Meggie
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Benim dışımda herkes beni seviyor ne tuhaf
İstatistikmi nerede ne zaman hangi dersbenim ana bölümüm o be sen beni düşün
![]()
Lineerci defteri ile gelip yazdırıyordu geçen seneVallahi Allah kolaylık versin. Siz de öyle sürekli yazıyor musunuz? Bizim asistan manyak, elindeki notları bizim defterlere kopyalattı neredeyse. Sene başında yazmayınca da olmuyor. Sonra kendimi suçlu gibi hissediyorum. Şöyle 2 hafta geçsin de not tutmayı gene bırakırım.
Gene bu baş ağrısı kafam kazan gibi oldu
Geçmiş olsun..:flowers: Sürekli ağrıyorsa bi doktora git bence de.. Sağlık bu ihmale gelmez, baş ağrısıysa hiç çekilmez..
Ancak resmini asabiliyorum. Al sen de asarsın![]()
Av hatıralarım diye konu açsana![]()
Aklıma geldi. The Hunter oynayanlar resim koyar diye ama bu oyunu oynayan pek yok. Konu boş kalır sonraHem şu avladığım 3 aslanın hikayesini de orada tam anlatırdım
![]()
Aklıma geldi. The Hunter oynayanlar resim koyar diye ama bu oyunu oynayan pek yok. Konu boş kalır sonraHem şu avladığım 3 aslanın hikayesini de orada tam anlatırdım
![]()
Destek çıkarızBalık tutarız geyik vururuz
![]()
Yav işte geyikten başka bir şey yok kiVar da diğer her şey ücretli. Mesela ayı avlamak için ücretli lisans alacaksın. Sonra ayıyı çekmek için etrafa koku süreceksin, ona uygun ses çıkartan alet alacaksın- O aletin adı ne bilmiyorum. Ben aslan avlarken ağzımla ses çıkartıyordum-. Bunların hepsi ücretli. Var mı aramızda bu oyuna o kadar para sökecek biri?
Yav işte geyikten başka bir şey yok kiVar da diğer her şey ücretli. Mesela ayı avlamak için ücretli lisans alacaksın. Sonra ayıyı çekmek için etrafa koku süreceksin, ona uygun ses çıkartan alet alacaksın- O aletin adı ne bilmiyorum. Ben aslan avlarken ağzımla ses çıkartıyordum-. Bunların hepsi ücretli. Var mı aramızda bu oyuna o kadar para sökecek biri?
Ark. actıgım konuya yardım edecek var mı yardımcı olursanız sevinirim...
İlginç birşeye benziyor ama ben ona para vermemDiablo 3 ü almayı düşünüyorum çıktığında. Ondan resmi olarak item satışı da olacak.
Ben de vermiyorum. Oyunu alırken bir kere versek de hepsi açık gelse tamam ama bu ne böyle sürekli para dökeceksin. Zaten lisanslarda süreli. Dönüp dolaşıp geyiğe dönecek oyun.
@MirAge42 diğer av oyunları da güzel değil ki. Bunun gibi av takibi zevkini veremiyor. FPS bir savaş oyununda zannediyorum kendimi. Bir yerden hayvan gelse de tarasam
S i m y a c ı geyikle idare edeceğiz yani.
@S i m y a c ı olmuyor yav. @simyacı ahanda üyeciğe gitti.
Oldu sanırım.