Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
[video=youtube;1b1-CwUjuZE]http://www.youtube.com/watch?v=1b1-CwUjuZE[/video]

Dakika 1 beni benden aldı :lol:

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] ipad mini almaya hazırmısın :D
kFxLn.jpg

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Biçimlendirilmemiş harici hdd satılması mümkün mü ? :)

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Sen en iyisi dişiyi değiştir şimdiye bu behlül'ün 10 tane yavrusu olması lazımdı :D:D

Var bizim uşakta bi anormallik, ikinci kuş bu ya ötekiyle şiddetli geçimsizlik yaşadıkları için beyazla değiştirdim:D Nijeri de dayadım ama tık yok bunlarda, ille de kumanda diyor:) Bir ara öyle azmıştı ki sürtme işiyle beraber onu koltuğun sırt kısmına tırmandırmıştım:D

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Var bizim uşakta bi anormallik, ikinci kuş bu ya ötekiyle şiddetli geçimsizlik yaşadıkları için beyazla değiştirdim:D Nijeri de dayadım ama tık yok bunlarda, ille de kumanda diyor:) Bir ara öyle azmıştı ki sürtme işiyle beraber onu koltuğun sırt kısmına tırmandırmıştım:D
Ben o kadar muhabbet kuşu besledim hiç böyle behlül gibi olan çıkmadı seninkinin maşallahı var boncuk felan tak :D
Bunlarda yaşlılıktan ölen kuşlarım :(
jn8ny.jpg

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Ben o kadar muhabbet kuşu besledim hiç böyle behlül gibi olan çıkmadı seninkinin maşallahı var boncuk felan tak :D
Bunlarda yaşlılıktan ölen kuşlarım :(

Allah uzun versin iki gün bizimle olmasa acayip özlüyoz onu, her hareketi çok şirin maşallah:) Boncuğa karşı birşeyler beslemez insallah:)
Yanlışlık neydi ki?

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Samanyolu'da geçmişi olmayan adam diye film var filmi izledim ama filmin adını çıkaramamıştım internetten baktım da bourne identitymiş. Adamlar film adını değil de konunun özetini film adı yapmışlar. :D

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Kadınlar neden çiçeklerden hoşlanır ki.. Onları sevdiklerini söylerler.. Eğer seviyorlarsa neden onların koparılması razı oluyorlar ? Bende çiçekleri severim ve koparılmasına kızarım...

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Biçimlendirilmemiş harici hdd satılması mümkün mü ? :)

neden ki? aslında bu soruyu son aldığım hdd den sonra ben de kendime sordum. ilk taktığımda biçimlendir seçeneği çıktı, iptal diyip içine 500 gb veri attım ama hala her taktığımda sormaya devam ediyor. ve ilk taktığımda çok geç tepki veriyor. keşke biçimlendirseydim.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Sagonun müthiş şarkılarıyla Şubat dizisinin görüntüleri replikleri çok iyi uyuşuyor. Hatta saydam odalar albümünde ki galiba şarkısında bulunan söz yeterli; "Söz söylenir göz dolar, haziranlar şubat olur."

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
neden ki? aslında bu soruyu son aldığım hdd den sonra ben de kendime sordum. ilk taktığımda biçimlendir seçeneği çıktı, iptal diyip içine 500 gb veri attım ama hala her taktığımda sormaya devam ediyor. ve ilk taktığımda çok geç tepki veriyor. keşke biçimlendirseydim.

Ben hdd yi taktım görmedi bilgisayar biçimlendirince kendine geldi ne iş anlamadım.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Brezilya hayallerinin devam ettiğini söyleyen milli takım teknik direktörü Abdullah Avcı'ya Ali Ağaoğlundan jet yanıt geldi:Tarih hayal edenleri değil gerçekleştirenleri yazar:D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Toplanın tv2 nin korku gecesine gidelim.. Korkmak isteyenler takılsın bana ödünüzü patlatayım..:D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
1 TB Harici hdd alalım dedik usb 3.0 kablosu kayboldu:turned:

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ya bu kızların sıkıntısı nedır arkadas... Saat kaç oldu yatmadı. Bı oyun ataydım benı de uyku teslım almadan :(

SoLidBurn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ateşi söndürmeye ateşle koşuyorlar. Utanmadan bir de ödül istiyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...