- Reaksiyon puanı
- 31
Siteye hiç girmiyor çöksede alt yazılılardan kurtulsakSitede sorun var.![]()

Siteye hiç girmiyor çöksede alt yazılılardan kurtulsakSitede sorun var.![]()
Bulgaristan'da alt yapı çalışması varmış, öğrendim.Siteye hiç girmiyor çöksede alt yazılılardan kurtulsak![]()
Siteye hiç girmiyor çöksede alt yazılılardan kurtulsak![]()
Seed konusunda başı çeken sitelerden birisi yılanın başının ezilmesi şartAltyazılılar bir oradamı var.![]()
Ben dizi izleme sitesinden idm ile çekip izliyorum sonra siliyorum.Seed konusunda başı çeken sitelerden birisi yılanın başının ezilmesi şart![]()
Uykum var, uyuyasım yok, canım sıkılıyor, kime sarsam acaba.![]()
maşallahhhhhhAhahaha bende ki şansa bak
![]()
maşallahhhhhhAhahaha bende ki şansa bak
![]()
Bende de niyeyse aşırı CPU tüketiyor.Windows 8 pro x64 kurdum ama sorunlar sorunlar windows ekran kartımı tanıdı ancak yeterli olmuyor.. AMD Ati Radeon hd 4800 series kartlara destek vermiyor sanırım ne yapcaz??.. Ekran kartı driverı düzgün olmayınca webcam çalışmıyor..
Windows 8 pro x64 kurdum ama sorunlar sorunlar windows ekran kartımı tanıdı ancak yeterli olmuyor.. AMD Ati Radeon hd 4800 series kartlara destek vermiyor sanırım ne yapcaz??.. Ekran kartı driverı düzgün olmayınca webcam çalışmıyor..
Yok öyle bi sorun hiç yaşamadım.. Eski RP ve CP dede yaşamamıştım..Bende de niyeyse aşırı CPU tüketiyor.
Geçelimmi derken aslında bilgisayar donanımlarınıza bağlı.. Mesela benim ekran kartım ATI Radeon HD pcıe 4800 series olduğu için AMD 5000 series altı kartlara W8 driver çıkarmıyor o yüzden windows un tanımladığı driverı kullanmak zorundayım buda demek oluyorki ben oyun sevmem ama oyun oynayan insanlar için problem demek oluyor.. Bide webcamı driverını kurdum çalışmadı.. Birde aero özelliği yok.. Başka bi sıkıntı yok gibi yani herkesin kendi bilgisayar donanımına bağlı bi durum aslında..Hocam nasıl buldun, geçelim mi sence? Masaüstleri için çok kullanışsız gibi yorumlar aldım, daha çok dokunmatik cihazlar için uygun gibi vs.
taş olursun. çabuk tövbe de![]()
gözü kör olası "yalnızlık". bu beraberlik sıkmadı mı artık? bende ne buluyorsun da bu kadar tutuldun lan.![]()
O Yalnızlık şuan seni biriyle aldatıyor,ben kim miyim bir dost![]()