Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] senin profile virüs girmiş usta dailyfundose ile ilgili resim falan varsa kaldır :D
wmltz7o2.png

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Bizim akrabanın düzce ayağı maşallah uydurma 1.si çıktı. Ula* biz sadece sevgiliyiz be, şu kişi amcasın oğluna kızını verdi diye atma gücünün sınırlarını nasıl zorladınız öyle??
Bizim haberimiz yok ama nişanlamışlar bizi..

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
yaklaşık 1 saat önce motosiklet ile mecidiyeköy meydanda bir arabaya arkadan çarptım. yerde bir kaç tur yuvarlandıktan sonra sağdan soldan yardım ettiler, rezil olmuşluğun dibine vurmuş bir halde kenara çektiler. (böyle bir his hayatımda ilk kez yaşıyorum. o an tamamen bir rüya gibi geliyor insana)

çarptığım araçtan bir bayan çıktı. arabasında 20 cm kadar derin çizikler var. konuştuk nasıl yapacağız bu işi diye. o kadar şanslıyımki, sürekli bana birşey olup olmadığını sordu, arabasından çok benimle ilgilendi. polis çağırmadan bu işi halledebilirmiyiz diye sorduğumda da, senin için sorun olacaksa tamam, çağırmayalım dedi. verdiğim 100 lira kadar parayı da gerek olmadığını söyleyerek almadı. ben zorla telefonumu verdim ve bayanın gitmesiyle bu vahim olay son buldu.

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Geçmiş olsun olayların adamı [MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION]. :)

Kadir Gecesi mi doğdun nettin?

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
yaklaşık 1 saat önce motosiklet ile mecidiyeköy meydanda bir arabaya arkadan çarptım. yerde bir kaç tur yuvarlandıktan sonra sağdan soldan yardım ettiler, rezil olmuşluğun dibine vurmuş bir halde kenara çektiler. (böyle bir his hayatımda ilk kez yaşıyorum. o an tamamen bir rüya gibi geliyor insana)

çarptığım araçtan bir bayan çıktı. arabasında 20 cm kadar derin çizikler var. konuştuk nasıl yapacağız bu işi diye. o kadar şanslıyımki, sürekli bana birşey olup olmadığını sordu, arabasından çok benimle ilgilendi. polis çağırmadan bu işi halledebilirmiyiz diye sorduğumda da, senin için sorun olacaksa tamam, çağırmayalım dedi. verdiğim 100 lira kadar parayı da gerek olmadığını söyleyerek almadı. ben zorla telefonumu verdim ve bayanın gitmesiyle bu vahim olay son buldu.
Çok büyük geçmiş olsun şimdi nasılsın sende bir şey varmı..?

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Çok büyük geçmiş olsun şimdi nasılsın sende bir şey varmı..?

teşekkür ederim, ne bende ne de motorda birşey var. enteresan olan motoru incelediğimde sürüklendiğine dair ne bir çizik, ne de arabaya çarptığının bir hasarı var. biraz omuzum ve kolum acıyor ama arabayı omuzum o hale getirmedi heralde :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
şaka bir yana çok kötü bir his. Allah bir daha ne bana ne başkasına yaşatmasın. daha kötüsüde olabilirdi tabi ama bu bile unutulmuyor.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112

Geçmiş olsun kardeşim, dikkat et, motor kapı önünde durduğu gibi durmaz istanbul yollarında.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
inanırmısın yerde yuvarlanırken motoru satmayı düşündüm:). olaylar iyi gelişince vazgeçtim:). ama cidden yavaş gidicem artık :S

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
şaka bir yana çok kötü bir his. Allah bir daha ne bana ne başkasına yaşatmasın. daha kötüsüde olabilirdi tabi ama bu bile unutulmuyor.
Geçmiş olsun. Anlayışlı biri çıkmış karşına.
Bence sat o motoru. Bir taşıta ihtiyacın varsa ucuz yollu bir araba al. Dört teker daha güvenli.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION]

Geçmiş olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...