Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
İstatistikmi nerede ne zaman hangi ders :D benim ana bölümüm o be sen beni düşün :D

Vallahi Allah kolaylık versin. Siz de öyle sürekli yazıyor musunuz? Bizim asistan manyak, elindeki notları bizim defterlere kopyalattı neredeyse. Sene başında yazmayınca da olmuyor. Sonra kendimi suçlu gibi hissediyorum. Şöyle 2 hafta geçsin de not tutmayı gene bırakırım.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Gene bu baş ağrısı kafam kazan gibi oldu

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Saol bu ara sık sık oluyor bir doktora görünmekte fayda var sanırım.

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bence görünsen iyi olur hastalıgı ihmal etmiyecen hemen görünüp önlem almak lazım...

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Vallahi Allah kolaylık versin. Siz de öyle sürekli yazıyor musunuz? Bizim asistan manyak, elindeki notları bizim defterlere kopyalattı neredeyse. Sene başında yazmayınca da olmuyor. Sonra kendimi suçlu gibi hissediyorum. Şöyle 2 hafta geçsin de not tutmayı gene bırakırım.
Lineerci defteri ile gelip yazdırıyordu geçen sene :D İstatistikte yazmayı bırak yazıyorsun eve gidip bakayım ne yapmışız diyorsun yok onuda anlamıyorsun yemin ediyorum geçen dönem mat soru cevabını yazmışım eve geldim 2 saat düşündüm nasıl olmuş bu cevap diye bulamamıştım neticede 1 dönemde 2 dersten kaldım bu dönem daha iyi olacağım inşallah :D

---------- Post added at 18:05 ---------- Previous post was at 17:59 ----------

40 gb film klasörünü recuva ile geri getirmeye çalışıyorum :(

kömür

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş.. Ne kadar doğru demiş diyen...:(

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ders calısmam lazım.. Ders calısmam lazım..Ders calısmam lazım..Ders calısmam lazım..Ders calısmam lazım..Ders calısmam lazım..Ders calısmam lazım..Ders calısmam lazım..Ders calısmam lazım..Ders calısmam lazım..Ders calısmam lazım..Ders calısmam lazım..Ders calısmam lazım.

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
apOHB.gif

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Destek çıkarız :D Balık tutarız geyik vururuz :D

Yav işte geyikten başka bir şey yok ki :D Var da diğer her şey ücretli. Mesela ayı avlamak için ücretli lisans alacaksın. Sonra ayıyı çekmek için etrafa koku süreceksin, ona uygun ses çıkartan alet alacaksın- O aletin adı ne bilmiyorum. Ben aslan avlarken ağzımla ses çıkartıyordum-. Bunların hepsi ücretli. Var mı aramızda bu oyuna o kadar para sökecek biri?

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Ark. actıgım konuya yardım edecek var mı yardımcı olursanız sevinirim...

S i m y a c ı

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Yav işte geyikten başka bir şey yok ki :D Var da diğer her şey ücretli. Mesela ayı avlamak için ücretli lisans alacaksın. Sonra ayıyı çekmek için etrafa koku süreceksin, ona uygun ses çıkartan alet alacaksın- O aletin adı ne bilmiyorum. Ben aslan avlarken ağzımla ses çıkartıyordum-. Bunların hepsi ücretli. Var mı aramızda bu oyuna o kadar para sökecek biri?

İlginç birşeye benziyor ama ben ona para vermem :) Diablo 3 ü almayı düşünüyorum çıktığında. Ondan resmi olarak item satışı da olacak.

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57

Sadece o oyuna yoğunlaşmayız bizde :D

Ark. actıgım konuya yardım edecek var mı yardımcı olursanız sevinirim...

Hangi konu ?

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
İlginç birşeye benziyor ama ben ona para vermem :) Diablo 3 ü almayı düşünüyorum çıktığında. Ondan resmi olarak item satışı da olacak.

Ben de vermiyorum. Oyunu alırken bir kere versek de hepsi açık gelse tamam ama bu ne böyle sürekli para dökeceksin. Zaten lisanslarda süreli. Dönüp dolaşıp geyiğe dönecek oyun.

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
[MENTION=17734]MirAge42[/MENTION] diğer av oyunları da güzel değil ki. Bunun gibi av takibi zevkini veremiyor. FPS bir savaş oyununda zannediyorum kendimi. Bir yerden hayvan gelse de tarasam :D

S i m y a c ı geyikle idare edeceğiz yani.

@S i m y a c ı olmuyor yav. @simyacı ahanda üyeciğe gitti.

Oldu sanırım.

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
:D Bulalım bir yolunu o zaman :D [MENTION=90581]S_T_A_L_K_E_R[/MENTION]

S i m y a c ı

Asistan
Reaksiyon puanı
2
@MirAge42 diğer av oyunları da güzel değil ki. Bunun gibi av takibi zevkini veremiyor. FPS bir savaş oyununda zannediyorum kendimi. Bir yerden hayvan gelse de tarasam :D

S i m y a c ı geyikle idare edeceğiz yani.

@S i m y a c ı olmuyor yav. @simyacı ahanda üyeciğe gitti.

Oldu sanırım.

Ben de diyorum, bi suç mu işledik ne üyeciği falan :D

[MENTION=17734]MirAge42[/MENTION] fotoları upload ediyorum, bitsin de konuya eklicem. Uzun sürecek biraz ya, 40 mb net de yavaş :S

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
[MENTION=17734]MirAge42[/MENTION] kalk ava gidiyoz ancak o zaman güzel ve tutacak bir av konusu açabiliriz. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...