Soru En son hangi filmi izlediniz?

Reaksiyon puanı
31
OWWI9.jpg

Fena değildi ilgi çekici bir film bulamadığınız taktirde izlenebilir.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
[MENTION=120282]Alnair Alsad[/MENTION] Aleyküm selam. iyi güzel de buraya neden yazmıyor da seni aracı olarak kulllanıyor. neyse kendi bilir.peh:P

ama nasihatımı dinlediğine sevindim :)

Fena değildi ilgi çekici bir film bulamadığınız taktirde izlenebilir.

az önce televizyonda görmüştüm. tv'de mi izledin :)

Reaksiyon puanı
31
@Alnair Alsad Aleyküm selam. iyi güzel de buraya neden yazmıyor da seni aracı olarak kulllanıyor. neyse kendi bilir.peh:P

ama nasihatımı dinlediğine sevindim :)

az önce televizyonda görmüştüm. tv'de mi izledin :)
Daha önce izlemiştim ama tv'de bende gördüm kesmişlerdir diye düşünüyorum seyir zevki hayli azalmıştır :)

Reaksiyon puanı
31
gönül burkuluyor çünkü her zaman kalanlar gidenleri yolunda ilerledi biliyor. gidenler ise kalanlar acaba ne yapıyor diye merak ediyor.
Kimin sana değer verip vermediğini en acı şekilde öğrenmenin yolu gitmektir seni merak edip arayan soran kıymetlindir gerisi hikaye...

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Kimin sana değer verip vermediğini en acı şekilde öğrenmenin yolu gitmektir seni merak edip arayan soran kıymetlindir gerisi hikaye...

Kesinlikle. 2 hafta önceki kaza da bunu çok iyi anladım. Biraz acı bir tecrübe oldu ama olsun.

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Published on May 30, 2012 by muyap

Muyaaaap :D

Reaksiyon puanı
31
Günün sözünü patlattın ihsan :) Tebrikler.
Çok doluyum hocam bazen düşünüyorum çok zoruma gidiyor yapılanlar acaba hakedecek ne yaptık çok değer verince çokmu inciniyoruz hayatta birine gözün kapalı güvenmek çokmu zor oldu artık...

Kesinlikle. 2 hafta önceki kaza da bunu çok iyi anladım. Biraz acı bir tecrübe oldu ama olsun.
Bu senin için daha hayırlı olmuş kimin ne olduğunu tez vakitte öğrenmiş oldun en güzeli..

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Çok doluyum hocam bazen düşünüyorum çok zoruma gidiyor yapılanlar acaba hakedecek ne yaptık çok değer verince çokmu inciniyoruz hayatta birine gözün kapalı güvenmek çokmu zor oldu artık...

Tarih iyilerin bu dünyada yaşıyorken kazandığını yazmaz. Eğer iyi kalpliysen, etrafına dallarını eğip en güzel meyvalarını sunuyorsan. Bilki biri gelecek dalını kıracak, biri gelecek seni taşlayacak.

Ne zaman ki gölgen bu diyardan kalkacak. Yerinde oluşan koca boşluk ve senin kaybolan gölgenin sebebi ile oluşan yakıcı sıcaklık, seni taşlayanları, kıranları kavuracak. İşte o zaman ardından şarkılar, masallar, romanlar yazacaklar. Adına şiirler okuyacaklar. Seni yaşarken öldürenler, öldükten sonra yaşatacaklar.

Bunu bil tercihini yap. Ya iyi ol yada kötü. Ama iyi olup bu dünyada kazanmayı bekleme :D

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben böyle değildim. Aşk beni bu hale getirdi. :) Allah kimseye aşkı ve aşkından ayrılığı acı olarak yaşatmasın :)

Amiiinnn.. Önemli olan Allah aşkı. :)

''Rauf musavvir Allah birsin azze ve cellesin. Biliyorum sen herkeslesin ama en güzeli benlesin :)'' de geç :)

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
@WebNick zamanında kendime hediye ettiğim şiiri şimdi sana hediye ediyorum. Bilinen bir şiir ama hatırlatmakta fayda var. Çünkü ben ilk okuduğumda iş işten geçmişti.

