- Reaksiyon puanı
- 510
Hayirdir ordada mi var?..Lanet olsun sana AKK...
Hayirdir ordada mi var?..Lanet olsun sana AKK...
Önceden lüzumsuz insanlar yazınca cevap vermeyip bir şekilde geçiştirirdin ama şimdi görüldü yazısı çıkıyor onada cevap vermemek olmuyorAbii bu facebooktaki mesajlaşmada mesajı yazıp gönderince karşı taraf 5sn sonra görüyor.. Çok sinir bozucu bu yaa..
Peki bu görüldü yazısı çıkmadan önce o vatandaş o yazıyı görmemiş mi oluyorki??..Önceden lüzumsuz insanlar yazınca cevap vermeyip bir şekilde geçiştirirdin ama şimdi görüldü yazısı çıkıyor onada cevap vermemek olmuyor![]()
Aynen öyle hocamPeki bu görüldü yazısı çıkmadan önce o vatandaş o yazıyı görmemiş mi oluyorki??..
Peki bu görüldü yazısı çıkmadan önce o vatandaş o yazıyı görmemiş mi oluyorki??..
Hayirdir ordada mi var?..
Dünya'nın her yerinde varmış ama ceo öyle diyordu.Türkiye'deyim şu andaAKK gibi saçma bir uygulamaya dünyanın hiç bir yerinde rastlayamazsın zaten
![]()
Dünya'nın her yerinde varmış ama ceo öyle diyordu.![]()
Olabilir de olmayadabilir de.Videodan yemiş sizi işte![]()
Olabilir de olmayadabilir de.![]()
Türkiye'deyim şu andaAKK gibi saçma bir uygulamaya dünyanın hiç bir yerinde rastlayamazsın zaten
![]()
Yağmur yağacak![]()
O değil de,
Yüksek Sadakat - Onlar Bizi Dinlerler
Abi flood yapma lütfen.![]()
Niye sen mod musun gardaş
Normalde bi üstte ki mesajım ile birleşmesi lazımdı bu mesajım,yani forum yaptı flood ben yapmadım![]()
Forum flood yapma. :yes:
Bu arada haftaya pazar boşsan organizasyon yapmayı düşündük emrah abiyle.Anılarımızı anlatırız.
![]()
![]()
Ben yarın bile boşum
Olur gidek iki nargile çekelim karanfil köşelerinde![]()
Tamam abi gideriz o zaman.Yine bi turist kafilesi gelir görürüz.
![]()
![]()
O değil de,
Yüksek Sadakat - Onlar Bizi Dinlerler