Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Öğretmen değil misiniz, hepimiz aynısınız. :D

Çalışkansınız yani. :P

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
anadolu efes (pilsen) basketbol forması temin edebilecek arkadaş var mı ?
:( beyler muhakkak temin etmem gerek.bizzat elden bile alabilirim yada ödemeli gönderi vs. nasıl isterseniz. :D yeter ki bulayım.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Abi, haber sitelerinin maç haberlerini de ben yetişemem ki!

k8rgy.png

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Gerçekleşmiyecek hayallerinizden biri nedir diye sorsanız kesinlikle Diktatör olmak derim :devil: :(

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
[MENTION=221572]-Beneficence-[/MENTION]
watch
[video=youtube_share;EWD5GoSrc5A]http://youtu.be/EWD5GoSrc5A[/video]

[video=youtube_share;snHc-0k1HCk]http://youtu.be/snHc-0k1HCk[/video]

[video=youtube_share;yw-1Eo1iGck]http://youtu.be/yw-1Eo1iGck[/video]
Maşallah:)

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
[MENTION=57891]pcwolf[/MENTION] senin bu behlülü kaçıracağım benim evdeki kuş kameradan felan çok korkuyor şuna bak behlül'ün tınladığı yok:mrgreen::mrgreen:

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
çalıştığım şirket amerika ya gönderiyor her şeyi konuştuk iyi tamamda ben ne kadar süre kalıcam diye sormayı unuttum

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
@pcwolf senin bu behlülü kaçıracağım benim evdeki kuş kameradan felan çok korkuyor şuna bak behlül'ün tınladığı yok:mrgreen::mrgreen:
Kamerayı görünce susuyor öpüyor genelde, biraz bişeyler konuşuyor ama anlaşılmıyor. Tam konuşurken çekiyorum susuyo dallama, sırf bu yüzden konuştuğunu felan düzgün çekemedim bir de bayağı zamandır sağa sola ilişmiyordu:D

Eric Cartman

Profesör
Reaksiyon puanı
2
35.057 adım 21.03 km yürümüşüm bugün baya yürüdüm :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

35.057 adım 21.03 km yürümüşüm bugün baya yürüdüm :D

Eric Cartman

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Adımları nasıl saydın ? :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Toprağım benim kızımı vereyim senin behlüle. İsmi Bihter değil ama oldukça güzel ve alımlıdır kızımız. Adı da "hırçın"

Pedometre(Adımsayar) aldım kardeşim üstümde taşıdıkça o hesaplıyor kilo vermem lazım kışın aldım kiloları gerçekten çok iyi alet beni yürümeye adım atmaya teşvik ediyo :)

Eric Cartman

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sahi doğru veri sağlayabiliyormu o tip cihazlar ?
Şuan kullandığım çok iyi gerçekten doğru sayıyor dijital sensörlü belime takmama gerek yok üstümde taşımam yeterli oluyor .

ebrulipedometrekirmizi-800x8002-800x800.jpg

Yukardaki pedometreyi aldım ilk 3 günde pert oldu çok dandirik 30 tl civarı fiyatı asla alma bunlar bele takılmalı içinde top var kalça hareketlerinden hesaplıyor çok kısa sürede bozuluyo.

fbosch-fb2608-pedometre_506b7aa2dcef8.jpg

Şimdi bundan aldım 70 tl ye dijital sensörlü gerçekten muhteşem alet ayrıyetten usbli içinden cd var verileri pc atıp yıllık aylık takip edebiliyorsun 60 gün verileri saklayabiliyor alacaksan bunu tavsiye ederim uzun süre güzelce kullanabilirsin.

Alma gibi düşüncen varsa medical ürünler satılan yerlerde satılıyor sorun olursa sorabilirsin baya açıklamaya çalıştım :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Şuan kullandığım çok iyi gerçekten doğru sayıyor dijital sensörlü belime takmama gerek yok üstümde taşımam yeterli oluyor .

ebrulipedometrekirmizi-800x8002-800x800.jpg

Yukardaki pedometreyi aldım ilk 3 günde pert oldu çok dandirik 30 tl civarı fiyatı asla alma bunlar bele takılmalı içinde top var kalça hareketlerinden hesaplıyor çok kısa sürede bozuluyo.

fbosch-fb2608-pedometre_506b7aa2dcef8.jpg

Şimdi bundan aldım 70 tl ye dijital sensörlü gerçekten muhteşem alet ayrıyetten usbli içinden cd var verileri pc atıp yıllık aylık takip edebiliyorsun 60 gün verileri saklayabiliyor alacaksan bunu tavsiye ederim uzun süre güzelce kullanabilirsin.

Alma gibi düşüncen varsa medical ürünler satılan yerlerde satılıyor sorun olursa sorabilirsin baya açıklamaya çalıştım :)

Son soru... Nerden aldın ? (yani medikal ürünler nerde satılır) :) bi 6-7 kilo fazlam var. Bi doktor arkadaşım bana günde 10.000 adım at demişti bir zamanlar. Böyle bir şey oldukça işimi görecektir.

Eric Cartman

Profesör
Reaksiyon puanı
2

Eric Cartman

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Çok teşekkür ederim. En kısa zamanda alıcam :)

Rica ederim :) Bir sorun olduğunda sorabilirsin bana F.Bosch benim aldığımdan almanı tavsiye ederim ben mennunum sallama değil gerçek sonuçlar veriyor medical ürünlerin aldığın yerden alınca garanti olayıda orası ilgileniyor 2 yıl garantisi var :) Ayrıca kilo vermek dışında sağlıklı yaşam içinde günde 10bin adım şart çok yararı var vücuda yaşlılığı yavaşlatıyor vs vs say say bitmez :)

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
yüzüm gözüm şişene kadar ağlamak istiyor muyum acaba:glare:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...