• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[video=youtube;1b1-CwUjuZE]http://www.youtube.com/watch?v=1b1-CwUjuZE[/video]

Dakika 1 beni benden aldı :lol:

[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] ipad mini almaya hazırmısın :D
kFxLn.jpg

Biçimlendirilmemiş harici hdd satılması mümkün mü ? :)

Sen en iyisi dişiyi değiştir şimdiye bu behlül'ün 10 tane yavrusu olması lazımdı :D:D

Var bizim uşakta bi anormallik, ikinci kuş bu ya ötekiyle şiddetli geçimsizlik yaşadıkları için beyazla değiştirdim:D Nijeri de dayadım ama tık yok bunlarda, ille de kumanda diyor:) Bir ara öyle azmıştı ki sürtme işiyle beraber onu koltuğun sırt kısmına tırmandırmıştım:D

Var bizim uşakta bi anormallik, ikinci kuş bu ya ötekiyle şiddetli geçimsizlik yaşadıkları için beyazla değiştirdim:D Nijeri de dayadım ama tık yok bunlarda, ille de kumanda diyor:) Bir ara öyle azmıştı ki sürtme işiyle beraber onu koltuğun sırt kısmına tırmandırmıştım:D
Ben o kadar muhabbet kuşu besledim hiç böyle behlül gibi olan çıkmadı seninkinin maşallahı var boncuk felan tak :D
Bunlarda yaşlılıktan ölen kuşlarım :(
jn8ny.jpg

Ben o kadar muhabbet kuşu besledim hiç böyle behlül gibi olan çıkmadı seninkinin maşallahı var boncuk felan tak :D
Bunlarda yaşlılıktan ölen kuşlarım :(

Allah uzun versin iki gün bizimle olmasa acayip özlüyoz onu, her hareketi çok şirin maşallah:) Boncuğa karşı birşeyler beslemez insallah:)
Yanlışlık neydi ki?

Samanyolu'da geçmişi olmayan adam diye film var filmi izledim ama filmin adını çıkaramamıştım internetten baktım da bourne identitymiş. Adamlar film adını değil de konunun özetini film adı yapmışlar. :D

Kadınlar neden çiçeklerden hoşlanır ki.. Onları sevdiklerini söylerler.. Eğer seviyorlarsa neden onların koparılması razı oluyorlar ? Bende çiçekleri severim ve koparılmasına kızarım...

Biçimlendirilmemiş harici hdd satılması mümkün mü ? :)

neden ki? aslında bu soruyu son aldığım hdd den sonra ben de kendime sordum. ilk taktığımda biçimlendir seçeneği çıktı, iptal diyip içine 500 gb veri attım ama hala her taktığımda sormaya devam ediyor. ve ilk taktığımda çok geç tepki veriyor. keşke biçimlendirseydim.

Sagonun müthiş şarkılarıyla Şubat dizisinin görüntüleri replikleri çok iyi uyuşuyor. Hatta saydam odalar albümünde ki galiba şarkısında bulunan söz yeterli; "Söz söylenir göz dolar, haziranlar şubat olur."

neden ki? aslında bu soruyu son aldığım hdd den sonra ben de kendime sordum. ilk taktığımda biçimlendir seçeneği çıktı, iptal diyip içine 500 gb veri attım ama hala her taktığımda sormaya devam ediyor. ve ilk taktığımda çok geç tepki veriyor. keşke biçimlendirseydim.

Ben hdd yi taktım görmedi bilgisayar biçimlendirince kendine geldi ne iş anlamadım.

Brezilya hayallerinin devam ettiğini söyleyen milli takım teknik direktörü Abdullah Avcı'ya Ali Ağaoğlundan jet yanıt geldi:Tarih hayal edenleri değil gerçekleştirenleri yazar:D

Toplanın tv2 nin korku gecesine gidelim.. Korkmak isteyenler takılsın bana ödünüzü patlatayım..:D

1 TB Harici hdd alalım dedik usb 3.0 kablosu kayboldu:turned:

Ya bu kızların sıkıntısı nedır arkadas... Saat kaç oldu yatmadı. Bı oyun ataydım benı de uyku teslım almadan :(

Ateşi söndürmeye ateşle koşuyorlar. Utanmadan bir de ödül istiyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...