- Reaksiyon puanı
- 16,128
Niye ya ?internetinden çok memnunum ben
![]()
burda pek iyi değil turkcell var bende gayet iyi ch@t527'yi modem olarak kullanıyorum şuan gayet tatminkar.
Niye ya ?internetinden çok memnunum ben
![]()
Bizimde olaydı iyiydi..![]()
arabayı park yerinden çıkartırken komşunun arabasına çarptım. benim arka tamponun boyası biraz kalktı ama komşunun dacia marka arabasının artık bir ön kapısı yok. kağıttan araba yapmış ibişler.
sabah işin yoksa tutanak tut![]()
Yağmurlardan sonra memleketin son hâli
![]()
Geçmiş olsun. Cana gelmesin yeterki...![]()
Ne oldu sizin şu sapıktan haber var mı ?
teşekkürler.
abim ve komşuları para toplayıp komple apartmana kamera taktırdılar. bizim kapıya bıraktığı notun benzerini sokaktaki başka bir evin kapısına da bırakmış. açıkçası bu bizi biraz rahatlattı. en azından şahsi bir şey olmadığını anladık. sanırım huzursuzluk çıkarmaya yönelik bir çalışma. nedeni ise meçhul.
arabayı park yerinden çıkartırken komşunun arabasına çarptım. benim arka tamponun boyası biraz kalktı ama komşunun dacia marka arabasının artık bir ön kapısı yok. kağıttan araba yapmış ibişler.
sabah işin yoksa tutanak tut![]()
win8 de pcnin adı ZELDA ama açılış ekranında JACK. Ne alaka l*n?
Yav arkadaş neden sunumlarda konu seçerken ilk önce kızlar seçiyo o kadar parmak kaldırdık hocam hocam hocam. Hoca tuttu ilk kızlara seçtirdi. Bizim alacağımız konuyu kızlar aldı. Bize de ilk konu kaldı. Sondan ikinciye kaldırırsa olacağı bu. gene ilk haftadan sunumu yedik.
ama bu eşitlik nedense hep kadınlardan yana.Olur mu canım ne de olsa bu ülkede kadın erkek eşitliği var![]()
Aman hocam bayanlar duymasınama bu eşitlik nedense hep kadınlardan yana.
Sevgilinden bahsediyorsan kötü bi' haberim var, rüya tabirlerinin çoğunda sevgiliyi rüyada görmek, onunla ayrılınacağına işaret -MİŞ.2. kez rüyada onu görmek çok mu özledim acaba ?![]()
Aman hocam bayanlar duymasın![]()
yalnız sunum İNGİLİZCE.Duymadıııkk!
İlk hafta sunum iyi oluyor ya hu! Sen sıranı savmış olursun erkenden.![]()
yalnız sunum İNGİLİZCE.
GenbankKonusu ne olacak?
beyler crysis 3 ile ilgili sorum var yardımcı olacak.?