- Reaksiyon puanı
- 630
zaman değil mi en büyük acıyı veren zaten. .
Başka çaren yok !
zaman değil mi en büyük acıyı veren zaten. .
Başka çaren yok !
Aslında öyle sanırım ama ben çaresiz olmayı seviyorum sanki, saçlarım bembeyaz oldu bu çaresizlikden. .
Aslında öyle sanırım ama ben çaresiz olmayı seviyorum sanki, saçlarım bembeyaz oldu bu çaresizlikden. .
Ne Seveni SevebiLdik, Nede Sevdiğimize Kendimizi SevdirebiLdik... Ya Sevmesini biLemedik, Ya da Haddinden FazLa Sevdik..Sanırım tam bizlere göre bir söz olmuş
![]()
"Zamansız doldu bak saçıma aklar,her teli maziden bir anı saklar,sende de kim bilir acılar var,sen benden dertlisin ben senden dertli" demiş Ferdi baba!Aslında öyle sanırım ama ben çaresiz olmayı seviyorum sanki, saçlarım bembeyaz oldu bu çaresizlikden. .
Ne Seveni SevebiLdik, Nede Sevdiğimize Kendimizi SevdirebiLdik... Ya Sevmesini biLemedik, Ya da Haddinden FazLa Sevdik..Sanırım tam bizlere göre bir söz olmuş
![]()
"Zamansız doldu bak saçıma aklar,her teli maziden bir anı saklar,sende de kim bilir acılar var,sen benden dertlisin ben senden dertli" demiş Ferdi baba!
"Zamansız doldu bak saçıma aklar,her teli maziden bir anı saklar,sende de kim bilir acılar var,sen benden dertlisin ben senden dertli" demiş Ferdi baba!
O zaman geceye günaydın diyorum ben.Sabahı zor ederim nasılsa..ferdi babadan girersek sabahı zor ederiz hüzün![]()
Total Uninstalli vereyim istersen lisansımla birlikte. Ücretsiz olarak IObit Uninstalleri dene bi.
Bebekken Annen iLk 6 ay anne sütüyle besleseydi keşke seniO kadar reklam yapıyorlar TV'de ilk 6 ay diye
![]()
Taksim, Cuma geceleri bir başka güzel![]()