BeyaZayeB
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 19
Saat 17:00 23:00 arası okul![]()
Sende Yarasagillerdensin o zaman

Saat 17:00 23:00 arası okul![]()
Sende Yarasagillerdensin o zaman![]()
Gece okulu güzel oluyor ya sabahın körün de kalkma derdi felan olmuyor![]()
Benim ev arkadaşımda gececiydi ama manyak bizden önce kalkardı ne uyuz oluyordum ya..![]()
Demekki uykuyu sevmiyor arkadaşın ben valla gece 3-4 arası yatıyorum öğlen 1 gibi de kalkıyorum![]()
Sevmiyormuokuldan gelir picamalarını bile giymeden yatardı rahatsız herif
Bizde hiç yatmıyorduk. sabaha kadar age of yada counter strike oynuyorduk okula gidincede arkalardan uyumalık bir yer kapma derdine düşüyorduk![]()
0,05 kuruşun hesabını yapan çok değerli şirketim sizi sevgi ve saygıyla anıyorum !!!! :cursing:
0,05 kuruşun hesabını yapan çok değerli şirketim sizi sevgi ve saygıyla anıyorum !!!! :cursing:
@by efsane ile biz Pastırmalı Kuru Fasulye YidikDemi
![]()
--- Mesaj Güncellendi ---
Naptında Hesabını Yapıyolar![]()
Naaapaak KankaYav Cedriic resmen adamı yoldan çıkarıyorsun.. bir saat önce yemek yedim. senin yüzünden resmen acıktım şimdi..koyma şu resmi artık lütfen
![]()
Naaapaak Kanka
Açık Öğretim Sınav Sonuçları Açıkladı. Bakalım Ne Yapmışııız...
[MENTION=48898]beyazayeb[/MENTION]
@beyazayeb
Ben Fiyat veriyorum 2,95 + kdv diye Onlar olmaz diyor 3,00+ kdv diye 0,05 kr yüzünden alamıyorum müşteriyi , nasıl sinirlenmiyim ? Şeytan diyoki yönlendir aras'a ama dayan pınar dayan !!!
Ban manyağı ol ..![]()
@beyazayeb
Ben Fiyat veriyorum 2,95 + kdv diye Onlar olmaz diyor 3,00+ kdv diye 0,05 kr yüzünden alamıyorum müşteriyi , nasıl sinirlenmiyim ? Şeytan diyoki yönlendir aras'a ama dayan pınar dayan !!!
Relaaax...
Amin Cümlemize![]()
Tabii sölemesi kolay
0,05 kuruşu cebinden öde bence ama sen sinirlenmeYada bırak batsınlar
![]()
yahu mevzu cebimden ödemek değil ki , uğraşıyoruz işte çabalıyoruz da görmüyomusunuz ne olacak ki 0,05 kuruştan verin bunun için beni müşteriye mahçup etme hakları varmı ? !
Offf yaa ne biçim gün !
Maça bilet buluyorum abimden izin alamıyorum
Çok sevdiğim eski bi müşterimi bağlıyorum fiyat alamıyorum
Zaten 1 Mayıstada çalışıyorum ! . :crying::crying::crying::crying::crying::crying:
Bugünlük mesaim bitmiştir!!!
Yarın da pikniğe gideceğizdir!!!
Sevindir Allah sevindir!![]()
Nispete gel !
Sen ona da gelemezsin şimdi, ben senin yerine de giderim topraklım.
Robin çayır çimen görsün biraz diye ya hu! E ben de yanında olmak zorunda olduğumdan falan filan...![]()
Hay o robini ! Kaçar işallahhh![]()
![]()
1 mbitte olsa inat değil mi download devam !