• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam tamam...:D şimdi komik olacak ama 5800xm görüntülü konuşmayı desteklemiyor mu?

Yani 3g bağlantımı açtırdım m. hizmetlerinden.Başka bir şey gerekli mi?:)

Şu saçma programları nasıl yazıyorlar yaw :( İkinci üniversite okuyacam sırf bunun yüzünden !

[video=youtube;G2iloSGC9YQ]http://www.youtube.com/watch?v=G2iloSGC9YQ&feature=related[/video]

Ne selamı be dayı :(

[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] thread taglarınızda 2.sayfanız çalışmıyor bildirilir. :P

@topalsolucan thread taglarınızda 2.sayfanız çalışmıyor bildirilir. :P

etiketlendiğimde bildirim de gelmiyor:S benim profilim iyice bozuldu heralde :)

--- Mesaj Güncellendi ---

şirketin otomatik dış kapsının açılmasını beklerlerken sabırsız davranıp gaza basınca motordan düştüm. çevredeki millet alık alık bakarken güvenlik yardımıma koştu falan... ilk düşüşümü böylece gerçekleştirmiş oldum ama çok pis utandım:blushing::D

şirketin otomatik dış kapsının açılmasını beklerlerken sabırsız davranıp gaza basınca motordan düştüm. çevredeki millet alık alık bakarken güvenlik yardımıma koştu falan... ilk düşüşümü böylece gerçekleştirmiş oldum ama çok pis utandım:blushing::D
ahahahhaaha.bende gülmekten yere düştüm :D :mrgreen:

ahh ahh geçmesin bu günler bitmesin

Ben böyle durumlarda içimden saydırırım. :D

hosçakal kal sevdiğim hoşça kal birtanem seni çok seviyorum hosçakal hosçakall

Utanmadan birde hesap mı soracaksın ? . Yavuz hırsız seni !

Aramak isterdim seni aramak bütün sevgimi ve bütün duygularimı doyasıya anlatmak ama buna ne cesaretim var ne de yüzüm ama şunu unutma ben seni çok sevdim imkansızdın biliyorum ama imkansızlığını sevdim belki de. . ben seni çok sevdim çook, sen benim çıkmazım, sen benim en derinimdin..

Aramak isterdim seni aramak bütün sevgimi ve bütün duygularimı doyasıya anlatmak ama buna ne cesaretim var ne de yüzüm ama şunu unutma ben seni çok sevdim imkansızdın biliyorum ama imkansızlığını sevdim belki de. . ben seni çok sevdim çook, sen benim çıkmazım, sen benim en derinimdin..

Rom ne oldu yahu aşkın girdabınamı kapıldın ?

Rom ne oldu yahu aşkın girdabınamı kapıldın ?

o girdaba giren bi daha çıkamıyor kardeşim, maalesef biz de girdik bir kere, kaderin bize yazdığı ve anlatmaya çalıştığı şeyleri yaşıyoruz, ahh kader ahh biraz daha düz yazılamazmıydın..

o girdaba giren bi daha çıkamıyor kardeşim, maalesef biz de girdik bir kere, kaderin bize yazdığı ve anlatmaya çalıştığı şeyleri yaşıyoruz, ahh kader ahh biraz daha düz yazılamazmıydın..

Herşeyi zamana bırakmak en iyisi bence yoksa kolay kolay unutulmuyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...