topalsolucan
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 555
Arkadaşlar,telefonda görüntülü konuşma yapmak için aynı operatörden mi aranmak gerek?
hayır.
--- Mesaj Güncellendi ---
hayırrrrr

Arkadaşlar,telefonda görüntülü konuşma yapmak için aynı operatörden mi aranmak gerek?
arkadaş aynı operatörden mi aranmak gerek diye sormuşhayır her iki cihazında 3g desteklemesi gerekiyor
tamam.sakin :lol:hayır.
hayırrrrr![]()
arkadaş aynı operatörden mi aranmak gerek diye sormuş
tamam.sakin :lol:![]()
Tamam tamam...şimdi komik olacak ama 5800xm görüntülü konuşmayı desteklemiyor mu?
Arayüzünü ben de sevmedim, revodan memnundum ama 64bitleri görmüyor, var mı ücretsiz tavsiyen?
ıyy hayır tabikide Merlin![]()
Kız arkadaşım, feriha başladığında mesaj bile atmaz.O derece sarmış durumda![]()
![]()
@topalsolucan thread taglarınızda 2.sayfanız çalışmıyor bildirilir.![]()
ahahahhaaha.bende gülmekten yere düştümetiketlendiğimde bildirim de gelmiyor:S benim profilim iyice bozuldu heralde
şirketin otomatik dış kapsının açılmasını beklerlerken sabırsız davranıp gaza basınca motordan düştüm. çevredeki millet alık alık bakarken güvenlik yardımıma koştu falan... ilk düşüşümü böylece gerçekleştirmiş oldum ama çok pis utandım:blushing:![]()
Ben böyle durumlarda içimden saydırırım.etiketlendiğimde bildirim de gelmiyor:S benim profilim iyice bozuldu heralde
şirketin otomatik dış kapsının açılmasını beklerlerken sabırsız davranıp gaza basınca motordan düştüm. çevredeki millet alık alık bakarken güvenlik yardımıma koştu falan... ilk düşüşümü böylece gerçekleştirmiş oldum ama çok pis utandım:blushing:![]()
Aramak isterdim seni aramak bütün sevgimi ve bütün duygularimı doyasıya anlatmak ama buna ne cesaretim var ne de yüzüm ama şunu unutma ben seni çok sevdim imkansızdın biliyorum ama imkansızlığını sevdim belki de. . ben seni çok sevdim çook, sen benim çıkmazım, sen benim en derinimdin..
Rom ne oldu yahu aşkın girdabınamı kapıldın ?
o girdaba giren bi daha çıkamıyor kardeşim, maalesef biz de girdik bir kere, kaderin bize yazdığı ve anlatmaya çalıştığı şeyleri yaşıyoruz, ahh kader ahh biraz daha düz yazılamazmıydın..
Herşeyi zamana bırakmak en iyisi bence yoksa kolay kolay unutulmuyor...