MBrv
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 23
Shoplasanaa![]()
At orjinal resmi sileyim yazıyı, resmi küçültmeden

Shoplasanaa![]()
yahu mevzu cebimden ödemek değil ki , uğraşıyoruz işte çabalıyoruz da görmüyomusunuz ne olacak ki 0,05 kuruştan verin bunun için beni müşteriye mahçup etme hakları varmı ? !
Offf yaa ne biçim gün !
Maça bilet buluyorum abimden izin alamıyorum
Çok sevdiğim eski bi müşterimi bağlıyorum fiyat alamıyorum
Zaten 1 Mayıstada çalışıyorum ! . :crying::crying::crying::crying::crying::crying:
![]()
1 mbitte olsa inat değil mi download devam !
Ben bir yıl 1 mbit kullandım. O zamanlar her ay 120 Gb indiriyodum. Ama ben hep netteyim.![]()
Neler olmuş böyle forumda 3-4 saatliğine ayrıldım
Sana komisyon yok müdürümyokbe kardeşim ikiside cimri baksana @beneficence komisyon eklio yapma bunu bana müdürrrrr![]()
Tabi siz bilmiyorsunuz admin'liğin veliahtı benim zorla açıklattırdınız
@Troy ' Abimizi EtiketliyoruzGörsün Bi
![]()
Benim paketimde akk yoktu.![]()
Ben hep nette olmadığım için o kadar olmuyor tabi ki @by efsane . Ama bu ay özellikle akşam laptopu açık bırakıyorum sabaha kadar ne indirirse. Ayda 60 TL fatura ödüyoruz, sözde sınırsız paket kullanıyoruz ama gel gör ki kullandığımız hıza bak![]()
Tabi siz bilmiyorsunuz admin'liğin veliahtı benim zorla açıklattırdınız![]()
![]()
Neyse bu yazıyı görmesin forumdan olmayalım durduk yereYürü Git![]()
Neyse bu yazıyı görmesin forumdan olmayalım durduk yere![]()
Bu kadar sitem için söz senden komisyon almayacağımRamazan ayında bu kadar yemek muhabbeti döndü mü acaba? Dakika başına düşen yemek muhabbeti, Çanakkale'de metrekareye düşen mermiden fazla ya hu!
Dip Not: Bu arada Ramazan Ayı da gelse artık...
Bu kadar sitem için söz senden komisyon almayacağım![]()
![]()
Ağlıyorum..
Neden?
İşlerden Bunaldım Dostum. Tatilimiz Yok. Hergün Çalışıyoruz. Evde Bile İş Yapıyorum Artık. Aldığım Ücret 700 TL. Burada Hiç İş Yapmayanlar Bile 700 TL Alıyor. Bu Mu Adalet? Mesaiye Kalıyorum Mesai Ücreti Yok. Müşteri Tasarım Beğenmiyor Onunla Uğraş.. Ne Bu ? Ben Parasında Değilim Bu İşin. Ama Emeğimin Karşılığını Alamıyorum. Maaşlar Tam Zamanında Yatmıyor. Tatil Yapmak İstiyorum İzin Yok. İşi Bırakıp Gitmek İstiyorum Başka İş Yok. Ne Yapcam Onu Anlamadım. Stresten Ağlıyorum. Elim Ayağım Titriyor Dostum. Başka Hiç Birşeyden Değil...