adrasa
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 37
Benim mesele kapanır bugün konuştu arkadaşı, Kimseyle düşünmüyormuş.. Biz elimizden geleni yaptık.. Her işte bir hayır vardır.. :yes: Yeni sayfa açmanın zamanı şimdi.. 
Ahahah.O kadar uzun sürdürürsen benim de gönlüm olsa vazgeçerdim.![]()
Benim mesele kapanır bugün konuştu arkadaşı, Kimseyle düşünmüyormuş.. Biz elimizden geleni yaptık.. Her işte bir hayır vardır.. :yes: Yeni sayfa açmanın zamanı şimdi..![]()
kardeş git tokatı bas sana harcadığım zaman yazıklar olsun de![]()
Yok ya ben de zorlama yoktur.Kendi bilir ben elimden geleni yaptım nasılsa içim rahat.
![]()
işte zorlamıcan sadece aklına gircen oradan o kafasında seni kalbine koyar. tokat şaka kısmı tabide aklına gir gerisi kendiliğinden gelir. savaşmadan olmaz. ama abartmadan. arkadaşı konuşmuş birde sen çık karşısına seviyorum uleyn de çak tokadı. bak işe yarar![]()
Durun bakalım.Bugün evde bi düşünsün taşınsın kendisi, yarın ki hareketlerine göre bakarız bir şeyler.![]()
acep denesek mi bende sonucu merak ettim şindi buluyim birini basıyım tokadıkadir inanır bişi biliyoduki yapıyodu hehe
kardeş çok şey bilmem ama şunu bilirim onun karşısına karalı şekilde çık bırakma konuşsun öyle ingiliz kraliçesi gibide ezilme karşısında söyle ve ayrıl yanından.
kardeşim ben burada senin bu durumunu düşünerek söyledim. belki aklına gelmiştir seninde yada yaşamış sındır. bir ömür yapmadım diye pişman olma insanı asıl öldüren budur. git aklında soru işareti bırakma bence ama son karar elbette senin.
pes eden erkeği sevmez kızlar hele ki başka kızlardan haber yollayanları.. Cesur erkekleri sever kadınlar, yapıları nedeniyle sahiplenilmek korunmak gibi içgüdüsel duyguları vardır, bunları ona verebileceğine inandığı an düşünmeye başlar, düşünebilmesi için de senin cesaretine ihtiyacı var.
kardeşim ben burada senin bu durumunu düşünerek söyledim. belki aklına gelmiştir seninde yada yaşamış sındır. bir ömür yapmadım diye pişman olma insanı asıl öldüren budur. git aklında soru işareti bırakma bence ama son karar elbette senin.
hakkında hakkımızda hayırlısı.gene kol senterı araman lazım olmasın sonra
![]()
Ardam geL içek![]()