topalsolucan
Rektör
vayyyy topal çok acıklı oldu bu. nerdeyse "ben ne pislikmişim" diyeceğim o derece!kısa bir özetle nerelerde olduğumu anlatayım, belki bunu bir özür olarak kabul edersiniz;
7 ay önce çook yoğun hatta ultra yoğun bir işe başlamıştım, fabrika evime uzak olduğu için zamanımın ciddi bi kısmı da yolda geçiyordu. sadece pazar günleri tatildi ve yapacak bir sürü şeyin arasında SDN foruma zaman kalmıyordu.bir buçuk ay kadar önce işten kovuldum
(bu kısmına bayılıyorum) bu sefer de "boş boş durmiyim evde sıkılırım" diye dükkana gitmeye başladım. ulan demez olaydım
daha beter çalıştırıldım yani :lol: son iki haftamı da iskenderun'da geçirdim, güya tatil yapacaktım orda da gezmekten yoruldum o derece hızlılar (ablam - eniştem ve çevreleri)
her gece mi 12 - 1'de gelirsin eve. tabii sabah 7 buçukta uyanıp ablamla birlikte hastaneye gidip onunla birlikte benim de mesaimin başladığını anlatmıyorum bile
14 saat süren yolculuktan sonra dün öğlen evdeydim, yorgundum ve sevgili arkadaşım @Alnair Alsad mesaj attığında da yani sanırım saat onbiri geçerken ben çoktaannn yatmıştım
![]()
işte böyle topal solucan
özür ne demek, estafurullah. serzeniş şeklinde görünen yorumumun sebebi, buralarda görmesekte en azından dostlarımızın durumunun iyi olmasından haberdar olabilme isteğindendir. hayatın bin bir türlü hali var, insanın aklına ister istemez acaba bir şey mi oldu sorusu takılıyor. Ama görüyörumki senin durumun iyi den de öte. hatta uğramama sebebin olabilecek kadar iyi