Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Caqatayy

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kaç, kaç tabi... Unutma, giderken gözlerini kurutmayı.
Ben özledikçe alışmayı, gözledikçe aşınmayı,
bu şehirden taşınmayı istemiyorum bırak kader ömrümden aşırmayı.

Bırakta bitsin artık.
Huzur cemale dost eliyle yaklaşınca söyle yarınıma haber salsın.
Biçimlenen hayallerime varmak istediğim kadar uzak ve
kurak mevsimler gibi umudum sende kalsın.

Sen yıpratansın...
Gözlerini adım yaksın.
Numunelik dertle değil olsa dahi benim kahırım
çok şükür bir kaç kişiyle can bulur ferim..
Manalarım kadar derin yaralar taşır mı tenin ?

Reaksiyon puanı
31
[MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION] hocam şu senin sdn için siyah tema varya onu başka siteler için kullanabilmenin bir yolu varmı :)

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
[MENTION=221572]-Beneficence-[/MENTION] Ivi Adamou değil mi o avatarındaki ? hayranı oldum ben de bi anda onunn :)

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Haydi ben kaçıyorum inş. rüyamda Shakira'mı görürüm . :D
f01z55.jpg

6 yıl geçti ben bu kadını hala seviyorum yaa

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
izmire ilk defa bu kadar ardı ardına şimşek çakıyor mayıs sonunda yağmur yağdığı görülmemiştir deli gibi yağmur yağıyor bu sene yazı unutçaz galiba :S

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Facebook ta bu duyuruları çok görmeye başladım.. Bu çocuklar gerçekten kayıp mı yaa..

546625_384170051619233_134830666553174_946788_168395460_n.jpg

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
dışarıda harika şimşekler çakıyor gök gürültüsü ise ayrı bir tad katıyor ama gelin görün ki tek damla düşmedi daha entresan :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
offfgök delindi sanki harika yağmur var ama korkutmuyor da değil çok fazla yağış var :) Rabbim afetsiz versin :)

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Ben olmasam ne bu hayat çekilirdi ne romanlar yazılırdı.
Ben olmasam bunca ızdıraba küfredemezdiniz.
Ben olmasam siz zaten vardınız...
Var mısınız..?

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
-mısınız ayrı yazarsan hep varız : )

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Ben olmasam ne bu hayat çekilirdi ne romanlar yazılırdı. Ben olmasam bunca ızdıraba küfredemezdiniz. Ben olmasam siz zaten vardınız... Var mısınız..?

Varııız :)
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] : Dövme Yaptırcan Mı Sen Megan Amcanın :P

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=154613]Cedriic[/MENTION]

Sağ koluma gerekirse yaptırırım...evlenince sıkıntı olur yav :P

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Arabam Megan olacak :P

La bebe senin işin gücün yok mu,git boğaz havası al.
Martılara simit at.
Simit bitince kendini at. :P

elmalisoda

Profesör
Reaksiyon puanı
23
@Alnair Alsad Aleyküm selam. iyi güzel de buraya neden yazmıyor da seni aracı olarak kulllanıyor. neyse kendi bilir.peh:P

ama nasihatımı dinlediğine sevindim :)

gönül burkuluyor çünkü her zaman kalanlar gidenleri yolunda ilerledi biliyor. gidenler ise kalanlar acaba ne yapıyor diye merak ediyor.

vayyyy topal çok acıklı oldu bu. nerdeyse "ben ne pislikmişim" diyeceğim o derece! :D kısa bir özetle nerelerde olduğumu anlatayım, belki bunu bir özür olarak kabul edersiniz;
7 ay önce çook yoğun hatta ultra yoğun bir işe başlamıştım, fabrika evime uzak olduğu için zamanımın ciddi bi kısmı da yolda geçiyordu. sadece pazar günleri tatildi ve yapacak bir sürü şeyin arasında SDN foruma zaman kalmıyordu. :( bir buçuk ay kadar önce işten kovuldum :D (bu kısmına bayılıyorum) bu sefer de "boş boş durmiyim evde sıkılırım" diye dükkana gitmeye başladım. ulan demez olaydım :D daha beter çalıştırıldım yani :lol: son iki haftamı da iskenderun'da geçirdim, güya tatil yapacaktım orda da gezmekten yoruldum o derece hızlılar (ablam - eniştem ve çevreleri) :D her gece mi 12 - 1'de gelirsin eve. tabii sabah 7 buçukta uyanıp ablamla birlikte hastaneye gidip onunla birlikte benim de mesaimin başladığını anlatmıyorum bile :D 14 saat süren yolculuktan sonra dün öğlen evdeydim, yorgundum ve sevgili arkadaşım [MENTION=120282]Alnair Alsad[/MENTION] mesaj attığında da yani sanırım saat onbiri geçerken ben çoktaannn yatmıştım :D

işte böyle topal solucan

Kimin sana değer verip vermediğini en acı şekilde öğrenmenin yolu gitmektir seni merak edip arayan soran kıymetlindir gerisi hikaye...

Sayın [MENTION=221572]-Beneficence-[/MENTION] çok da acı olmamıştır be? bu senin tahmin ettiğin türde bi terk ediş değil yanlış anlamışsın :)

bu arada [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] neler duyuyorum, bağlaçlar de'ler da'lar?? yazık oldu emeklerimeeee neyse artık buralardayım çekerim kulaklarını :D

ben uzaklardayken merak eden, soran, mesaj atan vefakar arkadaşlarıma teşekkür ederim. umarım artık daha sık yanınızda olurum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...