Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Yok. :D Tarla falan yok. :D Bir Çiftçi'ye yardım etmiştim. Yardım sonucu Sayılsal loto ona çıkmıştı. Oda hediye olarak bir ton Hıyar verdi. :D

Allahım yaa vere vere hıyarmı verdi :D para verseydi ya :D Ne cins şeyler gelir senin başına hep :D

Sende sat o zaman çürütme hıyarları emre :D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Billiyorum, bi arada satanistlerin arasında tek kalmıştın. Bahtsız bedevi finix :P :D
Dark Funeral'dan soğuttular. :D Ayda en az bir defa olur böyle garip şeyler. :D

Allahım yaa vere vere hıyarmı verdi :D para verseydi ya :D Ne cins şeyler gelir senin başına hep :D

Sende sat o zaman çürütme hıyarları emre :D
Bilmiyorum. :D Zaten hıyarları satmamı istedi. Tanesi 50 kuruştan en az 2bin lira çıkarırmışım. Cuma gününü bekliyorum. :P

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Kuvvet derken? Hangi kuvvet? :D

Salatalığın Faydaları: İdrar söktürücü ve kanı temizleyicidir. Bağırsakları yumuşatır ve kabızlığı giderir. Basura iyi gelir. Harareti keser. Sinirleri yatıştırır. Yorgunluğu giderir. Romatizma ağrılarını hafifletir. Uykusuzluğa iyi gelir. Kolesterolü düşüren salatalık kalp ve damar hastalıklarına vücudu korur. Vücudun enfeksiyonlara karşı direncini arttırır. Böbrek hastalıkları ile bağırsak iltihabı ve gut hastalığında faydalıdır. Ter bezlerinin sağlıklı çalışmasına yardımcı olur.

Salatalık Nasıl Kullanılır? Salatalık taze olarak, haşlanarak ya da turşusu yenir. Kabuğuyla yenildiğinde Besin değerleri korunmuş olur. Ayrıca salatalık, cilt bakımı ve temizliği için sıklıkla kullanılır. Salatalık dilimlenerek cilde konursa, cildi yumuşatır ve nemlendirir. Ciltteki kaşıntıları, kırışıklık, sivilce ve lekeleri giderir. Çiller için, salatalık soğuk süte doğranıp bu karışım yüze sürülmeye devam edilirse faydası görülür. :P:P

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Salatalığın Faydaları: İdrar söktürücü ve kanı temizleyicidir. Bağırsakları yumuşatır ve kabızlığı giderir. Basura iyi gelir. Harareti keser. Sinirleri yatıştırır. Yorgunluğu giderir. Romatizma ağrılarını hafifletir. Uykusuzluğa iyi gelir. Kolesterolü düşüren salatalık kalp ve damar hastalıklarına vücudu korur. Vücudun enfeksiyonlara karşı direncini arttırır. Böbrek hastalıkları ile bağırsak iltihabı ve gut hastalığında faydalıdır. Ter bezlerinin sağlıklı çalışmasına yardımcı olur.

Salatalık Nasıl Kullanılır? Salatalık taze olarak, haşlanarak ya da turşusu yenir. Kabuğuyla yenildiğinde Besin değerleri korunmuş olur. Ayrıca salatalık, cilt bakımı ve temizliği için sıklıkla kullanılır. Salatalık dilimlenerek cilde konursa, cildi yumuşatır ve nemlendirir. Ciltteki kaşıntıları, kırışıklık, sivilce ve lekeleri giderir. Çiller için, salatalık soğuk süte doğranıp bu karışım yüze sürülmeye devam edilirse faydası görülür. :P:P

Bende diyorum neden grip birden uçtu. :D

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Evet... Erken emekli olacağım bu e-okul yüzünden. :D

ne öğretmenisiniz efendim :)

---------- Post added at 16:00 ---------- Previous post was at 15:43 ----------

eğer bana güvenin bu kadarsa çok yazık etmişim seni düşündüğüm saatlerime çok..

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Yaşasın! Evin ücra bir koşesinde Pizza kuponu buldum. En etli ve en az sebzeli olanında istiyorum. Hıyar yiye yiye hıyar oldum.

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
‎'' Azı karar olmadı hiç sevmelerim, hep çoğu zarar dedikleri kadar sevdim! ''

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
@finix: Nasıl bir ortamda yaşıyorsun anlamadım ki? Kuleye hapsedildin de kapısında ejderha mı var? :D

@technomind: Kırmızı kabloyu kes, kırmızı kabloyu kes! Yoksa mavi miydi? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...