abi yani gene abb elektirikleri keserse uyurummodeme felan gerekmez
![]()
Abi mazeret'mi oluyor şimdi elektrikler kesilirse mantık'en giremem forum'aHmm.. Zaten mantık çerçevesinde eski mazeret eskimişti![]()
Abi mazeret'mi oluyor şimdi elektrikler kesilirse mantık'en giremem forum'a![]()
Ben duygu sömürüsü ? abi elektirikler kesilmeden güneş doğmadan al şu listeye ben gidiyom ufaktan hahahaAl işte..
Üstüne bi de duygu sömürüsü ekledin..
Tam oldu![]()
Ben duygu sömürüsü ? abi elektirikler kesilmeden güneş doğmadan al şu listeye ben gidiyom ufaktan hahaha![]()
@Empatik'in konusunu katlettim yaa laaa şu anda çok mesutum![]()
mesut benim hayrola ?Heh mutlu mutlu dolaş şimdik. :cursing: Bak bir dost kolay edinilir de bir Hasım öyle kolay edinilmez.:dirol: Bir gün belki sende bir konu açarsın be :hammer: :hammer: :devil::devil:
Biride gelip yardı metmiyor
:sneaky2: :4:
1.Dualar sadece sözlü bile edilmezken, nasıl olsun da sadece Arapça dua kabul edilir diye birşey bulmuşlar. Bizler dualarımızı Arapça mı yapıyoruz? amaç dua mı etmek, Arapça dua mı etmek? Tamamen saçmalamışlar."Giden sevgiliye kapak sözler"![]()
Genşler Karikateist sayfasında bi' şey gördüm dikkatimi çekti ha..
"(Bir yaratıcı varsa tabi) Bütün evreni yaratan yaratıcının duaları sadece Arapça kabul edip resmi dil ilan etmesi bile düşünebilen bir insan için saçmalıktan ileri gitmez. Hele bu yaratıcının Dünya isimli minik gezegendeki bir adet kişi için bütün evreni yarattığını bildirmesi komiktir."
Fikri olan?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bide şunu gördüm orda
"Hikayeye göre Adem ile Havva'nın iki çocuğu varmış, biri ölmüş. Bu durumda insan üremesi için ensest ilişkiye mi girilmiş"
Bunların cevabını bir an önce bulmam lazım.
Hmm, mantıklıymış düşünmemiştim bak bunu.1.Dualar sadece sözlü bile edilmezken, nasıl olsun da sadece Arapça dua kabul edilir diye birşey bulmuşlar. Bizler dualarımızı Arapça mı yapıyoruz? amaç dua mı etmek, Arapça dua mı etmek? Tamamen saçmalamışlar.
2.Dünyayı bir kişi için yaratma düşüncesi "levlake levlak ve ma halaktü'l-eflak" diye sahihliği tartışılan bir rivayettir. Bu konuyu araştırabilirsin. Ama Kuran mealini okuyan birisi görebilir ki "Biz seni ancak alemlere rahmet olarak gönderdik, Biz seni uyarıcı ve müjdeleyici olarak gönderdik, Biz seni ancak tebliğ için gönderdik.." gibi ayetler vardır.
3. tamamen rivayet üzernden heva hevesle söylenmiş uydurma. Bu konu uzundur burda yazmakla da halledilmez. Her batında iki kardeş erkek ve kız, ve aynı batındakiler değil, farklı batındakilerin çaprazlama birliktelikleridir ki bu da bir süre devam etmiştir. Başka nasıl birşey olur ki zaten. insan eşeysiz mi üreyecek!
TeşekkürlerGeliştirmeye çalış o zaman diyim sadece çünkü solidworks'u bilsen bile 2.3 milyardan bir meslek sahibi olursun 2 sene üniversite okuyarak düşün yani geliştirmen dilegiyle![]()
öncelikle şunu belirteyim. siz birşeyi yasaklamak isterseniz ne yaparsınız? direk mi men edersiniz yoksa adım adım mı? İslam dini bunu edrici yani adım adım yapmıştır. Sırasıyla içkinin yasaklanmasıyla ilgili inen ayetlere bakalım.Hmm, mantıklıymış düşünmemiştim bak bunu.
Yav zaten Dünya'nın en bilgisiz Ateistleri Türkiye'de, çoğu, popüler olma endişesi içindeler ve Kuran'dan çok Hadis'leri okuyarak o hale geliyorlar.
Bir de şunu gördüm
Nahl suresi, 67.ayet
"Hurma ağaçlarının meyvelerinden ve üzümlerden hem içki, hem de güzel bir rızık edinirsiniz. Elbette bunda aklını kullanan bir toplum için bir ibret vardır. "
Burda sanırım aynı maddeden hem içki, hem de rızk edinilebilir, tercih sizin mi demek isteniyor?