Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

S i m y a c ı

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Paylaşmak güzeldir :)
Ya bırak klişe lafları. Sen bana teknik ver :D

5-10 arası foto var baktım da az önce. En son paylaştıklarım pek iyi değildi, burda daha kaliteli hemen hemen aynı fotolar var. Kendimi affettireyim :) Ama dediğim gibi prensese biteceksiniz bak söylemedi deme. Duvara yaz, inanmıyosan. Annen görüp de kafana terliği yiyince beni hatırlarsın :D

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Ya bırak klişe lafları. Sen bana teknik ver :D

5-10 arası foto var baktım da az önce. En son paylaştıklarım pek iyi değildi, burda daha kaliteli hemen hemen aynı fotolar var. Kendimi affettireyim :) Ama dediğim gibi prensese biteceksiniz bak söylemedi deme. Duvara yaz, inanmıyosan. Annen görüp de kafana terliği yiyince beni hatırlarsın :D

Bir kelebek mi o prenses :D Tecrübe kazanman lazım birde iyi mi kötü mü berbat mı düşünme çektiğin her fotoğrafın yorumlanmasını sağla ki kendini geliştiresin.

S i m y a c ı

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bir kelebek mi o prenses :D Tecrübe kazanman lazım birde iyi mi kötü mü berbat mı düşünme çektiğin her fotoğrafın yorumlanmasını sağla ki kendini geliştiresin.

Prenses neyden oluyor? :) Henüz hiç kimse demedi ki şunu şöyle yapsan daha iyi olurdu diye. Deneme yanılma takılıyorum. Ama yazık oluyor şu güneş fotolarına ona yanıyorum :unsure:

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Sen daha çok kare paylaştıkça ortak bir nokta kılarız. Senin tarzını bulur onun üstünde yoğunlaşırız. iki üç resimde değilde sen çektikçe ortak hatalardan yola çıkarız

S i m y a c ı

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sen daha çok kare paylaştıkça ortak bir nokta kılarız. Senin tarzını bulur onun üstünde yoğunlaşırız. iki üç resimde değilde sen çektikçe ortak hatalardan yola çıkarız

Bak o olabilir. şaka maka şu siyah-beyaza iyi sardım ha :) Bunların çoğu siyah-beyaz. Bir de sepya mı denesem acaba :confused1:

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Bana da Siyah-Beyaz hoş gelir Sepya yı pek kullanmam. Bende öyle pro değilim ha semi-pro yönlendiririm seni :D

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Allah rahatlık versin. Ben 2 saat daha buradayım oyunun inmesine 30 dk. benim inceleyip oynama sürem 1 buçuk saat verdiği zevk paha biçilemez :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
ALLAH'ım onu bana nasip et : ) aminnnnn.

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Tamam İstanbul'a gitmek istiyorum ama bu şekilde değil...

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] yoo öle bişi demem o snn kalite tercihin bnm pc hdd kısıtlı olmasa 1080p indirirm ama taşıyıcıya pekte yer yok indirsem bile :D 720p mkv indirdim Dual EN-TR ohh film kalitesi gzl ama ...

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
500 Gb HDD doldurulacak öneri lütfen, xxx bölümü de olacak. :-)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=59715]muratteas[/MENTION] yoLLa HD bana doLduram :P

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Bi acayip hissedersin muhtemelen. Bitmek bilmeyebilir :)

Reis bu gece ne avladın bize? :D

2 senedir aynı sınıftayım alıştım artık. Zaten 1 saat ders yapıp bıraktı hoca ama bu istatistik kafa ütüleyecek gibi. Daha ilk dersten 4 sayfa yazı yazdık.

Avda yoktu malesef ama dün güzel bir tane geyik avladım. Zaten sadece geyik avlayabiliyorum diğerleri ücretli :D Boynuzları iyiydi 2. avımın.

S i m y a c ı

Asistan
Reaksiyon puanı
2
2 senedir aynı sınıftayım alıştım artık. Zaten 1 saat ders yapıp bıraktı hoca ama bu istatistik kafa ütüleyecek gibi. Daha ilk dersten 4 sayfa yazı yazdık.

Avda yoktu malesef ama dün güzel bir tane geyik avladım. Zaten sadece geyik avlayabiliyorum diğerleri ücretli :D Boynuzları iyiydi 2. avımın.

Kellesini evinin duvarına asabiliyor musun? Bakın bunu ben avladım :D

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Kellesini evinin duvarına asabiliyor musun? Bakın bunu ben avladım :D

Ancak resmini asabiliyorum. Al sen de asarsın :D

8558.jpg

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242

İstatistikmi nerede ne zaman hangi ders :D benim ana bölümüm o be sen beni düşün :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...