Sıcaktan herkes mayışmış durumda, ofise polis dalsa fazla mayışıp görevi kötüye kullanmaktan tutuklasa gık çıkmaz kimseden
30 yaş üstü bayanlar kendi yaşımdakilerden daha çok ilgimi çekiyor.Özellikle 30-40 yaş arası ama 25 gibi gösterenler .Söyledim rahatladım hakikaten![]()
Mature derler ona![]()
Mature bir boy üstü, milf derler ona yazmalıydın Abi.![]()
![]()
Mature ile milf aynı şey değil olm naptın![]()
O zaman ikisi niye ayrı olarak kategorilerde yer alıyo.![]()
Şahsen milf matureden az da olsa daha genç bence.
![]()
Sürekli cümlelerine özür dileyerek başlayan, pardon, afedersiniz cümlelerini tiksinti verecek derecede kullanan beyler lütfen dilinizdeki bu hastalığa yol açan virüsü aldırın (meryy)
Yanlış anlaşılmayı hallettik, artık bu konuyu kapatalım.Yoksa gören beni p.rnocu sanacak.
![]()
Ama buradaki amaç (kendim için) karşı tarafı kırmamaya çalışmak. Mesela konuşmadan önce dünüşmek diye bir şey var. Ben bir laf söylemeden önce bir düşünürüm. Karşı taraf ne şekilde algıla? Yanlış anlarmı? Anlamaması için ne yapayım? Bu nedenle söze özür dileyerek, pardon gibi kelimelerle başladığım olur. He ne olur o bayana karşı biraz güçsüz, ezik görünebilirim. Ama ben kendimi tanıyorum. Güçsüz ya da ezik olmadığımıda biliyorum. o kaybeder.
Bence erkek dediğin sözünü düşünüp söylemeli ve özüre gerek bırakmamalı.. Ayrıca bazıları bir bardak su bile isteyecek olsa özür dileyerek başlıyo cümleye.. deli oluyorum yaaaz karizmatik olun bee...
Ben sevdiğim birine böyle davranıyorsam inanki ona taptığım içindir. Ama gerçekten sizi anlamak çok zor.
örnek 1
-Özür dilerim canım 1 bardak su getirirmisin?
-Az karizmatik ol beee.
örnek 2
-Kalk lan bana bir bardak su getir.
-Tamam beyim.
Ertesi gün.
-Beyim beni dövüyor.
örnek 3
-hanım bir bardak su getirirmisin?
-Ayy ozan ben bu ilişkiden çok soğudum. boşansakmı :S
Bence erkek dediğin sözünü düşünüp söylemeli ve özüre gerek bırakmamalı.. Ayrıca bazıları bir bardak su bile isteyecek olsa özür dileyerek başlıyo cümleye.. deli oluyorum yaaaz karizmatik olun bee...