Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Serçeyi ölürken gördüm :) Ölü ölmüş zaten görsen ne olur :)

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
1 dk. önce bankayı aradım kullanıcı meşgul diye arama sonlandı nasıl iştir anlamadım :D

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Sıcaktan herkes mayışmış durumda, ofise polis dalsa fazla mayışıp görevi kötüye kullanmaktan tutuklasa gık çıkmaz kimseden

tolga.ua

Doçent
Reaksiyon puanı
4
30 yaş üstü bayanlar kendi yaşımdakilerden daha çok ilgimi çekiyor.Özellikle 30-40 yaş arası ama 25 gibi gösterenler .Söyledim rahatladım hakikaten :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Napacaz zayıf bayan dediğin olgun olmalı zaten. :D :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Muhabbet iyice kayıyor. :D Bu arada ramazana da az kaldı ya :yes:

Meryyy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Sürekli cümlelerine özür dileyerek başlayan, pardon, afedersiniz cümlelerini tiksinti verecek derecede kullanan beyler lütfen dilinizdeki bu hastalığa yol açan virüsü aldırın (meryy)

Reaksiyon puanı
189
O zaman ikisi niye ayrı olarak kategorilerde yer alıyo. :D :D Şahsen milf matureden az da olsa daha genç bence. :D

Mature yetişkin demek. Milf (Mother I'd Like (to) F*ck) de s**mekten hoşlanacağım anne demek :D Genç olması normal millet erken yaşta anne olabiliyor :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Yanlış anlaşılmayı hallettik, artık bu konuyu kapatalım. :D Yoksa gören beni p.rnocu sanacak. :D

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Sürekli cümlelerine özür dileyerek başlayan, pardon, afedersiniz cümlelerini tiksinti verecek derecede kullanan beyler lütfen dilinizdeki bu hastalığa yol açan virüsü aldırın (meryy)

Ama buradaki amaç (kendim için) karşı tarafı kırmamaya çalışmak. Mesela konuşmadan önce dünüşmek diye bir şey var. Ben bir laf söylemeden önce bir düşünürüm. Karşı taraf ne şekilde algıla? Yanlış anlarmı? Anlamaması için ne yapayım? Bu nedenle söze özür dileyerek, pardon gibi kelimelerle başladığım olur. He ne olur o bayana karşı biraz güçsüz, ezik görünebilirim. Ama ben kendimi tanıyorum. Güçsüz ya da ezik olmadığımıda biliyorum. o kaybeder.

Meryyy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Ama buradaki amaç (kendim için) karşı tarafı kırmamaya çalışmak. Mesela konuşmadan önce dünüşmek diye bir şey var. Ben bir laf söylemeden önce bir düşünürüm. Karşı taraf ne şekilde algıla? Yanlış anlarmı? Anlamaması için ne yapayım? Bu nedenle söze özür dileyerek, pardon gibi kelimelerle başladığım olur. He ne olur o bayana karşı biraz güçsüz, ezik görünebilirim. Ama ben kendimi tanıyorum. Güçsüz ya da ezik olmadığımıda biliyorum. o kaybeder.

Bence erkek dediğin sözünü düşünüp söylemeli ve özüre gerek bırakmamalı.. Ayrıca bazıları bir bardak su bile isteyecek olsa özür dileyerek başlıyo cümleye.. deli oluyorum yaa :( az karizmatik olun bee...

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bence erkek dediğin sözünü düşünüp söylemeli ve özüre gerek bırakmamalı.. Ayrıca bazıları bir bardak su bile isteyecek olsa özür dileyerek başlıyo cümleye.. deli oluyorum yaa :( az karizmatik olun bee...

Ben sevdiğim birine böyle davranıyorsam inanki ona taptığım içindir. Ama gerçekten sizi anlamak çok zor.
örnek 1
-Özür dilerim canım 1 bardak su getirirmisin?
-Az karizmatik ol beee.

örnek 2
-Kalk lan bana bir bardak su getir.
-Tamam beyim.
Ertesi gün.
-Beyim beni dövüyor.

örnek 3
-hanım bir bardak su getirirmisin?
-Ayy ozan ben bu ilişkiden çok soğudum. boşansakmı :S

Meryyy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Ben sevdiğim birine böyle davranıyorsam inanki ona taptığım içindir. Ama gerçekten sizi anlamak çok zor.
örnek 1
-Özür dilerim canım 1 bardak su getirirmisin?
-Az karizmatik ol beee.

örnek 2
-Kalk lan bana bir bardak su getir.
-Tamam beyim.
Ertesi gün.
-Beyim beni dövüyor.

örnek 3
-hanım bir bardak su getirirmisin?
-Ayy ozan ben bu ilişkiden çok soğudum. boşansakmı :S

üçüde yanlış streteji :D

Reaksiyon puanı
189

Özür dilemek erdemdir herkeste bulunmaz :) Ayrıca pardon kelimesi o kadar ezik bir kelime değil aksine yerine göre uyarıcı bir kelimedir. Özür dilerim, bir bardak su alabilir miyim? ile Pardon, bir bardak su alabilir miyim? cümleleri arasında eziklik açısından dağlar kadar fark var bence...

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Edebi bir münakaşaya talim edilmiş konjonktürel vesilesiyle bariz bir ilişkinin faydasını almış, dramasal bir vedanın alıştırmasını yapan kaligrafik uçlarıyla da sökel bir geçmişten ilham almış müşkül bir panoroma yaşıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...