topalsolucan
Rektör
bende 2 gün önce sattım çünkü maçlar zevk vermiyor![]()
kaça sattın?

bende 2 gün önce sattım çünkü maçlar zevk vermiyor![]()
kaça sattın?![]()
memnun musun peki hocam ?Merak etme superonlinea buradaki çoğu kişiden önce ben geçtim, fakat şu anda yurtta kalıyorum burada ttnet var.![]()
Memnunum tabiki. Tek derdim adil kullanım kotası, o da hangisinde yokki şu anda.memnun musun peki hocam ?![]()
-mısın ayrı yazılır![]()
Sen en iyisi dişiyi değiştir şimdiye bu behlül'ün 10 tane yavrusu olması lazımdı![]()
Ben o kadar muhabbet kuşu besledim hiç böyle behlül gibi olan çıkmadı seninkinin maşallahı var boncuk felan takVar bizim uşakta bi anormallik, ikinci kuş bu ya ötekiyle şiddetli geçimsizlik yaşadıkları için beyazla değiştirdimNijeri de dayadım ama tık yok bunlarda, ille de kumanda diyor
Bir ara öyle azmıştı ki sürtme işiyle beraber onu koltuğun sırt kısmına tırmandırmıştım
![]()
Ben o kadar muhabbet kuşu besledim hiç böyle behlül gibi olan çıkmadı seninkinin maşallahı var boncuk felan tak
Bunlarda yaşlılıktan ölen kuşlarım![]()
Biçimlendirilmemiş harici hdd satılması mümkün mü ?![]()
neden ki? aslında bu soruyu son aldığım hdd den sonra ben de kendime sordum. ilk taktığımda biçimlendir seçeneği çıktı, iptal diyip içine 500 gb veri attım ama hala her taktığımda sormaya devam ediyor. ve ilk taktığımda çok geç tepki veriyor. keşke biçimlendirseydim.
Yaş-lı-lık tan telden pek iyi gözükmüyor sanırımAllah uzun versin iki gün bizimle olmasa acayip özlüyoz onu, her hareketi çok şirin maşallahBoncuğa karşı birşeyler beslemez insallah
Yanlışlık neydi ki?
Ben hdd yi taktım görmedi bilgisayar biçimlendirince kendine geldi ne iş anlamadım.
Ben hdd yi taktım görmedi bilgisayar biçimlendirince kendine geldi ne iş anlamadım.