• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında öyle sanırım ama ben çaresiz olmayı seviyorum sanki, saçlarım bembeyaz oldu bu çaresizlikden. .
Ne Seveni SevebiLdik, Nede Sevdiğimize Kendimizi SevdirebiLdik... Ya Sevmesini biLemedik, Ya da Haddinden FazLa Sevdik..
Sanırım tam bizlere göre bir söz olmuş:)

Eadweard J. Muybridge'ın öldüğü günü hatırlayan google, Mustafa Kemal Atatürk'ün öldüğü günü hatırlamamıştı.

Lanet olsun senin gibi arama motoruna.

Aslında öyle sanırım ama ben çaresiz olmayı seviyorum sanki, saçlarım bembeyaz oldu bu çaresizlikden. .
"Zamansız doldu bak saçıma aklar,her teli maziden bir anı saklar,sende de kim bilir acılar var,sen benden dertlisin ben senden dertli" demiş Ferdi baba!

Ne Seveni SevebiLdik, Nede Sevdiğimize Kendimizi SevdirebiLdik... Ya Sevmesini biLemedik, Ya da Haddinden FazLa Sevdik..
Sanırım tam bizlere göre bir söz olmuş:)

Sevdirdik, sevdik de ama şartlar el vermeyince elden birşey gelmiyor, filmlerde o aşklar, romanlarda ve hikayelerde, ne mecnun bilir benim çektiğini ne de leyla kahrolur benim gibi.

--- Mesaj Güncellendi ---

"Zamansız doldu bak saçıma aklar,her teli maziden bir anı saklar,sende de kim bilir acılar var,sen benden dertlisin ben senden dertli" demiş Ferdi baba!

ferdi babadan girersek sabahı zor ederiz hüzün :)

İstanbul bugün uyku modundasın biz kurbanlar çalışıyoruz haksızlıık :(

Sen eski bir şarkısın..... Bundan sonra.. O notalara asla basmam. ;)

Pazar günü Güneşi gören Poyrazlar'a mangala koştu.Bugün hava hiç iç açıcı değil

[MENTION=111494]acer[/MENTION]

Dinleyecek adam mı kalmadı :P

Dinleyecek kadın da var mesela Seyyal Taner gibi değil mi @ReDo :)
[video=youtube;_g2KmN6TXmc]http://www.youtube.com/watch?v=_g2KmN6TXmc[/video]

Hmmm evet olabilir ya da Neşe Karaböcek : )

Favorim Funda Arar :D

[video=youtube;OXx70HuiWIk]http://www.youtube.com/watch?v=OXx70HuiWIk[/video]

Kendine İyi Bak Beni Düşünme .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...