ReDo
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 91
yok hacı. benimkinin gözü benden başka kimseyi görmüyor.![]()
Yav benim de bi tane var yanımda,
Ne konuşuyor,
Ne acıkıyor,
Ben nereye gidersem o da geliyor ://
yok hacı. benimkinin gözü benden başka kimseyi görmüyor.![]()
Windows 8 de masaüstü araçlarını widgetleri filan kaldırmış Microsoft acaba masaüstüne bi cpu ram meter koyabileceğimiz bi üçüncü parti yazılım bilen var mı??..
Teşekkürler
Saygılarımla arz ederim..![]()
Yok öyle bi sorun hiç yaşamadım.. Eski RP ve CP dede yaşamamıştım..
Geçelimmi derken aslında bilgisayar donanımlarınıza bağlı.. Mesela benim ekran kartım ATI Radeon HD pcıe 4800 series olduğu için AMD 5000 series altı kartlara W8 driver çıkarmıyor o yüzden windows un tanımladığı driverı kullanmak zorundayım buda demek oluyorki ben oyun sevmem ama oyun oynayan insanlar için problem demek oluyor.. Bide webcamı driverını kurdum çalışmadı.. Birde aero özelliği yok.. Başka bi sıkıntı yok gibi yani herkesin kendi bilgisayar donanımına bağlı bi durum aslında..
Bide etkinleştirme olayı kalıcı olmayabilir malum tam kesin bi ilaç çıkmadı henüz..
Birde masaüstleri için kullanışsız sözüne katılmıyorum.. Windows 7 neyse buda aynı sadece metro arayüzü farklı işte o metro masaüstü bilgisayarlara hitap etmiyor..
![]()
Dünyayı gece gündüz bakın geniş bilgi aşağıda link
kaynak : http://www.fourmilab.ch/cgi-bin/Earth/action?opt=-p&img=MoonTopo.evif
Anladım hocam eyvAllah. Bende sorun olmaz herhalde ati 5770 var. Denemek istiyorum ama 7 fena sardı Xp'den sonra![]()
Veee tatil bitiyor. Ayda bir girişler başladı bay bayyy hepppınız.Yolculuk vakti.
Cehennem Melekleri 2'yi indirmiştim. XXX te birşey yok.Share ratio: 0.021Uploaded: 187.20 MB (17.02 MB/day) Downloaded: 8.41 GB (782.53 MB/day)![]()
Süpersin.![]()
W7 den vazgeçmek zorunda değilsin yanına kur çoklu işletim sistemi olarak kullan.. Ben ne XP den ne 7 den vazgeçtim nede Linux sistemlerinden hepsini kullanıyorum.. Sadece MAC e Fransız kaldım onunlada uğraşmıyorumda o yüzden..Anladım hocam eyvAllah. Bende sorun olmaz herhalde ati 5770 var. Denemek istiyorum ama 7 fena sardı Xp'den sonra![]()
windows 7 için kaç gb yer ayırmam yeterli olur ayrıca işletim sistemi seçenekleri için bir tuşa basmak gerekiyormu??W7 den vazgeçmek zorunda değilsin yanına kur çoklu işletim sistemi olarak kullan.. Ben ne XP den ne 7 den vazgeçtim nede Linux sistemlerinden hepsini kullanıyorum.. Sadece MAC e Fransız kaldım onunlada uğraşmıyorumda o yüzden..![]()
Program filan yükleyeceğin için en az 40gb olursa iyi olur ama en az diyorum.. İşletim sistemi seçenekleri derken onu anlayamadım..windows 7 için kaç gb yer ayırmam yeterli olur ayrıca işletim sistemi seçenekleri için bir tuşa basmak gerekiyormu??
yani iki işletim sistemini yüklediğin zaman seçenek çıkarmı yoksa bilgisaray başlarken f8 gibi bir tuşa basmak gerekirmi?Program filan yükleyeceğin için en az 40gb olursa iyi olur ama en az diyorum.. İşletim sistemi seçenekleri derken onu anlayamadım..
Hiç bişeye basmana gerek yok başlangıçta sorar.. Şöyle bi işletim sistemi menüsü görürsün..yani iki işletim sistemini yüklediğin zaman seçenek çıkarmı yoksa bilgisaray başlarken f8 gibi bir tuşa basmak gerekirmi?
teşekkür ederim windows 8 e wubiden ubuntu kurdum işlemci bellek kullanımı gibi hepsi yükselmeye başladı ama böyle kurulum yapınca olmaz herhalde bunu tek tek format atarak yaptınız dimi?Hiç bişeye basmana gerek yok başlangıçta sorar.. Şöyle bi işletim sistemi menüsü görürsün..
![]()
Evet ama wubi ile ubuntu kuruncada bellek kullanımı yükselmez.. Belki ubuntu dan kaynaklanan bi durum olmuştur..teşekkür ederim windows 8 e wubiden ubuntu kurdum işlemci bellek kullanımı gibi hepsi yükselmeye başladı ama böyle kurulum yapınca olmaz herhalde bunu tek tek format atarak yaptınız dimi?![]()
orasını bilmiyorum daha wubiden kurulum yapmamEvet ama wubi ile ubuntu kuruncada bellek kullanımı yükselmez.. Belki ubuntu dan kaynaklanan bi durum olmuştur..