Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Rabbim yolunu Açık Etsin Gözümün Nuru
En Derin En Temiz Yürekli Aşka Yakışansın
Farkında Değilsen Eğer Haberin Olsun
Yüzüne Söylenesi Sevdaların İnsanısın ....

Reaksiyon puanı
68
değiştirin şu temayı yav:) bari bu karları kaldırın. Gözüm ağrımaya başladı:P pc başında kalkınca dışarda kar yağıyor sanıyorum:D

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
En altta diğer eski temayı seçerek onu kullanabilirsin.

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
Xbox 360'ıma Lite on yaptırdım :D Kinect'te salı günü geliyor :D ohh missss: D

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Seni seviyorum inan ki çok seviyordum ama herşey bunu gerektirdi özür dilerim sevgilim özür dilerim pınar

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Dostum buraya değil de elini tutup gözlerine bakarak büyük bir içtenlikle söylersen daha etkili olacağı kanısındayım :)

o da burada o silence o pınar o bendim ben oydum ama herşey bunu gerektirdi be kardeşim böyle olması gerekiyordu ama çok seviyorum hala onu olamıyorum onsuz ama olmam gerekiyor çünkü herşey bunu gerektiriyor be kardeşimm

Reaksiyon puanı
189
o da burada o silence o pınar o bendim ben oydum ama herşey bunu gerektirdi be kardeşim böyle olması gerekiyordu ama çok seviyorum hala onu olamıyorum onsuz ama olmam gerekiyor çünkü herşey bunu gerektiriyor be kardeşimm

Atışmalarınızdan onun silence olduğunu biliyordum zaten :) Umarım saçma sapan bir şey için böyle olmamıştır. Küçük şeyler yüzünden birbirinizi kırmamışsınızdır inşallah. Eğer düzelebilecek bir şeyse bir an önce uzlaşıp düzeltmeye bakın. Hiç bir şey için birbirinizden vazgeçmeye değmez...

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Atışmalarınızdan onun silence olduğunu biliyordum zaten :) Umarım saçma sapan bir şey için böyle olmamıştır. Küçük şeyler yüzünden birbirinizi kırmamışsınızdır inşallah. Eğer düzelebilecek bir şeyse bir an önce uzlaşıp düzeltmeye bakın. Hiç bir şey için birbirinizden vazgeçmeye değmez...

saçma sapan birşey yüzünden değil olması gerekenler yüzünden bu durumdayız biz kardeş kimsede yaşamadığım aşkı onda yaşadım ama.. Işte aması var burada anlatamam ::(

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
biri bana bi ilaç söylesin Ağrım kesilmedi hala

Yapmadığım şeyi yapıcam bu gecenin sonunda Yoksa

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
bi-profenid'i önerebilirim. en ağrılı diş ağrılarını bile kesip bebekler gibi uyumama sebep olan güçlü bir ilaç :)

cgrszone Valla Gidip Alıcam Gerçi Ayağıma Basamıyorum ama Biradere Telefon Açarım Kalksın Alsın Hıyar ! sabahtan beri 11 farklı ilaç aldım Zehirlenecem ya Algım Kapandı Kulaklarımda Çınlıyor Zaten!

Reaksiyon puanı
189
cgrszone Valla Gidip Alıcam Gerçi Ayağıma Basamıyorum ama Biradere Telefon Açarım Kalksın Alsın Hıyar ! sabahtan beri 11 farklı ilaç aldım Zehirlenecem ya Algım Kapandı Kulaklarımda Çınlıyor Zaten!

aman üstat ilaçları fazla kaçırıp zehirlenme. aman dikkat, şakası olmaz...

bu arada tekrardan geçmiş olsun :clover:

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
burdayım da :)

flurbiprofen al ağrı kesici benim her türlü ağrımı gideriyor şıp diye. majezik ansaid falan bu gruptan :)

ama of ya ütü yapmam lazım bulaşık yıkamam lazım. makineden çamaşırları çıkarıp sermem lazım. ders çalışmam lazım

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
burdayım da :)

flurbiprofen al ağrı kesici benim her türlü ağrımı gideriyor şıp diye. majezik ansaid falan bu gruptan :)

ama of ya ütü yapmam lazım bulaşık yıkamam lazım. makineden çamaşırları çıkarıp sermem lazım. ders çalışmam lazım

majezik ve Serozil den 2 şer posta aldım Ama Etkilemedi bile cgrszone 'in dediği gibi fazla ilaç aldım herhalde bi acaip im cümle kuramıyoum kulaklarım çınlıyor

yarın flurbiprofen alıcam

teşekkür ettim finduk

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
2 adet tam boy ekran kartını sığdır. Güç kaynağı yok kasanın!!! Ey yavrum benim:thumbdown:

axilik

Profesör
Reaksiyon puanı
6
birisi gelmiş bana dostluktan laf çakma hevesiyle çemkiriyor. Ben de boş dururmuyum çaktım lafı: "Eğer birilerine dostluktan bahsedecekseniz, önce DOST KAZIĞI yemelisiniz...."

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Biraz Daha iyiyim bugün

Antalya Atatürk Devlet Hastanesine Gidicek Yok mu Benide Pansumana Götürsün :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...