deatmania
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 62
Öğretmen değil misiniz, hepimiz aynısınız.
Çalışkansınız yani.

Çalışkansınız yani.

Biyoloji çalıştım bugün, pek de sevmezdim; ama özlemişim.![]()
Adam öğretmenken çalışıyo biz öğrenciyken çalışmıyoruz.
Adam derken, ee şey örtmenim![]()
YGS'ye giriyorum ben bu sene. Rehberlik ettiğim sınıf 12. sınıf. Bi' kapışalım dedik.![]()
Rehberlik ettiğin sınıfa banko veriyorum hocam![]()
Kamerayı görünce susuyor öpüyor genelde, biraz bişeyler konuşuyor ama anlaşılmıyor. Tam konuşurken çekiyorum susuyo dallama, sırf bu yüzden konuştuğunu felan düzgün çekemedim bir de bayağı zamandır sağa sola ilişmiyordu@pcwolf senin bu behlülü kaçıracağım benim evdeki kuş kameradan felan çok korkuyor şuna bak behlül'ün tınladığı yok:mrgreen::mrgreen:
35.057 adım 21.03 km yürümüşüm bugün baya yürüdüm
- - - Mesaj Güncellendi - - -
35.057 adım 21.03 km yürümüşüm bugün baya yürüdüm![]()
Adımları nasıl saydın ?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Toprağım benim kızımı vereyim senin behlüle. İsmi Bihter değil ama oldukça güzel ve alımlıdır kızımız. Adı da "hırçın"
Pedometre(Adımsayar) aldım kardeşim üstümde taşıdıkça o hesaplıyor kilo vermem lazım kışın aldım kiloları gerçekten çok iyi alet beni yürümeye adım atmaya teşvik ediyo![]()
Şuan kullandığım çok iyi gerçekten doğru sayıyor dijital sensörlü belime takmama gerek yok üstümde taşımam yeterli oluyor .Sahi doğru veri sağlayabiliyormu o tip cihazlar ?
Şuan kullandığım çok iyi gerçekten doğru sayıyor dijital sensörlü belime takmama gerek yok üstümde taşımam yeterli oluyor .
![]()
Yukardaki pedometreyi aldım ilk 3 günde pert oldu çok dandirik 30 tl civarı fiyatı asla alma bunlar bele takılmalı içinde top var kalça hareketlerinden hesaplıyor çok kısa sürede bozuluyo.
![]()
Şimdi bundan aldım 70 tl ye dijital sensörlü gerçekten muhteşem alet ayrıyetten usbli içinden cd var verileri pc atıp yıllık aylık takip edebiliyorsun 60 gün verileri saklayabiliyor alacaksan bunu tavsiye ederim uzun süre güzelce kullanabilirsin.
Alma gibi düşüncen varsa medical ürünler satılan yerlerde satılıyor sorun olursa sorabilirsin baya açıklamaya çalıştım![]()
Netten alabilirsinSon soru... Nerden aldın ? bi 6-7 kilo fazlam var. Bi doktor arkadaşım bana günde 10.000 adım at demişti bir zamanlar. Böyle bir şey oldukça işimi görecektir.
Netten alabilirsin
http://www.kalimed.com/?urun-1967-fbosch-fb2608-pedometre.html
Ayrıyetten Medical ürünler satan yerlerde satılıyor ben öyle yerden aldım .
Çok teşekkür ederim. En kısa zamanda alıcam![]()