Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Benim mesele kapanır bugün konuştu arkadaşı, Kimseyle düşünmüyormuş.. Biz elimizden geleni yaptık.. Her işte bir hayır vardır.. :yes: Yeni sayfa açmanın zamanı şimdi.. :)

Nuri.alco.

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ahahah.O kadar uzun sürdürürsen benim de gönlüm olsa vazgeçerdim. (:

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Ahahah.O kadar uzun sürdürürsen benim de gönlüm olsa vazgeçerdim. (:

Ne alakası var ki ? Öyle olsa mesela onunla olmasını istemiyorum, ve yahut hayır gibi bi cevap verirdi.Ki eğer o kadar sürede vazgeçecekse hiç olmaması daha iyi de olmuş diyebilirim, neyse uzamasın.

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Benim mesele kapanır bugün konuştu arkadaşı, Kimseyle düşünmüyormuş.. Biz elimizden geleni yaptık.. Her işte bir hayır vardır.. :yes: Yeni sayfa açmanın zamanı şimdi.. :)

kardeş git tokatı bas sana harcadığım zaman yazıklar olsun de :D

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Yok ya ben de zorlama yoktur. :D Kendi bilir ben elimden geleni yaptım nasılsa içim rahat. :)

işte zorlamıcan sadece aklına gircen oradan o kafasında seni kalbine koyar. tokat şaka kısmı tabide aklına gir gerisi kendiliğinden gelir. savaşmadan olmaz. ama abartmadan. arkadaşı konuşmuş birde sen çık karşısına seviyorum uleyn de çak tokadı. bak işe yarar :D:D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
işte zorlamıcan sadece aklına gircen oradan o kafasında seni kalbine koyar. tokat şaka kısmı tabide aklına gir gerisi kendiliğinden gelir. savaşmadan olmaz. ama abartmadan. arkadaşı konuşmuş birde sen çık karşısına seviyorum uleyn de çak tokadı. bak işe yarar :D:D

Durun bakalım.Bugün evde bi düşünsün taşınsın kendisi, yarın ki hareketlerine göre bakarız bir şeyler. :D

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Durun bakalım.Bugün evde bi düşünsün taşınsın kendisi, yarın ki hareketlerine göre bakarız bir şeyler. :D

acep denesek mi bende sonucu merak ettim şindi buluyim birini basıyım tokadı :D kadir inanır bişi biliyoduki yapıyodu hehe

kardeş çok şey bilmem ama şunu bilirim onun karşısına karalı şekilde çık bırakma konuşsun öyle ingiliz kraliçesi gibide ezilme karşısında söyle ve ayrıl yanından.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
acep denesek mi bende sonucu merak ettim şindi buluyim birini basıyım tokadı :D kadir inanır bişi biliyoduki yapıyodu hehe

kardeş çok şey bilmem ama şunu bilirim onun karşısına karalı şekilde çık bırakma konuşsun öyle ingiliz kraliçesi gibide ezilme karşısında söyle ve ayrıl yanından.

Bunlar bugün kütüphanedeydiler, arkadaşıyla telefondan konuşuyoduk kütüphane'ye çağırdı gitti.Sonra hocaları ara verdi o ara da söylemiş geldiler geri arkadaşları falan bi değişik bakıyolardı söylediğini anladım. :D Sonra mesaj attı arkadaşı böyle böyle diye, tamam o zaman biz çıkıyoruz dedim atarlı şekilde çıktım kütüphaneden.Sonra kütüphanenin girişinde tuvalet var oraya girerken içeri bakıyodum o da bakıyodu hiç duruşu bozmadan devam ettim, çıkarken de arkadaşı kapının önündeydi baktı durdu öyle.Sonra devam ettim çıktım geldim. :D

Bu arada ezdirmem tabi ki kendimi.Ama yani hareket görmeden de gidip konuşamam.

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
kardeş direk git hareket bekleme anlat durumunu konuşturma konuşmaya kalkarsa sözümü bitirmemi bekle de sonra gerekirse konuşursun filan de konuşmaya yer bırakmadan bitir. çık gel. cesur ol ucunda ölüm yok.

Nuri.alco.

