Alnair Alsad
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 29
Yoo. Çıkmadım hocam.
Geçiyorum.
Abartısız 1 Ton.
Renksiz kalem kullandım.![]()
2. soru yerine ek soru o halde: Turşu kurmayı biliyor musunuz?
Yoo. Çıkmadım hocam.
Geçiyorum.
Abartısız 1 Ton.
Renksiz kalem kullandım.![]()
2. soru yerine ek soru o halde: Turşu kurmayı biliyor musunuz?![]()
Yok.İzmirdeydin di mi kesin tarlanız vardır sizin emre![]()
Yok.Tarla falan yok.
Bir Çiftçi'ye yardım etmiştim. Yardım sonucu Sayılsal loto ona çıkmıştı. Oda hediye olarak bir ton Hıyar verdi.
![]()
Zaten böyle şeyler hep beni bulur.Ciddi mi bu abi?![]()
Zaten böyle şeyler hep beni bulur.![]()
Yok.Tarla falan yok.
Bir Çiftçi'ye yardım etmiştim. Yardım sonucu Sayılsal loto ona çıkmıştı. Oda hediye olarak bir ton Hıyar verdi.
![]()
Dark Funeral'dan soğuttular.Billiyorum, bi arada satanistlerin arasında tek kalmıştın. Bahtsız bedevi finix![]()
![]()
Bilmiyorum.Allahım yaa vere vere hıyarmı verdipara verseydi ya
Ne cins şeyler gelir senin başına hep
![]()
Sende sat o zaman çürütme hıyarları emre![]()
Sende sat o zaman çürütme hıyarları emre![]()
Kuvvet derken? Hangi kuvvet?Satmasın yesin, Kuvvet verir :devil:![]()
Kuvvet derken? Hangi kuvvet?![]()
Salatalığın Faydaları: İdrar söktürücü ve kanı temizleyicidir. Bağırsakları yumuşatır ve kabızlığı giderir. Basura iyi gelir. Harareti keser. Sinirleri yatıştırır. Yorgunluğu giderir. Romatizma ağrılarını hafifletir. Uykusuzluğa iyi gelir. Kolesterolü düşüren salatalık kalp ve damar hastalıklarına vücudu korur. Vücudun enfeksiyonlara karşı direncini arttırır. Böbrek hastalıkları ile bağırsak iltihabı ve gut hastalığında faydalıdır. Ter bezlerinin sağlıklı çalışmasına yardımcı olur.
Salatalık Nasıl Kullanılır? Salatalık taze olarak, haşlanarak ya da turşusu yenir. Kabuğuyla yenildiğinde Besin değerleri korunmuş olur. Ayrıca salatalık, cilt bakımı ve temizliği için sıklıkla kullanılır. Salatalık dilimlenerek cilde konursa, cildi yumuşatır ve nemlendirir. Ciltteki kaşıntıları, kırışıklık, sivilce ve lekeleri giderir. Çiller için, salatalık soğuk süte doğranıp bu karışım yüze sürülmeye devam edilirse faydası görülür.![]()
Allah'ım, e-okul'u sana havale ediyorum, ya Rabbim! :hammer:
öğretmeniz galiba kardeşimde deli oluyor![]()
Evet... Erken emekli olacağım bu e-okul yüzünden.![]()
Yaşasın! Evin ücra bir koşesinde Pizza kuponu buldum. En etli ve en az sebzeli olanında istiyorum. Hıyar yiye yiye hıyar oldum.
Adam akıllı bir şeye hasret kalmışım.Hadi yine iyisin.![]()
Adam akıllı bir şeye hasret kalmışım.![]()
Gerçekten yazık halime. Bir arkadaş uçak bileti almıştı Atina'ya iki kişilik. Gelir misin sorusunu şimdi cevaplıyorum.Vay be finix, asıl Survivor sensin!![]()
@finix: Nasıl bir ortamda yaşıyorsun anlamadım ki? Kuleye hapsedildin de kapısında ejderha mı var?
@technomind: Kırmızı kabloyu kes, kırmızı kabloyu kes! Yoksa mavi miydi?![]()
Aynı anda hepsini kesme şansın var mı?Bende onu karıştırdım hangisiydi.... mavimiii kırmızımı ... yoksa yeşilmi![]()