-Beneficence-
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 31

Fena değildi ilgi çekici bir film bulamadığınız taktirde izlenebilir.
Fena değildi ilgi çekici bir film bulamadığınız taktirde izlenebilir.
@Alnair Alsad Aleyküm selam. iyi güzel de buraya neden yazmıyor da seni aracı olarak kulllanıyor. neyse kendi bilir.peh
ama nasihatımı dinlediğine sevindim![]()
Daha önce izlemiştim ama tv'de bende gördüm kesmişlerdir diye düşünüyorum seyir zevki hayli azalmıştır@Alnair Alsad Aleyküm selam. iyi güzel de buraya neden yazmıyor da seni aracı olarak kulllanıyor. neyse kendi bilir.peh
ama nasihatımı dinlediğine sevindim
az önce televizyonda görmüştüm. tv'de mi izledin![]()
Vardır bir bildiği meendis o.
Bu sene Ramazan'da sahura kadar yazışan o ekibi toplamak lazım. Ancak o zaman.
Kimin sana değer verip vermediğini en acı şekilde öğrenmenin yolu gitmektir seni merak edip arayan soran kıymetlindir gerisi hikaye...gönül burkuluyor çünkü her zaman kalanlar gidenleri yolunda ilerledi biliyor. gidenler ise kalanlar acaba ne yapıyor diye merak ediyor.
Kimin sana değer verip vermediğini en acı şekilde öğrenmenin yolu gitmektir seni merak edip arayan soran kıymetlindir gerisi hikaye...
Kimin sana değer verip vermediğini en acı şekilde öğrenmenin yolu gitmektir seni merak edip arayan soran kıymetlindir gerisi hikaye...
Çok doluyum hocam bazen düşünüyorum çok zoruma gidiyor yapılanlar acaba hakedecek ne yaptık çok değer verince çokmu inciniyoruz hayatta birine gözün kapalı güvenmek çokmu zor oldu artık...Günün sözünü patlattın ihsanTebrikler.
Bu senin için daha hayırlı olmuş kimin ne olduğunu tez vakitte öğrenmiş oldun en güzeli..Kesinlikle. 2 hafta önceki kaza da bunu çok iyi anladım. Biraz acı bir tecrübe oldu ama olsun.
Çok doluyum hocam bazen düşünüyorum çok zoruma gidiyor yapılanlar acaba hakedecek ne yaptık çok değer verince çokmu inciniyoruz hayatta birine gözün kapalı güvenmek çokmu zor oldu artık...
Vay canına... Cevherler çıktı meydane...
![]()
Yeterki insanların gönlünün kalemine dokunmayıver ne sözler çıkar her birimizdenVay canına... Cevherler çıktı meydane...
![]()
Yeterki insanların gönlünün kalemine dokunmayıver ne sözler çıkar her birimizden![]()
Ben böyle değildim. Aşk beni bu hale getirdi.Allah kimseye aşkı ve aşkından ayrılığı acı olarak yaşatmasın
![]()
Amiiinnn.. Önemli olan Allah aşkı.
''Rauf musavvir Allah birsin azze ve cellesin. Biliyorum sen herkeslesin ama en güzeli benlesin'' de geç
![]()
@WebNick zamanında kendime hediye ettiğim şiiri şimdi sana hediye ediyorum. Bilinen bir şiir ama hatırlatmakta fayda var. Çünkü ben ilk okuduğumda iş işten geçmişti.
Can Yücel-Bağlanmayacaksın
Okumanı tavsiye ederim.![]()
Can Yücel-Bağlanmayacaksın
![]()
Şu zamana kadar pc çekmecesinin içinde duruyordu ve ben yeni izledim ve sonra lanet olsun neden daha önce izlemedim şu filmi diye kendime kızdım çok iyi bir filmdi kesinlikle inanılmazdı. Mavi gözlü erkekler ne kadar itici gelse de Elijah'nın gözleri beni benden aldı zaten.Leon'dan sonraki favorim
![]()
Merak ettiğim filmdi eğlencelik fena değil![]()
The Flowers Of War 2011
Biri buna bi baksında yorum yapsın yav
C.Bale'yi sakallı görünce falan aklıma Son Samuray geldi.
ben de bu filmi biri izlese de yorumuna göre beklentiye girsem diye bekliyordum. ilk eksisini aldı. belki izlerim![]()
Seyredilmiyecek gibi değil yani sinemada değmezkostümler efektler filan iyi B sınıfı değil yani sadece türü gereği sulu bilimkurgu 5-6-7 puan arası
![]()
Bizde 3 katmanlı bir rüya oluşturalım![]()
http://www.imdb.com/title/tt1375666/
Güzel filmdi izlerken sonlara doğru allak bullak oldum hangisi gerçek hangisi rüya şaşırdımama izlemeye değer tavsiye ederim 10/9
![]()