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Çok güzel dedin.Aynı olay benim başıma da geldi,ben bir kere pişma oldum,bir daha affetmem.Saldır!

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Eğer öyle konuşabilseydim zaten bu zamana kadar beklemezdim.Bu benim felsefeme karşı kusura bakma lütfen yapamam yani.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
pes eden erkeği sevmez kızlar hele ki başka kızlardan haber yollayanları.. Cesur erkekleri sever kadınlar, yapıları nedeniyle sahiplenilmek korunmak gibi içgüdüsel duyguları vardır, bunları ona verebileceğine inandığı an düşünmeye başlar, düşünebilmesi için de senin cesaretine ihtiyacı var.

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
kardeşim ben burada senin bu durumunu düşünerek söyledim. belki aklına gelmiştir seninde yada yaşamış sındır. bir ömür yapmadım diye pişman olma insanı asıl öldüren budur. git aklında soru işareti bırakma bence ama son karar elbette senin.

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
kardeşim ben burada senin bu durumunu düşünerek söyledim. belki aklına gelmiştir seninde yada yaşamış sındır. bir ömür yapmadım diye pişman olma insanı asıl öldüren budur. git aklında soru işareti bırakma bence ama son karar elbette senin.

İnsan yaptıklarından çok yapmadıkları için pişman olur diyerekten, katılıyorum. :)

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
pes eden erkeği sevmez kızlar hele ki başka kızlardan haber yollayanları.. Cesur erkekleri sever kadınlar, yapıları nedeniyle sahiplenilmek korunmak gibi içgüdüsel duyguları vardır, bunları ona verebileceğine inandığı an düşünmeye başlar, düşünebilmesi için de senin cesaretine ihtiyacı var.

Orası öyle tabi ki.Ne diyeceğimi bilemedim..

Şimdi en azından kararını duydum hani öğrendi benim olduğumu ondan dolayı pişman olmam bu saatten sonra önemli olan öğrenmesiydi.

Zaten sago'nun şu sözüne bayılıyorum. Bil de gerisi mühim değil sevgim sana özel ve saftır.

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
hakkında hakkımızda hayırlısı. :D gene kol senterı araman lazım olmasın sonra :D:D

Nuri.alco.

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Benim sadece bir kez aşık olduğum dediğim kızda biliyordu beni,ama şuan ne yapıyor Allah bilir.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37

3 aylara girdik bitsin içelim. :D :D

---------- Post added at 21:58 ---------- Previous post was at 21:33 ----------

Şaka maka geçen Cumartesi 2 tane bira devirdim, yapmamam gerekirdi ama iş işten geçti artık..

---------- Post added at 22:27 ---------- Previous post was at 21:58 ----------

Fena canım sıkıldı..

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Belki unuturuz onu
Tüm Kasımdan kalma çiçekler gibi
Arasına koyarız şarkı yazdığımız
Kırık hayaller saklı defterin...

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
seni çok seviyorum derken çok benim için şu
yeryüzündeki tüm kum tanelerini al ve okyanuslardaki su damlalarını topla ve gökyüzündeki tüm yıldızlarla çarp ve sonsuzluğa ekle işte seni o kadar çok seviyorum..

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Boş yere bekledim dönersin diye
Bir kere yüzüme gülersin diye
Boş yere yanmışım seversin diye
Sevmesen de olur..

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
uğruna yılları harcayacaksın, aşkını ömrünle bir tutacaksın, ne yazıkki sonunda ağlayacaksın, gururunu yere atacak birgün...

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
"Yârime uzanmayan bütün dallarım kırılsın" demiştin
Aşk içinde doğmuşsa nereye kaçabilirdi?

Ne tuaf değil mi?
İçimi acıtanda sendin
Acımı dindirecek olanda
"Ya öldür beni"dedim
Ya da git benden
İçi bulanık bir sevdanın ucunda
Seni kaybettim
Aldırmadın aldırmalarıma
Bir gecede yakıp yârini
Şafaklara sattın ihanetini
Küllerime basanlar bile utandı yaptığından
İşte soluk bir ömrün son nefesi

Benden
İçimden
Terkediyorum..

Kahraman Tazeoğlu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...