S i m y a c ı
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
Akşam yoğun oluyor. 19.oo-21.oo arası genelde çalışan kesim var forumda.
Simyacı'dan kareler konusunu hite boğmak istiyorum da :yes:
Akşam yoğun oluyor. 19.oo-21.oo arası genelde çalışan kesim var forumda.
Simyacı'dan kareler konusunu hite boğmak istiyorum da :yes:
Güncel tutarsan destek çıkarız![]()
Ya bırak klişe lafları. Sen bana teknik verPaylaşmak güzeldir![]()
Ya bırak klişe lafları. Sen bana teknik ver
5-10 arası foto var baktım da az önce. En son paylaştıklarım pek iyi değildi, burda daha kaliteli hemen hemen aynı fotolar var. Kendimi affettireyimAma dediğim gibi prensese biteceksiniz bak söylemedi deme. Duvara yaz, inanmıyosan. Annen görüp de kafana terliği yiyince beni hatırlarsın
![]()
Bir kelebek mi o prensesTecrübe kazanman lazım birde iyi mi kötü mü berbat mı düşünme çektiğin her fotoğrafın yorumlanmasını sağla ki kendini geliştiresin.
Sen daha çok kare paylaştıkça ortak bir nokta kılarız. Senin tarzını bulur onun üstünde yoğunlaşırız. iki üç resimde değilde sen çektikçe ortak hatalardan yola çıkarız
Bana da Siyah-Beyaz hoş gelir Sepya yı pek kullanmam. Bende öyle pro değilim ha semi-pro yönlendiririm seni![]()
Allah rahatlık versin. Ben 2 saat daha buradayım oyunun inmesine 30 dk. benim inceleyip oynama sürem 1 buçuk saat verdiği zevk paha biçilemez![]()
Sağolasın. Bi de geyik vur öyle yat![]()
Bende de,iLk ikisi 720p,son fiLmi 1080pTransformers 3leme 720p yapabildim sonunda oh bee.![]()
Bi acayip hissedersin muhtemelen. Bitmek bilmeyebilir
Reis bu gece ne avladın bize?![]()
2 senedir aynı sınıftayım alıştım artık. Zaten 1 saat ders yapıp bıraktı hoca ama bu istatistik kafa ütüleyecek gibi. Daha ilk dersten 4 sayfa yazı yazdık.
Avda yoktu malesef ama dün güzel bir tane geyik avladım. Zaten sadece geyik avlayabiliyorum diğerleri ücretliBoynuzları iyiydi 2. avımın.
Kellesini evinin duvarına asabiliyor musun? Bakın bunu ben avladım![]()
İstatistikmi nerede ne zaman hangi ders2 senedir aynı sınıftayım alıştım artık. Zaten 1 saat ders yapıp bıraktı hoca ama bu istatistik kafa ütüleyecek gibi. Daha ilk dersten 4 sayfa yazı yazdık.
Avda yoktu malesef ama dün güzel bir tane geyik avladım. Zaten sadece geyik avlayabiliyorum diğerleri ücretliBoynuzları iyiydi 2. avımın.