Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555

vayyyy topal çok acıklı oldu bu. nerdeyse "ben ne pislikmişim" diyeceğim o derece! :D kısa bir özetle nerelerde olduğumu anlatayım, belki bunu bir özür olarak kabul edersiniz;
7 ay önce çook yoğun hatta ultra yoğun bir işe başlamıştım, fabrika evime uzak olduğu için zamanımın ciddi bi kısmı da yolda geçiyordu. sadece pazar günleri tatildi ve yapacak bir sürü şeyin arasında SDN foruma zaman kalmıyordu. :( bir buçuk ay kadar önce işten kovuldum :D (bu kısmına bayılıyorum) bu sefer de "boş boş durmiyim evde sıkılırım" diye dükkana gitmeye başladım. ulan demez olaydım :D daha beter çalıştırıldım yani :lol: son iki haftamı da iskenderun'da geçirdim, güya tatil yapacaktım orda da gezmekten yoruldum o derece hızlılar (ablam - eniştem ve çevreleri) :D her gece mi 12 - 1'de gelirsin eve. tabii sabah 7 buçukta uyanıp ablamla birlikte hastaneye gidip onunla birlikte benim de mesaimin başladığını anlatmıyorum bile :D 14 saat süren yolculuktan sonra dün öğlen evdeydim, yorgundum ve sevgili arkadaşım @Alnair Alsad mesaj attığında da yani sanırım saat onbiri geçerken ben çoktaannn yatmıştım :D

işte böyle topal solucan

özür ne demek, estafurullah. serzeniş şeklinde görünen yorumumun sebebi, buralarda görmesekte en azından dostlarımızın durumunun iyi olmasından haberdar olabilme isteğindendir. hayatın bin bir türlü hali var, insanın aklına ister istemez acaba bir şey mi oldu sorusu takılıyor. Ama görüyörumki senin durumun iyi den de öte. hatta uğramama sebebin olabilecek kadar iyi :)

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ttnet dün dediklerimi duydu herhalde :D COD'u indiriyorum ohh yaşasın :D

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Sıfır ürünleri açmak hep güzeldir :D
Şimdi X5 in kulaklığını açıyorum dikkat, bakalım performansı nasılmış :P
IMG_20120531_135110.jpg

IMG_20120531_135748.jpg

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
yarım saate bizim buraya geçer o zaaman:D:D:D

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
'Dostumsan yanımda, düşmanımsan karşımda ol. Ortada bir yerde isen, benden uzak ol."

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
elinde sadece ismin ve soyisimin var nerelerde takılırsın ne yaparsın!ne facebook hesabı nede twiter hesabı var senı ben nasıl bulacam

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Başka zaman konuşmazlar işi düştümü gel muhabbete.Alırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...