Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Meryyy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Özür dilemek erdemdir herkeste bulunmaz :) Ayrıca pardon kelimesi o kadar ezik bir kelime değil aksine yerine göre uyarıcı bir kelimedir. Özür dilerim, bir bardak su alabilir miyim? ile Pardon, bir bardak su alabilir miyim? cümleleri arasında eziklik açısından dağlar kadar fark var bence...

Anlatmak istediğim anlaşılmamış.. Diyorum ki sürekli her cümlesinin arasına gereksiz yere özür sıkıştıran mıymıntı tipler var...:(

Meryyy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Edebi bir münakaşaya talim edilmiş konjonktürel vesilesiyle bariz bir ilişkinin faydasını almış, dramasal bir vedanın alıştırmasını yapan kaligrafik uçlarıyla da sökel bir geçmişten ilham almış müşkül bir panoroma yaşıyorum.

bu [MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] ın sözüydü diye hatırlıyorum :) aynı kaderi paylaşıyosunun sanırım :D bende beynimle kalbim arasındaki dehlizde kaybolanlardanım.. benide alın aranıza :clover:

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Edebi bir münakaşaya talim edilmiş konjonktürel vesilesiyle bariz bir ilişkinin faydasını almış, dramasal bir vedanın alıştırmasını yapan kaligrafik uçlarıyla da sökel bir geçmişten ilham almış müşkül bir panoroma yaşıyorum.

altına "alıntı topalsolucan" yazmayı unutmuşsun :P

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31

bu @topalsolucan ın sözüydü diye hatırlıyorum :) aynı kaderi paylaşıyosunun sanırım :D bende beynimle kalbim arasındaki dehlizde kaybolanlardanım.. benide alın aranıza :clover:
Evet söz ona ait :)
Birde şöyle bir söz var 'sen aklım ve kalbim arasında kaldığım en büyük çarasizliğimsin' :)

Meryyy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
@topalsolucan ben senin bu cümleni başka bi yerdede kullanırsam altına @topalsolucan yazarım sorun olmaz değil mi:) Valla bak ciddi söylüyorum kullanırsam böyle yazcam çok hoşuma gitmişti bu tümce :)
Şeyy çok olucam belki ama bide bize mümkünsüzlük ve unutamama üzerine bi tümce kursana :)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Nereye kaçarsan kaç, 3 şey seninle gelir.

"Gölgen, acın ve geçmişin"

Kaderin ise;

Zaten seni orada beklemektedir.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Bir aralar damnedeyes diye belgeselci vardı ne oldu ona.Onun blogspot sitesi falan vardı resmi sitesi falan mı var acaba. :D

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
1Ug2x.jpg

:wub::wub::wub:

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Güncel konulardan çok 2-3 yıllık konular gündemde.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
O fotoğraftaki İvi mi? :D [MENTION=221572]-Beneficence-[/MENTION]

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
[MENTION=221572]-Beneficence-[/MENTION] o karikatürü görünce aklıma bir anım geldi.Lisede arkadaşla bir tane cdci dükkanına gitmiştik dükkanda bodrum katta öyle kuytu köşede bir yerde.Bir anda dışarıdan bir ses geldi zabıta gelmiş tam o an kapıdaki gözetleyicilerde aşağıya bağırıyor kapıları kapatın diye. :D Öyle olunca tabi cdci hemen ışıkları falan söndürdü kepenkleri falan indirdi kapıları kilitledi içerisi karanlık kimse birbirini görmüyor. :D Dedim Allah kahretsin bir kere arkadaşın aklına uyduk cdciye geldik alıp götürecekler bizi şimdi korsan cdci çetesi diye. :D Sonra adam yine ses falan verdi de çıktım gittim oradan. :D

Meryyy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Hiç umurumda değildi, beni ne hale getirdi.....

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
@-Beneficence- o karikatürü görünce aklıma bir anım geldi.Lisede arkadaşla bir tane cdci dükkanına gitmiştik dükkanda bodrum katta öyle kuytu köşede bir yerde.Bir anda dışarıdan bir ses geldi zabıta gelmiş tam o an kapıdaki gözetleyicilerde aşağıya bağırıyor kapıları kapatın diye. :D Öyle olunca tabi cdci hemen ışıkları falan söndürdü kepenkleri falan indirdi kapıları kilitledi içerisi karanlık kimse birbirini görmüyor. :D Dedim Allah kahretsin bir kere arkadaşın aklına uyduk cdciye geldik alıp götürecekler bizi şimdi korsan cdci çetesi diye. :D Sonra adam yine ses falan verdi de çıktım gittim oradan. :D
O gündür bu gündür cd işlerini bırakıp torrentte dadandın :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...