doxukansh
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
3 gündür ter köşeye yatmış bir hayat yaşıyorum.
Ama değdi şuan herşey normal..
Ama değdi şuan herşey normal..
Oyşşş download hızımı seviyorum ya![]()
Su hızdan birazda bize versen ne olur be abi![]()
al sana bomba
[video=youtube;GdQUadpmPIM]http://www.youtube.com/watch?v=GdQUadpmPIM[/video]
Sana özel alt yazılı dublajını çekebilirimşu sahneden sonra diziyi izlemeye başladım. 4. bölümdeyim.
diziyi izleyecekler startv.com.tr den izleyebilirler. harika bir dizi.
WRC World Rally Yanlışlıkla indiriyor bulunmaktayım.![]()
İndi hemen sabaha kurar test eder silerim.Bi tur atar silersin![]()
anladımki eğer arkadasınla ev tutacaksın en fazla 2 kişi tutacaksın...
2 kişi bile zor oluyor düşünün :::::::
esnafım. iyilik olsun diye evimi öğrenci bir arkadaşla paylaşayım dedim. burada devlet yurdu yok özel yurtlarda 400 tl den başlıyor. geldi rica etti bende eğer evde kalacaksan basit isteklerim var senin için sorun olmayacaksa gel kal dedim. Zaten eve gece geliyorum senin içinde iyi olur ders çalışırsın dedim. aylık 150 tl kira parası var zaten elektrik su kullanmadığım için 4 aydır fatura gelmiyor ama ben genede herşeye ortak olacağımı söyledim. Ve diğer isteklerim evde sigara veya alkol kesinlikle alınmayacak, temizliğe çok dikkat ederim ve kesinlikle benden habersiz eve arkadaş eş dost gibi kişiler gelmeyecek dedim. gelin görün ki daha 1 hafta geçmeden tekme tokat çıkarmak zorunda kaldımbu kadar zor bir şey mi istedim anlamıyorum insan gibi yaşama k bu kadar zor olmasa gerek. O yüzden dediğine katılıyorum ve eklemek istiyorum. Evinizde anne babanız ya da eşiniz dışında kimseyi ortak etmeyin kurulu düzeniniz içine ederler yoksa
Bu arada Galaxy Note N7000 için 4.1.1 güncellemesi geldi milletin gözün aydın
Bugün günlerden Cuma
İkindiden sonraHatun falan paylaşmak yok diyon yani![]()
bu koreliler ne dizi ne de film finalini beceriyorlar![]()
Aha beni anlayan biribu koreliler ne dizi ne de film finalini beceriyorlar![]()
Xxx capsleri soruyorsan bilgim yok normal filmler açılıyor.
Bende hiç biri açılmıyor. Xxx'de bakıver.Xxx capsleri soruyorsan bilgim yok normal filmler açılıyor.![]()