- Reaksiyon puanı
- 242
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] senin profile virüs girmiş usta dailyfundose ile ilgili resim falan varsa kaldır

S3 deneyimi nasıl gidiyor hocam yakında üstat olacaksın bu konulardaAndroidde ilk özelleştirmemi hazırladım![]()
S3 deneyimi nasıl gidiyor hocam yakında üstat olacaksın bu konularda![]()
Diskodamısın hayırdırDıp tıs dıp tıs...
Diskodamısın hayırdır![]()
Çok büyük geçmiş olsun şimdi nasılsın sende bir şey varmı..?yaklaşık 1 saat önce motosiklet ile mecidiyeköy meydanda bir arabaya arkadan çarptım. yerde bir kaç tur yuvarlandıktan sonra sağdan soldan yardım ettiler, rezil olmuşluğun dibine vurmuş bir halde kenara çektiler. (böyle bir his hayatımda ilk kez yaşıyorum. o an tamamen bir rüya gibi geliyor insana)
çarptığım araçtan bir bayan çıktı. arabasında 20 cm kadar derin çizikler var. konuştuk nasıl yapacağız bu işi diye. o kadar şanslıyımki, sürekli bana birşey olup olmadığını sordu, arabasından çok benimle ilgilendi. polis çağırmadan bu işi halledebilirmiyiz diye sorduğumda da, senin için sorun olacaksa tamam, çağırmayalım dedi. verdiğim 100 lira kadar parayı da gerek olmadığını söyleyerek almadı. ben zorla telefonumu verdim ve bayanın gitmesiyle bu vahim olay son buldu.
Geçmiş olsun olayların adamı
Kadir Gecesi mi doğdun nettin?
Çok büyük geçmiş olsun şimdi nasılsın sende bir şey varmı..?
Kaliteli kulaklık almayanlar utansın yerin dibine geçsin foruma giremesinKaliteli kulaklığın gözünü seveyim ya hu!![]()
Beni bozar öyle yerler, yani aslında tam tersi.![]()
![]()
Kaliteli kulaklık almayanlar utansın yerin dibine geçsin foruma giremesin![]()
yaklaşık 1 saat önce motosiklet ile mecidiyeköy meydanda bir arabaya arkadan çarptım. yerde bir kaç tur yuvarlandıktan sonra sağdan soldan yardım ettiler, rezil olmuşluğun dibine vurmuş bir halde kenara çektiler. (böyle bir his hayatımda ilk kez yaşıyorum. o an tamamen bir rüya gibi geliyor insana)
çarptığım araçtan bir bayan çıktı. arabasında 20 cm kadar derin çizikler var. konuştuk nasıl yapacağız bu işi diye. o kadar şanslıyımki, sürekli bana birşey olup olmadığını sordu, arabasından çok benimle ilgilendi. polis çağırmadan bu işi halledebilirmiyiz diye sorduğumda da, senin için sorun olacaksa tamam, çağırmayalım dedi. verdiğim 100 lira kadar parayı da gerek olmadığını söyleyerek almadı. ben zorla telefonumu verdim ve bayanın gitmesiyle bu vahim olay son buldu.
Geçmiş olsun kardeşim, dikkat et, motor kapı önünde durduğu gibi durmaz istanbul yollarında.
teşekkür ederim. daha yavaş gidicem artık :S
teşekkür ederim. daha yavaş gidicem artık :S
Geçmiş olsun. Anlayışlı biri çıkmış karşına.şaka bir yana çok kötü bir his. Allah bir daha ne bana ne başkasına yaşatmasın. daha kötüsüde olabilirdi tabi ama bu bile unutulmuyor.