Can Yücel-Bağlanmayacaksın

Okumanı tavsiye ederim. :)

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Amiiinnn.. Önemli olan Allah aşkı. :)

''Rauf musavvir Allah birsin azze ve cellesin. Biliyorum sen herkeslesin ama en güzeli benlesin :)'' de geç :)

Eyvallah. Allah razı olsun

@WebNick zamanında kendime hediye ettiğim şiiri şimdi sana hediye ediyorum. Bilinen bir şiir ama hatırlatmakta fayda var. Çünkü ben ilk okuduğumda iş işten geçmişti.

Okumanı tavsiye ederim. :)

Teşekkür ediyorum. Hemen okumaya başlıyorum. :)

Off yaa. Süper. Konusu burası değil ama madem andık. Bir yorumla dinleyelim bu harika eseri :)

[video=youtube;7I6HDGkpRPA]http://www.youtube.com/watch?v=7I6HDGkpRPA[/video]

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
35ap5l5.jpg

Şu zamana kadar pc çekmecesinin içinde duruyordu ve ben yeni izledim ve sonra lanet olsun neden daha önce izlemedim şu filmi diye kendime kızdım çok iyi bir filmdi kesinlikle inanılmazdı. Mavi gözlü erkekler ne kadar itici gelse de Elijah'nın gözleri beni benden aldı zaten. :D Leon'dan sonraki favorim :cool:

Defalarca izleyip hiç sıkılmadığım üçleme diyebilirim

whitedragon

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Merak ettiğim filmdi eğlencelik fena değil :)

ironskyxlg.jpg

Konusu
Takvim yaprakları 1945 yılını gösterdiğinde II. Dünya savaşının sonlarına gelinmektedir. Bir grup Alman bilim adamı Antartika'daki gizli bir merkezde icat ettikleri uzay gemilerini, ayın karanlık yüzüne doğru yollar. Ay'a giden grup, "Schwarze Sonne" (Black Sun-Kara Güneş) isimli bir tesis kurar ve yaşamlarını gizlice sürdürür. Amaçları yeni bir filo kurup, dünyaya dönmek olan topluluğun, sene 2018 olduğunda maceraları başlar.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
The Flowers Of War 2011

Biri buna bi baksında yorum yapsın yav :D

C.Bale'yi sakallı görünce falan aklıma Son Samuray geldi.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
The Flowers Of War 2011

Biri buna bi baksında yorum yapsın yav :D

C.Bale'yi sakallı görünce falan aklıma Son Samuray geldi.

sıkı bir Bale hayranı olarak filmin kaliteli bir sürümünü haftalar önce indirdim, 2-3 kere başlamaya niyetlendim, hatta bir kaç kere açıp ileri sardırdım. yok arkadaş bir türlü beklediğim ilham gelmedi.

bir uzakdoğu filminde tamamen çekik göz olması lazım, yoksa filme ısınamıyorum.

whitedragon

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ben de bu filmi biri izlese de yorumuna göre beklentiye girsem diye bekliyordum. ilk eksisini aldı. belki izlerim :)

Seyredilmiyecek gibi değil yani sinemada değmez :) kostümler efektler filan iyi B sınıfı değil yani sadece türü gereği sulu bilimkurgu 5-6-7 puan arası :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
ARMA.jpg

Klasik ABD'nin Dünya'yı kurtarma hikayesi,tabi farklı bir konusu var.

Eğer bu filmi izlemek veya izlememek arasında kalırsanız yazı tura atın. 10/6

Bu tarzda vazgeçilmezim olan bu filmi öneririm sizlere,daha kaliteli.

KurtuLuş Günü Independence Day 1996

Reaksiyon puanı
31
(Koruyucu – Safe 2012 TR Altyazılı)
Bu film'i alt yazılı izlemek istemiyorum türkçe dublajı torrent sitelerine düşünce haberlerinizi bekliyorum .
:D