Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
yahu mevzu cebimden ödemek değil ki , uğraşıyoruz işte çabalıyoruz da görmüyomusunuz ne olacak ki 0,05 kuruştan verin bunun için beni müşteriye mahçup etme hakları varmı ? !

Offf yaa ne biçim gün !

Maça bilet buluyorum abimden izin alamıyorum
Çok sevdiğim eski bi müşterimi bağlıyorum fiyat alamıyorum
Zaten 1 Mayıstada çalışıyorum ! . :crying::crying::crying::crying::crying::crying:

Seni üzenler utansın .. Ama olsun yinede seni mutlu eden birşeyler vardır yinede..

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
asddsam.png

1 mbitte olsa inat değil mi download devam !

Ben bir yıl 1 mbit kullandım. O zamanlar her ay 120 Gb indiriyodum. Ama ben hep netteyim. :D

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Ben hep nette olmadığım için o kadar olmuyor tabi ki [MENTION=52555]by efsane[/MENTION] . Ama bu ay özellikle akşam laptopu açık bırakıyorum sabaha kadar ne indirirse. Ayda 60 TL fatura ödüyoruz, sözde sınırsız paket kullanıyoruz ama gel gör ki kullandığımız hıza bak :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Ben hep nette olmadığım için o kadar olmuyor tabi ki @by efsane . Ama bu ay özellikle akşam laptopu açık bırakıyorum sabaha kadar ne indirirse. Ayda 60 TL fatura ödüyoruz, sözde sınırsız paket kullanıyoruz ama gel gör ki kullandığımız hıza bak :)

Ben 39 ödüyorum, hem hızım düşmüyor hem de 10 mbit kullanıyorum. :D Doğuda, internetin kullanılmadığı bir yerde olmak güzel. :D:D

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
[MENTION=52555]by efsane[/MENTION] [MENTION=154613]Cedriic[/MENTION] ne diyon şimdi seni pastırmaya boğacam ikna et yönetimi süper mod olmam için :P :D:D:D:D

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Ramazan ayında bu kadar yemek muhabbeti döndü mü acaba? Dakika başına düşen yemek muhabbeti, Çanakkale'de metrekareye düşen mermiden fazla ya hu!
:)

Dip Not: Bu arada Ramazan Ayı da gelse artık...

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Ramazan ayında bu kadar yemek muhabbeti döndü mü acaba? Dakika başına düşen yemek muhabbeti, Çanakkale'de metrekareye düşen mermiden fazla ya hu!
:)

Dip Not: Bu arada Ramazan Ayı da gelse artık...
Bu kadar sitem için söz senden komisyon almayacağım :P :D:D:D

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15

İşlerden Bunaldım Dostum. Tatilimiz Yok. Hergün Çalışıyoruz. Evde Bile İş Yapıyorum Artık. Aldığım Ücret 700 TL. Burada Hiç İş Yapmayanlar Bile 700 TL Alıyor. Bu Mu Adalet? Mesaiye Kalıyorum Mesai Ücreti Yok. Müşteri Tasarım Beğenmiyor Onunla Uğraş.. Ne Bu ? Ben Parasında Değilim Bu İşin. Ama Emeğimin Karşılığını Alamıyorum. Maaşlar Tam Zamanında Yatmıyor. Tatil Yapmak İstiyorum İzin Yok. İşi Bırakıp Gitmek İstiyorum Başka İş Yok. Ne Yapcam Onu Anlamadım. Stresten Ağlıyorum. Elim Ayağım Titriyor Dostum. Başka Hiç Birşeyden Değil...

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
İşlerden Bunaldım Dostum. Tatilimiz Yok. Hergün Çalışıyoruz. Evde Bile İş Yapıyorum Artık. Aldığım Ücret 700 TL. Burada Hiç İş Yapmayanlar Bile 700 TL Alıyor. Bu Mu Adalet? Mesaiye Kalıyorum Mesai Ücreti Yok. Müşteri Tasarım Beğenmiyor Onunla Uğraş.. Ne Bu ? Ben Parasında Değilim Bu İşin. Ama Emeğimin Karşılığını Alamıyorum. Maaşlar Tam Zamanında Yatmıyor. Tatil Yapmak İstiyorum İzin Yok. İşi Bırakıp Gitmek İstiyorum Başka İş Yok. Ne Yapcam Onu Anlamadım. Stresten Ağlıyorum. Elim Ayağım Titriyor Dostum. Başka Hiç Birşeyden Değil...

Nerede çalışıyorsun ki?

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Keçiboynuzu pekmezi çok yararlıymış alsammı acaba :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...